Новини
X570 AQUA: Ексклузивната високоефективна дънна платка с ограничено количество от ASRock

Само 999 от тези уникални напълно водно охладени дънни платни ще бъдат направени

TAIPEI, Тайван, 5 септември 2019 г. - Водещият световен производител на дънни платки, ASRock, има удоволствието да обяви много специален старт на продукта: новата дънна платка X570 AQUA, която вече е силно очаквана за своите безпрецедентни функции и производителност. X570 AQUA е единствената напълно водно охладена дънна платка X570 - уникалният и изцяло меден охлаждащ блок покрива процесора, VRM и X570 чипсет, за да осигури невероятна производителност и стабилност. Този изключителен продукт се произвежда в много ограничен производствен цикъл от само 999 дънни платки и се предлага на въз основа на това кой ще успее да закупи най-бързо. X570 AQUA е най-добрият избор за чипсет AMD X570 и настолни процесори от серията Ryzen ™ 3000 - които ще се ползват само от няколко избрани в целия свят. С най-добрия процесор за любители на персонален компютър - процесорите от серията AMD Ryzen ™ 3000, сдвоени с супер високия клас дънна платка X570 AQUA на ASRock, определено ще бъдат вашият идеален партньор.

Крис Лий, генерален мениджър на ASRock Motherboard BU, заяви: „Ние сме развълнувани да създадем тази страхотна дънна платка от дълго време, особено за да работи перфектно с първите в света PCIe® 4.0 готови настолни процесори от серия AMD Ryzen ™ 3000 и се радваме, че най-накрая го обявихме на професионалните ентусиасти по целия свят. "

„Радваме се да видим партньори като ASRock да продължат да се възползват от чипсета X570 и напълно да възприемат неговите функции", казва Крис Килбърн, корпоративен вицепрезидент и генерален мениджър, Client Channel, AMD. „Процесорите от трето поколение AMD Ryzen предлагат на геймърите, ентусиастите и създателите най-модерните десктоп платформи, а с AQUA на ASRock, интегрираща стандарта PCIe® 4.0 и използваща напълно течно охлаждане, нямаме търпение да видим как мощността и производителността на потребителите ще се отключат с тази платка. "

Ненадминато изпълнение на охлаждането и мощността

Водният поток през персонализирания охладител AQUA Cooling Armor е умело проектиран да разсейва топлината на процесора, VRM и чипсета възможно най-ефективно. Топлоносителят тече по три отделни пътя, така че всяка от тези критични области да се охлажда поотделно. Тази интелигентна многопътна конструкция също намалява водоустойчивостта вътре в охлаждащия блок, което позволява по-бърз поток на охлаждащата течност за по-ефективно охлаждане. Охлаждащата броня на AQUA не предлага само някои от най-модерните технологии за водно охлаждане, виждани някога на дънната платка на PC, но също така ослепява със своя изискан, но привличащ вниманието дизайн, който покрива и защитава почти целия борд.

Захранващите системи на X570 AQUA извличат максимума от процесорите от висок клас и други мощни компоненти с превъзходно регулиране на топлината и производителност от IR® Dr. MOS дизайн, оптимизираното решение за степен на мощност на ASRock, което интелигентно осигурява по-висок и по-стабилен ток.

Луксозна дънна платка с качеството на сървър и Low-loss PCB

Дори най-скъпите дънни платки от най-висок клас са изложени на риск от ненадеждност и сериозни щети от огъване и напукване, тъй като тежки охлаждащи системи, графични карти и други компоненти се монтират или подменят. Сега, X570 AQUA защитава от тази повреда със сървър PCB , която предотвратява огъването на платката и добавя технология с ниски загуби, за да подобри целостта на сигнала, както и стабилността на цялата система, за да осигури надежден и дълготраен компютър без компромиси.

Светкавично бърза връзка от следващото поколение

X570 AQUA на ASRock се предлага с революционния нов Wi-Fi 6 (802.11ax) безжичен интерфейс на Intel. Този високоефективен адаптер позволява светкавично бързи скорости на WiFi връзката до 2.4Gbps плюс едновременна работа на 2.4GHz и 5Ghz и поддържа технологии от следващо поколение, като подобрен двупосочен MU-MIMO, за подобрено покритие и обхват. 

Разбира се, AQUA X570 също така предоставя на потребителите предимствата на следващото поколение PCI Express 4.0, които могат да удвоят скоростта и производителността, и предоставя три PCIe 4.0 слота с пълна дължина, за да се възползват от тази нова скорост. Всъщност забележителните функции на AQUA X570 са твърде много, за да се изброят тук. Научете повече за тази изключителна дънна платка, докато тя все още е налична.

X570 AQUA промоционално видео:

Страница с продукти X570 AQUA:
https://www.asrock.com/mb/AMD/X570%20AQUA/index.asp