Ştiri
ASRock lanseaza exceptionalele placi de baza Intel® Z390 completand seria Phantom Gaming

TAIPEI, Taiwan, 5 octombrie 2018 - Cel mai important producator global de placi de baza din lume, ASRock, are placerea sa anunte lansarea noii serii de placi de baza Intel® Z390, precum si placile de baza Phantom Gaming, completand line up-ul Phantom Gaming cu cele mai noi versiuni. Aceste placi de baza versatile suporta cele mai recente procesoare Intel® Core™ de generatia a 9-a pe socket 1151.

O experienta de retea ultra-rapida pentru jocuri 

Internetul rapid va fi trendul viitorului, este cert ca invechitul 1 Gbps Ethernet va fi inlocuit in curand cu o interfata LAN avansata de 2,5 Gbps, oferind o performanta ultra-rapida a retelei de pana la 2,5 ori viteza de moda veche a 1 Gbps Ethernet. Placile de baza Z390 Phantom Gaming vor fi primele care vor adopta acest nou standard al industriei si vor oferi o interfata rapida de 2.5 Gbps LAN care suporta standardele de retea ale generatiei urmatoare pentru o experienta imbatabila. Platforma inteligenta Phantom Gaming 2.5Gb/s LAN este proiectata pentru cerintele exigente ale retelelor de acasa, a creatorilor de continut, a jucatorilor online si a utilizatorilor ce au nevoie de streaming media de inalta calitate. De asemenea, software-ul de retea al lui ASRock Phantom Gaming detecteaza si accelereaza automat traficul de jocuri inaintea altor traficuri din retea pentru o performanta mai buna, fluenta, fara balansare (stutter-free) in timpul jocului, astfel oferind un avantaj competitiv. 

Putere stabila 24/7

ASRock IR Digital PWM 12 Power Phase este gata pentru cele mai exigente procesoare moderne. In aceasta ultima generatie, Intel® a adaugat mai multe nuclee noilor procesoare, astfel incat aceste procesoare deja puternice ofera acum performanta si mai mare. Dar mai multe nuclee pot cere uneori mai multa putere atunci cand se overclockeaza. Prin asigurarea suportului constant si solid al celor douasprezece faze de putere, sistemul de alimentare ASRock este conceput pentru o stabilitate maxima in orice moment si pentru o capacitate maxima de overclockare ori de cate ori aveti nevoie.

Noile placi de baza Z390 de la ASRock aduc cele mai bune caracteristici din clasa lor utilizatorilor, inclusiv conectivitatea la internet de mare viteza de pana la 2,5 Gbps, designul ultra-stabil cu 12 faze de putere- In plus caracteristici extraordinare sepcifice ASRock precum USB Type-C, sunet vivid Creative Sound Blaster Cinema 5, Polychrome SYNC total color RGB LED, si acoperire completa M.2 cu radiator pentru a tine pasul cu cea mai rapida performanta de stocare. Cu toate aceste noi caracteristici puternice si versatile, ASRock are acum cea mai buna linie de produse pentru gameri, precum si pentru utilizatorii infometati de putere si dornici sa faca performanta.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa verificati:

https://www.asrock.com/microsite/Z390PhantomGaming/
https://www.asrock.com/microsite/Z390Taichi/

Z390 Phantom Gaming Series Promotion Video:

Z390 Taichi Series Promotion Video: