Новини
ASRock официално пуска дънни платки X570 със зашеметяващ дизайн и производителност

TAIPEI, Тайван, 4 юли, 2019 г. - Водещият световен производител на дънни платки, ASRock, има удоволствието официално да обяви пускането на новата серия дънни платки AMD X570, визуализирана по време на Computex 2019.

Серията предлага десет модела на дънната платка за всяка роля от достъпни резултати до игри до създаване на съдържание за прецизни потребители. X570 на ASRock получават най-доброто от следващото поколение PCIe 4.0 интерфейс и от най-новите, най-мощните AM4 процесори, включително AMD Ryzen ™ 2000 и 3000 Series. Тези нови дъски продължават традицията на надеждни ASRock имена като Taichi и Phantom Gaming.

Следващото поколение компютърна естетика

Новият дизайн на дънните платки X570 на ASRock е огромна крачка напред. ASRock съчетава както естетиката, така и функционалността, за да създаде дънна платка, която не само изглежда завладяващо, със своите смели ъглови линии, но се представя толкова добре, колкото изглежда. Зашеметяващият алуминиев охладител с пълно покритие охлажда и защитава PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD дисковете, както и чипсета. Прецизно проектираната цветна светодиодна система привлича вниманието с класа. Ако имате нужда от още по-добри RGB ефекти, можете да персонализирате компютъра си с Polychrome SYNC пълноцветно RGB LED осветление, което осигурява едновременно 3-пинови адресируеми RGB заглавки и традиционни 4-пинови RGB LED заглавки, които позволяват на потребителите да свързват RGB ленти директно към дънната платка и синхронизиране на тяхната осветителна система с помощта на приложеното приложение.

Свързване и производителност: WiFi 6 (802.11ax) и PCIe 4.0

Серията X570 на ASRock носи на потребителите предимствата на следващото поколение PCI Express 4.0, което може да предложи два пъти по-голяма скорост и производителност от по-старото 3-то поколение. Революционният, изключителен дизайн на ASRock на Steel Slot с допълнителни анкерни точки защитава стабилността на сигналите и гарантира, че тежките графични карти са безопасно инсталирани - дори ако системата е преместена. Дънните платки на ASRock X570 включват революционния нов Wi-Fi 6 (802.11ax) високоефективен интерфейс за безжична мрежа, който осигурява още по-бързи скорости на WiFi връзката до 2.4Gbps и превръщането на безжичната технология от следващо поколение като MU-MIMO за по-добро покритие и обхват.

Надежден дизайн на дънната платка

Освен зашеметяващия дизайн, новите дънни платки X570 на ASRock се характеризират с д-р MOS, 60A Power Power дросели и Nichicon 12K Black Caps. Това означава, че дънната платка на X570 не само осигурява солидна надеждност независимо от задачата, но и поддържа системата ви стабилна при овърклок. За допълнителна производителност, независимо дали играете или правите професионално съдържание, красиво проектираният предварително инсталиран входно-изходен щит осигурява допълнително пространство за толеранси за монтиране и неговото положение може да се регулира по време на инсталирането, за да се увери, че тя се вписва перфектно в шасито. За разлика от повечето така наречени предварително монтирани I / O щитове, които са декорирани само с фантастични цветови схеми, лесно регулируемият дизайн на ASRock наистина подобрява преживяването на компютъра и помага за предотвратяване на трудности при инсталиране или повреда.

ASRock: очевидният избор за AMD X570 и Ryzen

С изключителни характеристики, спираща дъха естетика и набор от продукти за всички, дънните платки на ASRock са очевидният избор за новата ви система AMD570.