Motherboards button
Moederbord Series
Graphics Card button
Grafische kaart Series
Monitors button
Monitor Gamer
Mini PC button
Mini PC Series
Industrial PC button
Industriële PC Series
Server/WS button
Server/Werkstation Series
Loading

We use cookies to offer you a more personalized and smoother experience. By visiting this website, you agree to our use of cookies. If you prefer not to accept cookies or require more information, please visit our Privacy Policy.

FAQ

Als u precies weet waarover w vraag gaat dan kunt u een van deze categorieën kiezen. Categorieën:

Resultaten:
Q (Q&A-86|289): Nadat ik een Microsoft® Windows® OS heb geinstalleerd in GPT modus en Ubuntu in MBR modus op twee verschillende hardeschijven, kan ik niet meer booten naar mijn Microsoft® Windows® omgeving, hoe los ik dit op?(6/1/2011)
A:U dient als eerste stap beide besturingsystemen ofwel in GPT ofwel in MBR modus te installeren.

Om beide besturingsystemen in GPT mode te installeren volgt u de volgende stappen:
1. Boot naar het BIOS  [Boot]  [PCI ROM Priority]  kies [EFI Compatible ROM] en klik vervolgens op F10 om de wijzigingen op de slaan, en af te sluiten.
2. Klik vervolgens tijdens het booten op F11 en kies voor UEFI:[Jouw ODD naam] om het besturingsysteem te installeren.

Om beide besturingsystemen in MBR modus te installeren volgt u de volgende stap:
Klik tijdens het booten op F11 en kies voor AHCI/SATA [Jouw ODD naam] om het besturingsysteem te installeren.