Ştiri
ASRock lanseaza placa grafica Phantom Gaming X Radeon RX590 8G OC care este faurita special pentru gameri

TAIPEI, Taiwan, 15 noiembrie 2018 - Cel mai mare producator global de placi de baza, ASRock, isi continua expansiunea rapida pe piata placilor grafice cu cea mai recenta adaugare la seria Phantom Gaming a unui pordus de calitate - Phantom Gaming X Radeon RX590 8G OC.

Phantom Gaming X Radeon RX590 8G OC foloseste toata puterea celor mai recente GPU-uri Radeon RX 590 ale AMD cu tehnologia FinFET 12 si memoria pe 256 biti GDDR5 de 8 GB pentru a oferi performante excelente de gaming, plus fiabilitate solida. Placa grafica detine doi conectori DisplayPort 1.4, doua iesiri HDMI 2.0b si un conector Dual-link DVI-D, care suporta pana la 5 monitoare.

Desigur, ASRock si-a aplicat fantasticul stil vizual Phantom Gaming pe aceasta placa grafica; intregind designul placilor de baza ASRock Z390 Phantom Gaming pentru a oferi o experienta vizuala excelenta pentru gameri.

"ASRock este foarte mandru sa prezinte placa grafica Phantom Gaming X Radeon RX590 8G OC ", a declarat dl. Chris Lee, ASRock's Global Marketing Associate Vice President. "Este, fara indoiala, proiectata si construita pentru gameri si credem cu tarie ca poate oferi o experienta extraordinara de joc".

In prezent derulam si o promotie pentru placile grafice Radeon alaturi de AMD: de pe 15 noiembrie 2018 pana la 9 februarie 2019, clientii care cumpara placile grafice ASRock Phantom Gaming X Radeon RX590 OC vor fi calificati sa obtina gratuit trei jocuri (ce valoareaza $180 in total): Tom Clancy's The Division® 2, Resident Evil® 2, si Evil® 2, and Devil May Cry® 5. Pentru mai multe informatii, vizitati:  https://www.asrock.com/news/events/2018AMDRISEGAME/

Functii avansate pentru performante imbatabile

Pentru ca este o placa grafica OC Certified Edition, pentru a oferi o performanta excelenta in jocuri acesta are frecventa GPU de 1560MHz, care este mai mare decat frecventa GPU de referinta de 1545MHz a AMD. ASRock foloseste, de asemenea, elementele vizuale Phantom Gaming pretutindeni pe placa grafica pentru a intregi designul cu placile de baza Z390 Phantom Gaming ale ASRock – oferind astfel o experienta extraordinara pentru gameri.

Placa grafica Phantom Gaming X Radeon RX590 8G OC este echipata si cu mai multe caracteristici unice: ventilatorul cu 3 faze ofera un debit de aer cu 23% peste maxim pentru o eficienta termica mai buna, iar rulmentii cu bile pe doua randuri imbunatatesc durata de viata cu 30% pana la 40% in comparatie cu designul traditional al ventilatorului. XXL Aluminum Alloy Heatsink & Heatpipe Design ofera un transfer termic imbunatatit. Stylish Metal Backplate da eleganta placii grafice si in acelasi timp o face solida si o tine rece. Tehnologia de racire silentioasa 0dB Silent Cooling face ca ventilatorul sa se opreasca complet sub sarcini de lucru usoare, pentru a nu creea niciun  zgomot. Phantom Gaming Tweak ofera utilizatorilor performanta imediata de optimizare si control inteligent al vitezei ventilatoarelor pentru a combina usurinta in utilizare cu performante ridicate si flexibilitate pentru utilizatorii de putere.

Forjata pentru gameri

Placa grafica Phantom Gaming X Radeon RX590 8G OC ofera gamerilor o clasa completa de specificatii si functii de care au nevoie: performanta superioara, un impact vizual atractiv si o constructie solida si fiabila, in plus acelasi design vizual pentru a completa si a fi complemetara seriei de produse ASRock Phantom Gaming. Aceasta este, fara indoiala, o placa grafica de inalta performanta ce a fost faurita pentru gameri.

* Specificatiile pot varia fara notificare.

Pentru mai multe informatii va rugam vizitati: https://www.asrock.com/Graphics-Card/AMD/Phantom Gaming X Radeon RX590 8G OC/

Phantom Gaming X Radeon RX590 8G OC video promotie: