Motherboards button
Moederbord Series
Graphics Card button
Grafische kaart Series
Monitors button
Monitor Gamer
Mini PC button
Mini PC Series
Industrial PC button
Industriële PC Series
Server/WS button
Server/Werkstation Series
Loading

We use cookies to offer you a more personalized and smoother experience. By visiting this website, you agree to our use of cookies. If you prefer not to accept cookies or require more information, please visit our Privacy Policy.

FAQ

Als u precies weet waarover w vraag gaat dan kunt u een van deze categorieën kiezen. Categorieën:

Resultaten:
Q (Q&A-81|273): Waarom wordt het MarvellTray.exe dialoog iedere keer bij het opstarten van Windows 7 x64 getoond?(12/30/2010)
A:Nadat u het Marvell stuur- en hulpprogramma naar de nieuwste versie update zal het dialoog niet meer getoond worden.
Volg deze stappen om de benodigde software te updaten.
1. Deïnstalleer het oude Marvell stuurprogramma en RAID hulpprogramma die op uw systeem staan.
2. Download en update het nieuwste Marvell stuurprogramma en hulpprogramma vanaf de volgende links.
Marvell SATA3 stuurprogramma ver:1.0.0.1051 download link: https://download.asrock.com/Drivers/All/SATA3/Marvell_SATA3_Win7-64(1.0.0.1051-WHQL).zip
Marvell RAID hulpprogramma ver:4.1.0.1909 download link: https://download.asrock.com/Drivers/All/SATA3/Marvell_RAID_Win7-64(4.1.0.1909).zip