Новини
ASRock TRX40 Creator и Taichi изключителен дизайн, Отлично качество, най-добра в класата си
С превъзходно представяне има богата на функции дънна платка, слоена на AMD платформа

TAIPEI, Тайван, 7 ноември 2019 г. - Водещият световен производител на дънни платки, ASRock, с гордост обявява последните си две дънни платки с AMD ™, които са изградени на платформата Ryzen Threadripper от трето поколение AMD. ASRock TRX40 се предлага в два мадела TRX40 Creator и TRX40 Taichi. И двете са супер готини дънни платки, които разширяват значението на думата качество и преминават границите на технологиите. 

Тези две дънни платки TRX40 използват Socket sTRX4 на AMD и имат PCI Express 4.0 слотове, четириядрени DDR4 памет и поддръжка за PCIe 4.0 M.2 SSD дискове. Създадени като машина от висок клас, и двете дънни платки TRX40 са завършени в метално сребро с тъмно черна силуетна боя, но това не е най-впечатляващата част от тези две части на техниката. Откроява се с множеството гнезда Hyper M.2. Тези гнезда поддържат следващото поколение PCIe Gen4 x4 M.2 SSD дискове.

TRX40 Creator - Създавайте последователно и гладко съдържание

Създаването на съдържание, изображения или видео изисква стабилна машина с добри спецификации и надеждни компоненти. TRX40 Creator носи отличителните белези на здрав кораб, задвижван от чипсета и специална графика на AMD, така че всички дизайнерски работи протичат гладко, без да потъват компоненти. Доверете се на ASRock, за да осигурите качество на дизайна със скорост и безкомпромисна изработка в рамките на дизайнерския шедьовър. Тя се откроява сред тълпата, тъй като поддържа графичните карти на Nvidia Quadro и напълно поддържа Quadro SLI, който е най-добрият инструмент за създаване на VR съдържание.

TRX40 Creator поддържа троен хипер M.2, което е следващото поколение PCI Express 4.0 SSD глава. Той може да изпълнява два пъти по-висока скорост и предлага скорост на пренос до 64Gbps, което е светкавично бързо за всяка дънна платка и е от решаващо значение за всеки професионалист, който се нуждае от бързо изобразяване или обработка на медия. С TRX40 Creator всеки M.2 ще има собствен охладител, за да гарантира, че високоскоростните устройства за съхранение винаги работят най-добре, без никакви топлинни проблеми.

Бързото не е само за процесора, трябва да можете да прехвърляте данните си и със скоростта на звука. Новият мрежов стандарт 10Gbps, специално създаден да задоволи потребителя, който се стреми към незабавни подобрения на производителността, повишава качеството на пренос на данни, богати на медии. Базиран на клиентския контролер на AQUANTIA AQtion ™ 10Gbps BASE-T Ethernet, той предлага невероятно бързи скорости на трансфер от 10 гигабита в секунда през Cat6 кабели, като осигурява светкавично бързи скорости на предаване, идеални за медиен център, работни станции и игрални компютри.

Не само получавате бързи данни чрез кабелите, ASRock TRX40 Creator осигурява най-новото усилване на Wi-Fi 6 с протокола 802.11ax. 802.11ax работи до 2.4Gbps и в действителност работи едновременно както в честотната лента на 2.4Ghz, така и в 5Ghz. Значителните подобрения в двупосочните MU-MIMO дават нулева латентност и 40% усилване от настоящите Wi-Fi връзки. Предлага бърза скорост на мрежата, така че 4K файлове и големи трансфери на изображения в безжични мрежи са стабилни и леки.

TRX40 Taichi - Овърклок и осигурява изобилна разширяемост

Овърклокът е критерия за професионалисти геймъри и медиите, а TRX40 подобрява това, тъй като вече работи със свръхзвукова скорост, което осигурява по-висока производителност и по-висока консумация на енергия в платформата TRX40. TRX40 Taichi дънна платка е смело оспорва ограниченията и заедно с други разширяеми компоненти осигурява това, което безспорно е технологията нирвана.

Екстремните геймъри и PC ентусиасти никога не могат да имат прекалено много високоскоростни устройства за съхранение, които да поддържат игрите им. TRX40 Taichi се предлага в комплект с Hyper Quad M.2 карта, която поддържа още 4 PCIe Gen4x4 NVMe M.2 съхранение. Той предлага първокласни решения за охлаждане, за да се гарантира, че SSD винаги работи в най-добрите си условия.

Ако търсите основната мощност на дънната платка, TRX40 доставя технологията Digi Power Phase & 90A Dr. MOS. Това е дизайн на фазата на захранване, който гарантира, че всички компоненти са здрави и предлага напълно плавно подаване на енергия към процесора. Д-р MOS следи тока и температурата на всяка фаза и повишава мощността и производителността на процесора, така че не е нужно да се притеснявате за закъснения или бавни скокове на захранването, като предоставя супер стабилна система и тонове овърклок потенциал.

TRX40 Taichi носи висока производителност, но с това идва и топлина. Топлината, която е кошмар на всеки геймър, тъй като изтощава мощност и ресурси. Термичният дизайн на TRX40 Taichi е част от премиум родословие. Изключително големият охладител от алуминиева сплав с вентилатори с двойно охлаждане е в състояние ефективно да отнема топлината от MOSFET, като дава по-добра производителност и OC възможност.

Серията дънни платки на ASRock TRX40 олицетворява скоростта на пренос на данни повече от която и да е друга дънна платка, използвайки USB3.2 Gen2x2, със скорост на предаване на данни до 20 Gbps, тя е два пъти по-бърза от предишните поколения, изтласквайки скоростта на пренос на данни до максимум.

За повече информация, моля посетете
TRX40 Creator:
https://www.asrock.com/mb/AMD/TRX40%20Creator/
TRX40 Taichi:
https://www.asrock.com/mb/AMD/TRX40%20Taichi/

ASRock TRX40 Motherboard series промоционално видео: