• slider
  ОГРАНИЧЕНО ИЗДАНИЕ,
  ВАШАТА ДЪННА ПЛАТКА ШЕДЬОВЪР
 • home_slider2
  ЕДИНСТВЕНАТА X570 ДЪННА ПЛАТКА С
  НАПЪЛНО ВОДНО ОХЛАЖДАНЕ
 • home_slider3
  СТРАСТ КЪМ
  СТИЛНИЯ ДИЗАЙН

Преодолейте Границите

ASRock е компания, която винаги е готова за нови предизвикателства и търси начини да преодолее границите.

X570 AQUA е създадена да бъде различена, използвайки най-новите и най-добрите технологии с революционна дизайнерска философия.

LIMITED EDITION
YOUR MASTERPIECE MOTHERBOARD

ОГРАНИЧЕНО ИЗДАНИЕ ВАШАТА ДЪННА ПЛАТКА ШЕДЬОВЪР Безпрецедентно създадена за най-доброто без никакъв компромис, изискано проектираният воден блок и алуминиевият капак, който определя великолепния вид на X570 AQUA. Това е първокласна дънна платка, използваща най-луксозения материал, прилагайки спецификации от висок клас. Това е една от най-рядките и превъзходни дънни платки на пазара! X570 AQUA несъмнено е в центъра на всичко само с ограничени 999 броя.

Напълно водно охлаждане, елегантен стил

Елегантен, но функционален е основният дизайн на тази уникална дънна платка, персонализираният охладител AQUA Cooling Armor е умело проектиран да разсейва топлината на процесора, VRM и чипсета възможно най-ефективно, а също така заслепява със своя сложен, но привличащ вниманието дизайн, който покрива и защитава почти цялата дънна платка.

Проектирана от Ентусиаст, Изработена до съвършенство

X570 AQUA е единствената напълно охладена дънна платка X570 - уникалният и изцяло меден охлаждащ блок покрива процесора, VRM и X570 чипсет, за да осигури невероятна производителност и стабилност, X570 AQUA е най-добрият избор за фанатиците на водното охлаждане.


Проектирана от Ентусиаст,
Изработена до съвършенство

AQUA функции


БЪДЕТЕ ГОТОВИ ЗА AMD RYZEN 3000-СЕРИЯ

Преглед

14 ФАЗОВ ДИЗАЙН НА МОЩНОСТТА (IR® DIGITAL PWM)
AQUA ОХЛАЖДАЩА БРОНЯ
Dr. MOS
ПОДКРЕПА ДО DDR4-5200

AQUA Видео


Meet The AQUA! Bitwit Gear Seekers GGF Events Tech of Tomorrow