ASRock
Home | Italy / Italiano [Change]
ASRock channel on YouTube
Follow ASRock on facebook noew!
Intel X99 Series
M8
Cloud
Fatal1ty
close

FAQ

Se siete pienamente consapevoli della categoria della vostra domanda, si può scegliere una delle categorie qui sotto per le domande più frequenti. Catalogo: FAQ Generali, HDD FAQ, VGA FAQ, Audio FAQ.
Parola chiave:
Question (Q&A-79|265): I have a WD Advanced Format HDD (Western Digital) in my system. The system freezes, Windows® installation cannot find the HDD, or I have low transfer speeds. How can I solve it?(5/6/2010)
Answer:Using WD Advanced Format HDD's in combination with Windows® XP may require a special jumper setting on WD Hard disk or the use of a software tool.

Please set the HDD jumper to 7-8 as shown below:

You can also refer WD FAQ via this link for more details:
http://wdc-de.custhelp.com/cgi-bin/wdc_de.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=5324&p_created=#jumper
© 2002-2015 ASRock Inc. Tutti i diritti riservati. | Le informazioni pubblicate su ASRock.com sono soggette a modifiche senza preavviso.
La foto sopra dell’interfaccia utente è un campione di riferimento. L'interfaccia utente reale può variare con la versione del software aggiornato.