Ştiri
ASRock lansează placa grafică Radeon RX 5700 XT Taichi X Series – Taichi X 8G OC+
Placa grafică de top pentru entuziaștii de tehnologie folosind procesorul grafic pentru jocuri de 7 nm, generația a doua de la AMD

TAIPEI, Taiwan, 12 Septembrie 2019 – ASRock, liderul global în producția de plăci de bază, plăci grafice si mini PC-uri anunță noua lor serie de plăci grafice Taichi X. Radeon RX 5700 XT Taichi X 8G OC+, prima placă grafică din familia Taichi X de la ASRock, având la bază ultimul processor graphic Radeon RX 5700 XT de la AMD și memorie 8GB 256-bit GDDR6, aduce o putere de calcul excepțională și o experiență imersivă cuibărită într-un design elegant.

În cultura chineză „Taichi" reprezintă starea filozofică a yin și yang. Plăcile grafice Taichi de la ASRock sunt concepute pentru entuziaștii de tehnologie și utilizatorii pro pentru care sunt importante designul și calitatea produselor și vin cu caracteristici premium care pot îndeplini visul fiecărui entuziast și îndeplini sarcinile importante ale utilizatorului pro. Pentru a duce mai departe spiritul Taichi, care simbolizează echilibrul dintre eleganță și stabilitate, plăcile grafice Taichi sunt construite ținând cont de două elemente principale - „design" și „calitate".

Noua placă grafică Taichi X OC+ oferă un modul de răcire de 2.5 complet nou cu 3 ventilatoare și iluminare ARGB, care poate fi personalizat folosind utilitarul software. Dispune de o placă 3D de metal pe partea din spate, are 6 ieșiri pentru afișare (4 conectori DisplayPort și 2 conectori HDMI), un BIOS dual și carcasă completă dintr-un cadru metalic consolidat. Pe baza noii arhitecturi RX 5700 XT RDNA de la AMD, plăcile grafice din seria Taichi X sunt capabile să ofere experiențe superioare de joc și productivitate la 1440p. Este dotată cu un modul fiabil pentru răcire, iar alimentarea de înaltă calitate de tip fază 10+1 oferă o putere decentă. Prin urmare, modelul Taichi X 8G OC+ are frecvența procesorului grafic de până la 2040 MHz, care este mult mai mare decât majoritatea altor plăci grafice RX 5700 XT existente pe piață.

„Eleganța aduce glorie!" Nu numai că placa grafică excelează ca performanță și calitate, dar se remarcă și în estetica designului. ASRock a acordat o foarte mare atenție și a depus mult efort pentru aspectul produsului. Adăugând un suflu de tehnologie sofisticată, așezarea și asamblarea exactă a părților componente fac ca placa grafică să aibe un aspect mai legendar și aduce o fărâmă de nostalgie ca design, ceva ce utilizatorii nu au mai întâlnit până acum la plăcile grafice. Iluminarea ARGB de pe partea frontală subliniază clar frumusețea și minunăția sa. Ventilatorul central este în ton cu acest design unic și este decorat cu o aura colorată în mișcare, ceva ce entuziaștii sigur pot aprecia că este pur Taichi X.

ASRock aduce calitate și fiabilitate plăcilor grafice din seria Taichi X prin implementarea multor componente de înaltă calitate, cum ar fi un system de alimentare de înaltă fiabilitate, 2 ventilatoare cu rulment cu funcție de oprire și 0dB zgomot, o placă cu conductivitate termică ridicată și conductă termică galvanizată. Pe lângă calitatea și designul deosebite, placa grafică ASRock Taichi X oferă o estetică futuristă practică și fiabilă, astfel încât rezonează cu productivitatea în echipă, o experiență de joc captivantă și destinată sistemelor PC profesionale. Placa grafică ASRock Taichi X a introdus o dovadă a designului vizual de succes ca și perspectivă a produselor sale. Pe lângă calitatea produselor, compania oferă și un angajament de încredere, de înaltă calitate în furnizarea de hardware fiabil.

Împreună cu plăcile grafice anterioare din seriile Phantom Gaming și Challenger, noul model de serie Taichi X este prima apariție a acestui model vizionar pe design ASRock și este fără îndoială o vedetă a liniei de producție pentru plăcile grafice ASRock. Debutul mondial pentru ASRock Taichi X, care redefinește genul plăcilor grafice cu iluminare ARGB, aduce in prim plan un concept estetic revoluționar.

*Caracteristicile pot varia fără notificare prealabilă.

Pentru mai multe informații vă rugăm să vizitați: 
https://www.asrock.com/Graphics-Card/AMD/Radeon RX 5700 XT Taichi X 8G OC+/