Ştiri
X570 AQUA: Placa de bază de înaltă performanță, exclusivistă, în cantitate limitată, de la ASRock

Doar 999 de astfel de plăci de bază unice, răcite cu apă vor fi fabricate

TAIPEI, Taiwan, 5 septembrie 2019 - Liderul global în producția de plăci de bază, ASRock, are plăcerea de a anunța o lansare foarte specială de produs: noua placă de bază X570 AQUA, care este deja foarte așteptată pentru caracteristicile și performanțele sale fără precedent. X570 AQUA este singura placă de bază X570 complet răcită cu apă - blocul său unic de răcire pe bază de cupru acoperă microprocesorul, VRM și cipset-ul X570 pentru a oferi performanțe și stabilitate incredibile. Acest produs exclusivist este fabricat într-o serie de producție foarte limitată, de doar 999 de bucăți și va fi livrat primilor 999 de clienți care îl vor comanda. X570 AQUA este alegerea finală pentru chipset-ul AMD X570 și microprocesoarele din seria Ryzen ™ 3000 - pentru a fi savurată doar de câțiva clienți privilegiați din întreaga lume. Cele mai bune microprocesoare AMD Ryzen ™ seria 3000 însoțite de placa de bază ultra performantă X570 AQUA de la ASRock vor fi cu siguranță partenerul ideal pentru pasionații care își construiesc singuri PC-ul.

Chris Lee, directorul general al ASRock Motherboard BU, a declarat: „Am fost încântați să realizăm această placă de bază minunată, în special pentru a o face să funcționeze perfect cu primele microprocesoare de pe piață care suportă standardul PCIe® 4.0, AMD Ryzen™ seria 3000 și sunt bucuros să dau această veste tuturor profesioniștilor entuziaști din întreaga lume."

„Suntem încântați să vedem că parteneri precum ASRock continuă să profite din plin de chipset-ul X570 și să-i folosească la maxim funcțiile", a declarat Chris Kilburn, vicepreședinte și director general, Client Channel la AMD. „Microprocesoarele AMD Ryzen generația a-3-a oferă jucătorilor, entuziaștilor și creatorilor cele mai avansate platforme desktop, iar cu AQUA de la ASRock care integrează noul standard PCIe® 4.0 și utilizează la maxim răcirea pe bază de apă, suntem foarte nerăbdători să vedem puterea și performanța pe care le vor debloca utilizatorii cu această placă de bază."

Performanță de putere și răcire imbatabile

Fluxul de apă care curge prin radiatorul personalizat AQUA Cooling Armor este proiectat cu abilitate pentru a disipa căldura microprocesorului, a VRM-ului și a chipset-ului cât mai eficient posibil. Lichidul de răcire curge de-a lungul a trei căi separate astfel încât fiecare dintre aceste zone critice să fie răcită individual. Acest design inteligent cu mai multe căi reduce, de asemenea, rezistența la apă în interiorul blocului de răcire, permițând un flux mai rapid de răcire pentru o răcire mai eficientă. AQUA's Cooling Armor nu oferă doar una dintre cele mai avansate tehnologii de răcire pe bază de apă văzută vreodată la o placă de bază pentru PC, ci și uimește cu designul său sofisticat, dar care atrage atenția, care acoperă și protejează aproape întreaga placă.

Sistemele de alimentare ale X570 AQUA obțin cel mai mult din microprocesoarele de înaltă performanță și din alte componente puternice, cu un control de căldură și performanțe superioare prin designul IR® Dr. MOS, soluția pentru putere, optimizată de ASRock, care oferă în mod inteligent un curent mai puternic și mai stabil.

Placă de bază cu un PCB de înaltă calitate, similar cu al unui server și tehnologie „low-loss"

Chiar și cele mai scumpe plăci de bază de top sunt expuse riscului de fiabilitate și daune grave cauzate de îndoire și fisurare, când sistemele de răcire grele, plăcile grafice și alte componente sunt montate sau înlocuite. Acum, X570 AQUA protejează împotriva acestor daune cu un PCB de calitate, tip server care împiedică îndoirea plăcii și adaugă tehnologia cu pierderi reduse pentru a îmbunătăți integritatea semnalului, precum și stabilitatea întregului sistem, pentru a oferi un PC fiabil și de lungă durată, fără compromisuri.

Conectivitate ultra rapida de generația următoare

AQUA X570 de la ASRock vine cu noua interfață wireless revoluționară Wi-Fi 6 (802.11ax) de la Intel. Acest adaptor de înaltă eficiență permite o conectare ultra rapidă cu o viteză de până la 2,4 Gbps, plus operare simultană pe frecvențele 2,4 GHz și 5 GHz și suportă tehnologii de generația următoare, precum MU-MIMO bidirecțional îmbunătățit, pentru o acoperire și distanță îmbunătățite.

Desigur, AQUA X570 oferă utilizatorilor beneficiile PCI Express 4.0 de generația următoare care poate dubla viteza și performanța și oferă trei sloturi PCIe 4.0 cu lungime completă pentru a profita de această nouă viteză. De fapt, caracteristicile excepționale ale AQUA X570 sunt mult prea numeroase pentru a fi enumerate aici. Aflați mai multe despre această placă de bază exclusivistă, în timp ce este încă disponibilă.

Clipul de promovare X570 AQUA:

Pagina produsului X570 AQUA:
https://www.asrock.com/mb/AMD/X570%20AQUA/index.asp