Motherboards button
Moederbord Series
Graphics Card button
Grafische kaart Series
Monitors button
Monitor Gamer
Mini PC button
Mini PC Series
Industrial PC button
Industriële PC Series
Server/WS button
Server/Werkstation Series
Loading

We use cookies to offer you a more personalized and smoother experience. By visiting this website, you agree to our use of cookies. If you prefer not to accept cookies or require more information, please visit our Privacy Policy.

FAQ

Als u precies weet waarover w vraag gaat dan kunt u een van deze categorieën kiezen. Categorieën:

Resultaten:
Q (Q&A-111|361): Hoe zet ik de AMD Dual Graphics functie op AMD platformen aan?(3/1/2014)
A:Stap 1:
Zorg ervoor dat u twee geheugenmodules met een frequentie van 1866MHz of hoger in dual channel heeft geplaatst, en dat uw BIOS de nieuwste versie is, waarbij u de standaard UEFI "Dual Graphics" instelling op [Auto] heeft staan.
BIOS download link: https://www.asrock.com/support/download.asp

Stap 2:
Plaats een AMD RADEON PCI Express grafische kaart in de PCI-E sleuf.

Stap 3:
Sluit de monitor kabel aan op de onboard VGA aansluiting. Let er op dat het huidige VGA stuurprogramma / VBIOS alleen Dual Graphics via de onboard videouitgang kan uitvoeren. Voor toekomstige updates kunt u op onze website terecht voor meer informatie.

Stap 4:
Start uw besturingssysteem op.
Verwijder het AMD stuurprogramma als u deze op uw systeem geïnstalleerd heeft staan.

Stap 5:
Installeer het stuurprogramma voor de onboard VGA vanaf de ondersteunings-CD voor zowel de onboard VGA als de aparte grafische kaart.

Stap 6:
Herstart uw computer. Rechtsklik op de desktop. Klik "AMD VISION Engine Control Center" om deze te starten.

Stap 7:
Het is ook mogelijk om "AMD VISION Engine Control Center" op uw Windows taakbalk aan te klikken om deze te starten.

Stap 8:
In het AMD VISION Engine Control Center kiest u "Performance". Klik "AMD CrossFireTM".

Stap 9:
Klik "Enable CrossFire" en klik "Toepassen" om uw aanpassing op te slaan.

Stap 10:
Herstart uw systeem. Hierna kunt u gebruikmaken van de voordelen van de Dual Graphics functie.