Ştiri

2018/2/12 [Comunicat de presa]
O noua actualizare de BIOS ASRock pentru a suporta noile procesoare RYZEN DESKTOP 2000 APU
ASRock, liderul mondial in productia de placi de baza, anunta ca placile sale de baza AMD AM4 vor suporta ultima generatie de procesoare AMD Ryzen 2000 series APU prin actualizarea BIOS-ului.
2018/2/12 [Comunicat de presa]
O noua actualizare de BIOS ASRock pentru a suporta noile procesoare RYZEN DESKTOP 2000 APU
2018/1/24 [Comunicat de presa]
Update: Noua actualizare de BIOS de la ASRock pentru o vulnerabilitate speculata a sistemului – Problema reboot-ului a fost identificata.
Compania ASRock a fost informata de Intel® ca s-a identificat problema reboot-ului asupra vechiului microcod lansat de curand.
2018/1/18 [Comunicat de presa]
Noua actualizare de BIOS de la ASRock pentru o vulnerabilitatea sistemului speculat
ASRock este constienta de faptul ca actuala versiune Intel(R) microcode ar putea fi afectata de vulnerabilitati de securitate. Colaboram indeaproape cu Intel(R) pentru a repara si actualiza noul BIOS pentru placile de baza din seria ASRock 100/200/Z370/X299.
2018/1/4 [Comunicat de presa]
ASRock va lansa cele mai noi placi de baza si solutii de format mic de la CES 2018
Producatorul global ASRock, lider mondial in productia de placi de baza, este pregatit sa dezvaluie cele mai recente produse pentru PC in cadrul CES 2018 din Las Vegas, SUA si sa-si prezinte cu mandrie cea mai noua gama de produse din lume. Ca lider furnizor de placi de baza, ASRock va introduce oficial cele mai noi placi de baza Micro-ATX, bazate pe chipset-ul Intel(R) X299 si AMD X399.
2017/12/8 [Comunicat de presa]
ASRock X299E-ITX/ac si Fatal1ty X370 Gaming-ITX/ac castiga premiul Taiwan Excellence 2018
Produsele ASRock sunt onorate cu prestigiosul premiu Taiwan Excellence inca o data! Au fost disponibile 1.209 de produse de la mai mult de 500 de producatori in selectia premiilor din a 26-ea editie a Taiwan Excellence pentru anul 2018. Aceasta gala de premiere este organizata de Ministerul Afacerilor Economice si numai 503 de produse au fost premiate dupa 4 luni de selectie riguroasa. Printre acestea, placile de baza ASRock X299E-ITX/ac si Fatal1ty X370 Gaming-ITX/ac Mini-ITX au reusit sa castige competitia in categoria PC si Software.
2017/11/1 [Comunicat de presa]
Medaliatul cu argint la Taichi din cadrul Universiadei de vara de la Taipei 2017, Yu-wei Chen, sustine placile de baza ASRock Taichi
O noua scanteie intre tehnologia moderna si artele martiale traditionale chinezesti! Medaliatul cu argint la Taichi din cadrul Universiadei de vara de la Taipei 2017, Yu-wei Chen, sustine seria de placi de baza Taichi de la ASRock. Aceasta cooperare intersectoriala combina spiritul modest, al lui Chen, dedicat catre artele martiale, cu filozofia practica si realista a marcii ASRock pentru a va prezenta esenta Taichi-ului, ce este caracterizata prin perfectiune, stabilitate si reintregirea celor cinci elemente.
2017/10/16 [Comunicat de presa]
Am reusit din nou! Singura placa de baza X299 Mini-ITX din lume: ASRock X299E-ITX/ac
Dimensiunea conteaza! De ani de zile, puterea mare si extensibilitatea au fost regulile de aur pentru placile de baza high-end, in special pentru platforma Intel® X299. Insa puternica masina nu trebuie sa fie mare si voluminoasa, ASRock a introdus cu succes toate specificatiile si caracteristicile uimitoare intr-o placa baza de dimensiunea Mini-ITX. Prima placa de baza Mini ITX X299 din lume este aici!
2017/9/28 [Comunicat de presa]
ASRock zdruncina piata de placi de baza Z370 printr-un asalt cu zece modele noi
Lansarea chipset-ului Intel® Z370 ofera un sfarsit palpitant pentru acest an incitant, plin de descoperiri tehnologice pentru pasionatii calculatoarelor. Pe masura ce competitia procesoarelor se incinge, nu a existat niciodata un moment mai bun pentru a cumpara sau actualiza, acum puteti alege dintr-o gama de optiuni de putere si performanta fara precedent.
2017/9/27 [Comunicat de presa]
ASRock X299 OC Formula s-a dezlantuit prin asalt obtinand record mondial multiplu!
In aceasta saptamana, odata cu ridicarea acordului de confidentialitate pentru ultimile procesoare din familia Core™ X-Series, ASRock, la scurt timp, a trecut la asalt, doborand aproape fiecare record mondial al performantei procesoroarelor, cu arma sa de overclocking X299 OC Formula. Proiectata de exclusivistul overclocker Nick Shih, aceasta a triumfat cu benchmark-uri multiple pe site-ul oficial de overclocking HWBOT. Cu ajutorul overclocker-ului Splave, am doborat 3 din cele 7 recorduri mondiale si am capturat 23 din cele 27 de locuri in clasamentul global!