Nieuws
【Zes $200-$260 LGA 2011 Moederborden, Beoordeeld】
ASRock X79 Extreme4 Ontving de Tom's Hardware 2012 "Recommended Buy" Onderscheiding

TAIPEI, Taiwan, 7 maart, 2012 – Hiep, hiep, hoera ASRock! Vandaag zijn wij zeer enthousiast om het goede nieuws te brengen dat ASRock met de X79 Extreme4 de "Recommended Buy" onderscheiding van Tom's Hardware heeft weten te bemachtigen.

Dus jij bent op zoek naar een dodelijk LGA 2011 moederbord om indruk te maken op Tom, Dick en Harry, maar wil niet bankroet gaan door de aanschaf? De toonaangevende IT media, Tom's Hardware, beoordeelde een aantal van de goedkoopste moederborden gebaseerd op Intel's X79 chipset en deed het rekenwerk voor u. Thomas Soderstrom, editor van Tom's Hardware testte zes X79 moederborden met prijzen van $200 tot $260, waarbij Asus, Biostar, ECS, Intel, MSI, en natuurlijk ASRock vertegenwoordigd waren.

Review detail : http://www.tomshardware.com/reviews/x79-extreme4-dx79to-p9x79-benchmark,3138.html

Thomas Soderstrom schreef: "ASRock's voortdurende inspanning om geavanceerdere hardware te bieden, zonder het inherente prijs-premium van dit platform uit de hand te laten lopen is duidelijk aantoonbaar bij de X79 Extreme4"


X79 Extreme4

Gebaseerd op Intel's X79 chipset, zit dit moederbord vol met awesomeness en geweldige functies. De premium gold condensatoren werken samen met Digi Power om een soepele, efficiënte en stabiele stroomoplossing te verzorgen. Ook is er ASRock's exclusieve XFast familie waaronder XFast USB, XFast LAN, XFast Charger en het nieuwste lid – XFast RAM vallen, die de systeemprestatie een opmerkelijke boost geeft, terwijl de levensduur van uw HDDs en SDDs tegelijkertijd wordt verlengd. Hier bovenop staan de NVIDIA® 3-Weg SLI en AMD 3-Way CrossFireX technologieën garant voor oogstrelende beelden, die van de X79 Extreme4 een moederbord vol overwinningen maakt.

Het gerucht doet de ronde dat goede dingen niet goedkoop zijn, en LGA 2011 moederborden staan niet bekend als economisch vriendelijke producten. ASRock overstijgt echter de verwachtingen en bewijst weer dat hoge kwaliteit en goede prijzen samen kunnen gaan. Wanneer het erop aankomt om geavanceerde moederborden te leveren, zonder je spaarrekening te plunderen, is ASRock degene waar je op kunt vertrouwen.

Voor meer productinformatie bent u welkom op : https://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=X79%20Extreme4