Motherboards button
Moederbord Series
Graphics Card button
Grafische kaart Series
Monitors button
Monitor Gamer
Mini PC button
Mini PC Series
Industrial PC button
Industriële PC Series
Server/WS button
Server/Werkstation Series
Loading

We use cookies to offer you a more personalized and smoother experience. By visiting this website, you agree to our use of cookies. If you prefer not to accept cookies or require more information, please visit our Privacy Policy.

FAQ

Als u precies weet waarover w vraag gaat dan kunt u een van deze categorieën kiezen. Categorieën:

Resultaten:
Q (Q&A-78|263): Als ik de AC'97 front audio panel wil gebruiken met een VIA codec moederbord, hoe moet ik de AC'97 front audio panel dan aalsuiten op de meoderbord header?(2/10/2010)
A:Als u gebruik maakt van de AC'97 front audio header sluit deze dan op de volgende HD audio header aan:
A. Verbind Mic_IN (MIC) met MIC2_L.
B. Verbind Audio_R (RIN) met OUT2_R en Audio_L (LIN) met OUT2_L. C. Verbind Grond (GND) met grond (GND).
D. MIC_RET en OUT_RET zijn exclusief voor HD audio panel. Als u uitsluiten AC'97 gebruikt is het niet noodzakelijk om deze aan te sluiten.
E. Ga naar uw BIOS Setup Utility. Kies voor Advanced Settings, and selecteer hier
Chipset Configuration. Zet de Front Panel Control optie van [Auto] naar [Enabled].
Voor Windows® XP
F. Sart Windows op. Klik rechtsonderin in het scherm op VIA ADeck.
Klik hier op "Mixer", selecteer "Front Microphones", kies voor "Front Mic Boost", sluit vervolgens af zoals op onderstaande afbeelding:

H. Als u uw eigen stem door de Front Mic wilt horen klikt u op "Mixer", selecteer "Play Back", kies dan voor "Front Mic" en sluit weer af, zoals op onderstaande afbeelding is voorgedaan:

Voor Windows® Vista™ / Windows® 7
F. Ga naar uw BIOS "Chipset Settings" pagina, manual [Front Panel] naar [Enable].
G. Start Windows op. Klik rechtsonderin in het scherm op VIA ADeck. Klik op "Front Mic", selecteer hier "Default Device"
H. Als u uw eigen stem door de Front Mic wilt horen klikt u op de "Speaker Output" icoon, onderstaande afbeelding is een voorbeeld: