Ştiri
ASRock X399 Phantom Gaming 6 este aici! O potrivire perfecta pentru seria de procesoare AMD Ryzen™ Threadripper™ X.

TAIPEI, Taiwan, 26 noiembrie 2018 - Cel mai mare producator global de placi de baza, ASRock, a lansat X399 Phantom Gaming 6. Acesta placa de baza este cea mai recenta completare la populara serie Phantom Gaming pentru procesoarele AMD Ryzen™ Threadrippper™ (Socket TR4). ASRock X399 Phantom Gaming 6 ofera o combinatie de componente premium, caracteristici puternice concentrate pe gameri si un design uluitor de fin, transformand-o in alegerea ideala privind raportul pret-performanta pentru procesoarele din seria AMD Ryzen™ Threadripper™ X si totodata asigurand jucatorilor suficienta putere de foc pentru a castiga fiecare batalie.

Phantom Gaming 2.5Gbps Ethernet

Folosirea celei mai rapide retele low-lag este o cheia pentru a castiga fiecare runda. Acest argument face conexiunea inteligenta Phantom Gaming 2.5Gbps Ethernet sa fie necesara in arsenalul oricarui jucator. Cu performante de pana la 2.5X Gigabit-class Ethernet, este proiectata pentru a satisface cele mai exigente cerinte ale retelelor de acasa, ale utilizatorilor ce au nevoie de streaming media de inalta calitate, ale creatorilor de continut si ale jucatorilor online, in timp ce utilizeaza inca cablajele existente. De asemenea, software-ul de retea al lui ASRock Phantom Gaming detecteaza si accelereaza automat traficul de jocuri inaintea altor traficuri din retea pentru o performanta mai buna, fluenta, fara balansare (stutter-free) in timpul jocului, astfel oferind un avantaj competitiv.

Pe masura ce SSD-urile M.2 NVMe devin din ce in ce mai atractive prin accesibilitate, capacitate si performanta, X399 Phantom Gaming 6 ofera trei conectori Ultra M.2 si un slot 22110 (110mm) cu radiator cu acoperire completa petru a asigura perfomate ridicate SSD-urilor M.2, putand functiona intotdeauna la capacitate maxima fara supraincalziri, pastrand, de asemenea, durata de viata a componentelor pe termen lung.

Construit pentru gameri, entuziasti si power useri

X399 Phantom Gaming 6 este conceputa pentru a satisface nevoile de varf ale gamerilor care cauta cel mai bun raport pret-performanta. Polychrome SYNC total color RGB LED ofera atat conector RGB cu 3 pini adresabil, cat si traditionalele conectoare RGB LED cu 4 pini RGB care permit utilizatorilor sa conecteze benzi RGB direct la placa de baza si sa sincronizeze sistemul lor de iluminare utilizand aplicatia furnizata.

Printre multitudinea de porturi USB, doua porturi USB USB 3.1 Gen 2 (Type-A si -C) asigura cea mai rapida conectivitate periferica disponibila. Iar sunetul oferit de Creative Sound Blaster Cinema 5 atinge niveluri fara precedent de realism audio si asigura o experienta acustica excelenta. Aceste argumente arata ca ASRock X399 Phantom Gaming 6 este cea mai buna placa de baza multilaterala pentru gameri, dar si pentru utilizatorii dornici de performanta care cauta o solutie rezonabila pentru procesoarele AMD Ryzen™ Threadripper™ X. 

Pentru mai multe informatii, va rugam sa verificati: https://www.asrock.com/mb/AMD/X399 Phantom Gaming 6/index.ro.asp