ASRock
Thuis | Netherlands / Dutch [Change]
ASRock channel on YouTube
Follow ASRock on facebook noew!
Intel 9 Series
M8
Cloud
FM2+
Fatal1ty

ASRock/Fatal1ty Introduceren op Intel® X79 Gebaseerd High-Performance Moederbord: X79 Professional

TAIPEI, Taiwan, 23 februari, 2012 – Gamers hebben zoveel meer nodig van hun PCs! Met dit concept in het achterhoofd werkte Johnathan "Fatal1ty" Wendel nauw samen met ASRock ingenieurs om een goed uitgerust moederbord te ontwikkelen, gebaseerd op de opwindende Intel® X79 chipset. Uitgerust met topklasse componenten werd de nieuwe ASRock/Fatal1ty X79 Professional ontworpen om de verwachtingen van zelfs de meest toegewijde gamer te overtreffen!

"Dit Fatal1ty moederbord werd ontworpen om je gaming prestaties naar het hoogste niveau te brengen. De Fatal1ty X79 Professional heeft een Fatal1ty Mouse Port die de benodigde precisie controle om je prestaties omhoog te brengen levert." zei Fatal1ty. "Naast gaming functies, beschikt het bord over 4 PCIe 3.0 sleuven, waarmee het tot 4-Way SLI en 4-Way CrossFireX ondersteunt. Deze combinatie zal je dodelijk en gevreesd op het slagveld maken."

James Lee, VP van ASRock Verkoop en Marketing zei "De ASRock-Fatal1ty moederborden staan voor kwaliteit. Dit bord is volgepropt met functies zoals XFast 555 en F-Stream. De zinderende prestaties zullen gebruikers die overklok en gaming behoeften hebben zeer tevredenstellen."

XFast 555 Technologie : XFast RAM / XFast LAN / XFast USB

ASRock streeft naar het leveren van de meest vertrouwde moederbord producten en de meest gemakkelijke software kits aan gebruikers. Niet met de focus enkel op werksnelheid, verhogen ASRock XFast 555 technologieën ook aanzienlijk de systeem prestaties en leveren een verbeterde computergebruik omgeving.

XFast RAM creëert een virtuele disk in het systeemgeheugen om de systeemprestaties een boost te geven. Voor Photoshop kan het zelfs tot 5x snellere prestaties leveren. XFast LAN kan de latency in spellen verlagen door de prioriteit bij online spellen te verhogen, en zo tot 5x snellere prestaties voor gamers te leveren. XFast USB is 's Werelds snelste USB overdracht technologie en biedt een tot 5x hogere prestatie boost bij USB data overdrachtssnelheid.

Digi Power / 16 + 2 Power Phase

Digi Power levert CPU Vcore voltage efficiënter en vlakker. De geavanceerde 16 + 2 power phase biedt robuuste componenten en ongeëvenaarde overklok mogelijkheden.

Premium Gold Caps / 4-Way SLI, 4-Way CrossFireX

Premium Gold Caps zijn 100% solide condensatoren van Japanse makelij. Deze caps zijn gladde, hoogglans caps met een premium gouden laag die staan voor een lange levensduur en stabiele prestaties. Het bord is uitgerust met 4 x PCI-E 3.0 sleuven met ondersteuning voor Nvidia® 4-Way SLI™ en AMD 4-Way CrossFireX™.

Fatal1ty Mouse Port

Een aanpasbare technologie voor PC gamers die gebruik maken van F-Stream; met een instelbare uiteenlopende reeks van muis peiling snelheden van 125 Hz tot 1000 Hz. Gamers kunnen nu de meest nauwkeurige controle over hun muis bemachtigen.

Krijg Geoptimaliseerde Resultaten : DDR3 2600+ (OC)

Het high-performance X79 Professional moederbord werd ook ontworpen om maximale prestaties uit geheugen modules te ontketenen. Tests onthullen ondersteuning voor een ongelooflijke OC tot DDR3 2624 MHz. Zoals de onderstaande afbeelding toont, heeft het systeem zeer krachtige OC mogelijkheden en is stabiel genoeg om alle Hyper PI tests volledig te doorlopen.

Deze verpluffende prestaties ontgrendelen het volledige potentieel van Intel's X79 platform en maakt het gebruikers mogelijk de hoogste kwaliteit geheugen prestaties uit een PC te krijgen.

Voor meer product informatie kunt u naar : http://www.asrock.com/mb/overview.de.asp?Model=Fatal1ty%20X79%20Professional

© ASRock Inc. Alle rechten voorbehouden. | Op ASRock.com gepubliceerde informatie kan zonder voorafgaande berichtgeving worden gewijzigd.