ASRock
Home | Italy / Italiano [Change]
ASRock channel on YouTube
Follow ASRock on facebook noew!
Intel X99 Series
Intel 9 Series
M8
Cloud
FM2+
Fatal1ty

FAQ

Se siete pienamente consapevoli della categoria della vostra domanda, si può scegliere una delle categorie qui sotto per le domande più frequenti. Catalogo: FAQ Generali, HDD FAQ, VGA FAQ, Audio FAQ.
Parola chiave:
Question (Q&A-79|265): I have a WD Advanced Format HDD (Western Digital) in my system. The system freezes, Windows® installation cannot find the HDD, or I have low transfer speeds. How can I solve it?(5/6/2010)
Answer:Using WD Advanced Format HDD's in combination with Windows® XP may require a special jumper setting on WD Hard disk or the use of a software tool.

Please set the HDD jumper to 7-8 as shown below:

You can also refer WD FAQ via this link for more details:
http://wdc-de.custhelp.com/cgi-bin/wdc_de.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=5324&p_created=#jumper
© 2002-2014 ASRock Inc. Tutti i diritti riservati. | Le informazioni pubblicate su ASRock.com sono soggette a modifiche senza preavviso.
La foto sopra dell’interfaccia utente è un campione di riferimento. L'interfaccia utente reale può variare con la versione del software aggiornato.