Ştiri
Puterea redefinita! Seria noua de placi de baza ASRock B365

TAIPEI, Taiwan, 07 ianuarie 2019 - Nu exista o modalitate mai buna de a incepe anul 2019, doar lansand noi produse. Placile de baza cu chipsetul Intel® B365 lansate pe parcursul CES 2019 se adreseaza in principal pietei mainstream, aducand imbunatatiri uriase atat la functionalitate cat si la estetica. Aceasta Linie de produse este formata in total din 5 placi de baza, incluzand Mini-ITX, populara serie PRO si cele mai noi placi de baza Phantom Gaming, oferind o gama larga de selectii pentru toata lumea.

Deoarece SSD-urile M.2 NVMe devin din ce in ce mai atractive prin accesibilitate, capacitate si performanta, este sigur ca aceste dispozitive de stocare rapida vor fi in curand o solutie necesara pentru jocuri sau chiar pentru utilizarea de zi cu zi. ASRock a vazut aceasta tendinta si a fost primul care a inclus radiatorul M.2 ca echipament standard pentru placile de baza, B365 Phantom Gaming 4 are chiar doua radiatoare separate M.2 pentru SSD-uri secundare de mare viteza M.2.

Elegantul iluminat RGB a devenit o tendinta de personalizare a calculatorului propriu, cu seria de placi de baza ASRock B365 Phantom Gaming & PRO, puteti personaliza PC-ul cu o iluminare LED RGB cu culoare plina si Polychrome SYNC, oferind atat un conector RGB adresabil cu 3 pini, cat si traditonalul conector cu 4 pini, astfel permite utilizatorilor sa conecteze benzi RGB direct pe placa de baza si sa sincronizeze sistemul lor de iluminare, folosind aplicatia furnizata.

ASRock a redefinit regula si a implementat tot ce poate oferi in crearea noii serii de placi de baza B365, imbunatatind functionalitatea si estetica, aceasta serie este cu siguranta solutia ideala pentru noul tau PC, fiind compusa din 6 placi de baza ce acopera de la Mini-ITX la dimensiunea completa ATX. ASRock are produsul potrivit pentru toata lumea.

B365 Phantom Gaming - video de promovare a seriei: