Motherboards button
Moederbord Series
Graphics Card button
Grafische kaart Series
Monitors button
Monitor Gamer
Mini PC button
Mini PC Series
Industrial PC button
Industriële PC Series
Server/WS button
Server/Werkstation Series
Loading

We use cookies to offer you a more personalized and smoother experience. By visiting this website, you agree to our use of cookies. If you prefer not to accept cookies or require more information, please visit our Privacy Policy.

FAQ

Als u precies weet waarover w vraag gaat dan kunt u een van deze categorieën kiezen. Categorieën:

Resultaten:
Q (Q&A-102|334): Wat is Dr. Debug en hoe los ik problemen op aan de hand van deze codes?(2/1/2013)
A:Dr. Debug wordt gebruikt om codes weer te geven die voor verschillende problemen die uw systeem tegen kan komen staan. Raadpleeg het onderstaande diagram voor de desbetreffende Dr. Debug codes, en hoe u de problemen kunt oplossen.
CodeOmschrijving
00Controleer alstublieft of de CPU correct is geplaatst en leeg daarna het CMOS.
0dProbleem gerelateerd aan geheugen, videokaart of andere apparaten. Leeg het CMOS, plaats het geheugen en de videokaart opnieuw en verwijder andere USB en PCI apparaten.
01 - 54 (behalve 0d), 5A- 60Probleem gerelateerd aan geheugen. Plaats de CPU en het geheugen opnieuw en leeg hierna het CMOS. Als het probleem aanhoudt kunt u proberen om en om slechts één geheugen module te plaatsen, of andere modules te gebruiken.
55Het geheugen kon niet worden gedetecteerd. Plaats het geheugen en de CPU opnieuw. Als het probleem aanhoudt kunt u proberen om en om slechts één geheugen module te plaatsen, of andere modules te gebruiken.
61 - 91Chipset initialisatiefout. Druk alstublieft op reset of leeg het CMOS.
92 - 99Probleem gerelateerd aan PCI-E apparaten. Plaats de PCI-E apparaten opnieuw, of probeer ze in een andere sleuf te plaatsen. Als het probleem aanhoudt verwijdert u alle PCI-E apparaten, of probeert u het opnieuw met een andere videokaart.
A0 - A7Probleem gerelateerd aan IDE of SATA apparaten. Plaats alstublieft de IDE en SATA apparaten opnieuw. Als het probleem aanhoudt leegt u het CMOS en kunt u proberen alle SATA apparaten af te sluiten.
b0Probleem gerelateerd aan geheugen. Plaats de CPU en het geheugen opnieuw. Als het probleem aanhoudt kunt u proberen om en om een enkele geheugen module te plaatsen, of andere geheugen modules te gebruiken.
* Voor X79 modellen, probeer het geheugen in de DDR3 A1, B1, C1 en D1 sleuven te plaatsen.
b4Probleem gerelateerd aan USB apparaten. Probeer alle USB apparaten af te sluiten.
b7Probleem gerelateerd aan geheugen. Plaats de CPU en het geheugen opnieuw en leeg het CMOS. Als het probleem aanhoudt kunt u proberen om en om een enkele geheugen module te plaatsen, of andere geheugen modules te gebruiken.
d6De videokaart kon niet worden herkend. Leeg alstublieft het CMOS en probeer de videokaart opnieuw te plaatsen. Als het probleem aanhoudt kunt u proberen de videokaart in andere sleuven te plaatsen, of een andere videokaart te gebruiken.
d7Het toetsenbord en muis konden niet worden gevonden. Probeert u alstublieft het toetsenbord en muis opnieuw aan te sluiten.
d8Ongeldig Wachtwoord.
FFControleer alstublieft of de CPU correct is geplaatst en leeg hierna het CMOS.