Vinden van BIOS

Hoe weet ik welke BIOS ik heb?
  1. Op de chip van het BIOS is er een sticker geplakt, deze geeft de standaard versie van het BIOS weer. Als uw uw BIOS nooit geeft geüpgrade dan is dit de juiste versie.
  2. Druk tijdens het opstarten van de PC op F2 zodat u in het BIOS terecht komt. Onder het eerste blad “Main” vind u de BIOS versie.
  3. Als u uw Windows OS heeft opgestart kunt u het huidige BIOS terugvinden met het programma CPU-Z