Новини
ASRock X299 Всичко, от което имате нужда, и нищо, което нямате.
ASRock освежава линията си от дънни платки X299 за зимния сезон

TAIPEI, Тайван, 23 октомври 2019 г. - ASRock е горд да обяви продължението на популярната си линия дънни платки X299, като актуализира не един, а три модела, който включва X299 Creator  насочен към създателите на съдържание, X299 Steel Legend за масовите потребители, и X299 Taichi CLX, който има всички добавки на дънна платка от висок клас. Тези нови дънни платки са подготвени да влязат в пика на базиран на Intel® пазар и да осигурят безкомпромисна мощност и спецификации за всеки потребител.

X299 Creator - Създавайте и проектирайте с лекота

Нашата флагманска дънна платка - X299 Creator, е предназначена за създатели на съдържание и е в края на този сезон. Въз основа на най-новата линия процесори на Intel, X299 включва множество първокласни функции, които очаквате, за да свършите дизайнерската си работа бързо и лесно. Най-новият ни порт на Aquantia AQC107 10GbE, подпомаган от чипсет I219-V Gigabit NIC на Intel, осигурява двойни Ethernet портове отзад, което прави връзката многостранна и бърза. Клиентският контролер на AQUANTIA предлага страхотни бързи скорости на трансфер от 10 Gbps през кабели Cat6, което осигурява бързи скорости на прехвърляне, идеални за любителите на медиен център, работна станция и компютърни игри. Това включва и безжичния интерфейс AX200 802.11ax на Intel® с едновременна Wi-Fi и Bluetooth 5.0 връзка. X299 Creator е идеален за създатели на съдържание и професионални потребители, които се стремят да добавят повече възможности за разширяване чрез 3 слота PCIe 3.0 x4 M.2. Тези слотове предлагат по-добра производителност, когато са свързани към SSD дискове. Отделно от това, X299 Creator разполага и с 10 SATA порта, които са достъпни за дискове с по-голям капацитет и необходимост за всички тези графични тежки изображения и видеоклипове.

Това, за което копнеят създателите, е скоростта на данните между скоростта на графично опресняване и X299 е с една стъпка напред в поддръжка на технологията THUNDERBOLT 3. Той носи скорост и гъвкавост на най-модерните USB-Type-C портове и предлага бързо и просто ниво на свързаност. Тя позволява светкавично бързи скорости за пренос на данни до 40Gbps. Използвайки същия кабел, можете бързо да зареждате до 9V при 3A (27W). Прехвърлянето на видеоклипове и 4K изображения сега става лесно за създателите. X299 Creator олицетворява скоростта на пренос на данни повече от всеки друг производител на дънни платки, като използва USB3.2 Gen2x2, използвайки Type-C, който осигурява до 20 Gbps скорост на трансфер на данни, което е два пъти по-бързо от предходните поколения и като добавка порта е обратим.

X299 Steel Legend - Производителност и устойчивост

ASRock обявява X299 Steel Legend, насочена към масовите потребители и със сигурност е дънната платка, която прадлага най-много за най-разумната цена. Осигурете по-хладен и надежден фокус за вашата машина с Dr.Mos и по-добър дизайн на охладителя. X299 разполага с 11-фазова мощност интегрирано решение за степен на захранване, което интелигентно и точно осигурява ток до 50А за всяка фаза, като по този начин осигурява подобрени топлинни резултати и превъзходни характеристики. USB 3.2 Gen 2x2 Type C е най-новата USB технология за доставяне до 20Gbps скорост на трансфер, която е два пъти по-бърза от предишните поколения и увеличава максимално скоростта на пренос на данни с обратим USB Type-C дизайн, който може да пасне на конектора по всякакъв начин.

Към чистия дизайн е добавено полихромно RGB осветление. LED системата привлича вниманието, но поддържа класа, което я прави изключително модерна. Ако основните цветове не са достатъчни, има още по-подобрени опции за RGB ефект, които ви позволяват да персонализирате вашия компютър с пълноцветно RGB LED осветление Polychrome SYNC. Това осигурява както 3-пинови адресируеми RGB конектори, така и традиционните 4-пинови RGB LED конектори, които позволяват на потребителите да свързват RGB ленти директно към дънната платка и да синхронизират осветителната си система с помощта на приложението.

X299 Taichi CLX - Добавяне на мощност към иначе нормална система

Бихме искали да ви обърнем внимание, на нашата трета новина- излизането на X299 Taichi CLX. X299 CLX се вписва между нашата основна Steel Legend и високия клас Creator. Тя осигурява нещо за всеки и се възползва максимално от някои от функциите и от двете дънни платки. Супер сплавният дизайн, поддръжката на процесорите Core X-Series на Intel® (LGA 2066), 13-фазова мощност (Dr.MOS), поддръжка за DDR4 4200, 4 PCIe 3.0 x16 и 1 PCIe 3.0 слот.

Това е наистина висок клас дънна платка на X299 на ASRock и доказателство за това е, че ASRock обявява WiFi 6 (802.11ax), който е високоефективен безжичен мрежов интерфейс, даващ още по-бързи скорости на WiFi връзки и до 2.4Gbps пропускателна способност. Той замества технологията MU-MIMO, като предлага подобрено покритие и обхват.Осигуряването на по-бърза свързаност винаги е била нашата цел в ASRock, а X299 Taichi CLX осигурява два и половина пъти увеличаване на производителността с усъвършенстван 2.5Gbps LAN интерфейс, който със сигурност да предлага светкавична скорост на геймърите, а офис служителите много по-лесно ще прехвърлят големи файлове само за миг, без да чакат.

Не се заблуждавайте, тези 3 актуализации на дънната платка X299 са изключителни и предлагат стойност над цената си. Със сигурност няма да има нужда, която или X299 Creator, X299 Steel Legend, или X299 Taichi CLX не могат да задоволят. Свържете се с дилър на ASRock днес.