Ştiri

2017/11/1 [Comunicat de presa]
Medaliatul cu argint la Taichi din cadrul Universiadei de vara de la Taipei 2017, Yu-wei Chen, sustine placile de baza ASRock Taichi
O noua scanteie intre tehnologia moderna si artele martiale traditionale chinezesti! Medaliatul cu argint la Taichi din cadrul Universiadei de vara de la Taipei 2017, Yu-wei Chen, sustine seria de placi de baza Taichi de la ASRock. Aceasta cooperare intersectoriala combina spiritul modest, al lui Chen, dedicat catre artele martiale, cu filozofia practica si realista a marcii ASRock pentru a va prezenta esenta Taichi-ului, ce este caracterizata prin perfectiune, stabilitate si reintregirea celor cinci elemente.
2017/10/16 [Comunicat de presa]
Am reusit din nou! Singura placa de baza X299 Mini-ITX din lume: ASRock X299E-ITX/ac
Dimensiunea conteaza! De ani de zile, puterea mare si extensibilitatea au fost regulile de aur pentru placile de baza high-end, in special pentru platforma Intel® X299. Insa puternica masina nu trebuie sa fie mare si voluminoasa, ASRock a introdus cu succes toate specificatiile si caracteristicile uimitoare intr-o placa baza de dimensiunea Mini-ITX. Prima placa de baza Mini ITX X299 din lume este aici!
2017/9/28 [Comunicat de presa]
ASRock zdruncina piata de placi de baza Z370 printr-un asalt cu zece modele noi
Lansarea chipset-ului Intel® Z370 ofera un sfarsit palpitant pentru acest an incitant, plin de descoperiri tehnologice pentru pasionatii calculatoarelor. Pe masura ce competitia procesoarelor se incinge, nu a existat niciodata un moment mai bun pentru a cumpara sau actualiza, acum puteti alege dintr-o gama de optiuni de putere si performanta fara precedent.
2017/9/27 [Comunicat de presa]
ASRock X299 OC Formula s-a dezlantuit prin asalt obtinand record mondial multiplu!
In aceasta saptamana, odata cu ridicarea acordului de confidentialitate pentru ultimile procesoare din familia Core™ X-Series, ASRock, la scurt timp, a trecut la asalt, doborand aproape fiecare record mondial al performantei procesoroarelor, cu arma sa de overclocking X299 OC Formula. Proiectata de exclusivistul overclocker Nick Shih, aceasta a triumfat cu benchmark-uri multiple pe site-ul oficial de overclocking HWBOT. Cu ajutorul overclocker-ului Splave, am doborat 3 din cele 7 recorduri mondiale si am capturat 23 din cele 27 de locuri in clasamentul global!
2017/9/7 [Comunicat de presa]
Proiectata pentru Overclockeri Pro! ASRock's X299 OC Formula s-a nascut sa fie cea mai RAPIDA
Spre deosebire de alte placi de baza proiectate de ingineri ce nu au experienta adecvata in overclocking extrem sau nu au participat vreodata la un eveniment OC, X299 OC Formula este singura placa de baza, de pe piata, proiectata de un overclocker autentic, Nick Shih, care este unul dintre cei mai talentati overclockeri in viata. ASRock spune increzator ca X299 OC Formula este in mod ideal axata exclusiv pe overclocking, fara alte caracteristici, planuri sau mecanisme inutile.
2017/7/28 [Comunicat de presa]
Placile de baza ASRock's AMD Ryzen Threadripper X399 promit o putere fara precedent
Cel mai important producator global de placi de baza din lume, ASRock, anunta lansarea placilor de baza pentru noile procesoare AMD Ryzen Threadripper socketTR4 . Bazandu-se pe anii de dezvoltare, platforma high-end Threadripper X399 promite sa satisfaca atat exigentele gamerilor PC de top cat si cele ale entuziastilor de performanta. ASRock ofera support pentru Threadripper si chipsetul X399 prin noile placi de baza X399 Professional Gaming board si X399 Taichi, ambele depasind cele mai inalte asteptari prin combinarea unei puteri fara precedent cu o expandabilitate aproape nelimitata
2017/7/6 [Comunicat de presa]
Construieste-ti propria instalatie de minat ( Mining Rig ) cu 13 GPU pe placa de baza ASRock H110 Pro BTC +
Fiind unul dintre cei mai experimentati producatori de placi de baza din domeniul mineritului de cripto-monede, ASRock a fost intotdeauna prima alegere pentru cripto-mineri, pentru a extinde aceasta traditie, suntem incantati sa anuntam o noua arma extraordinara pentru cripto-minerit, prima placa de baza din lume H110 Pro BTC+ ce suporta 13 GPU, este dotata cu multe caracteristici minutioase si prietenoase pentru cripto-mineri si chiar suporta cripto-mineritul hibrid NVIDIA+AMD 13 GPU.
2016/4/13 [Comunicat de presa]
ASRock Z170M OC Formula este singură placă de bază care suportă module de memorie G.SKILL Trident Z DDR4 4333MHz
Pentru pasionații de overclocking, G.SKILL a lansat modulele de memorie Trident Z DDR4 4333MHz. Aceste memorii, denumite după arma distructivă a lui Neptun sunt construite să ruleze la o frecvență de 4333 MHz. Fiind niște memorii foarte performante, nu au fost construite să funcționeze pe orice placă de bază. Momentan, singură placa de bază ce suportă aceste memorii este Z170M OC Formula, dedicată exclusiv pasionaților de overclocking.
2016/4/12 [Comunicat de presa]
Update major de BIOS pentru plăcile de bază ASRock X99 care adaugă suport pentru procesoarele Intel® Next Gen Socket 2011-3 CPUs
Chiar dacă pentru unele persoane este o veste cunoscută, nouă serie de procesoare Intel® Next Gen Socket 2011-3 CPUs, de 14 nanometri va fi lansată în curând anul acesta. Inginerii de la ASRock au făcut disponibile update-urile de BIOS pentru seria lor de plăci de bază bazate pe chipsetul X99, care introduc suport pentru aceste procesoare. Deși procesoarele nu sunt încă disponibile pe piață, cei nerăbdători pot deja să își facă update-ul de BIOS.
2016/2/17 [Comunicat de presa]
ASRock Z170 Gaming K4 a câștigat premiul Tom's Hardware 2016 Editor Recommended Award
La sfârșitul săptămânii trecute, Thomas Soderstrom de la Tom's Hardware a scris o recenzie detaliată despre ASRock Fatal1ty Z170 Gaming K4, cea mai ieftină placa de bază Skylake din seria ASRock Fatality. A primit nu doar nenumarate premii din partea autorităților în domeniu, dar în același timp ASRock Fatality Z170 Gaming K4 a fost recompensat cu premiul Tom's Hardware 2016 Editor Recommended.