Новини
Революцията продължава ASRock демонстрира най-новите дънни платки, графични карти и малък форм-фактор PC на COMPUTEX 2019

TAIPEI, Тайван, 27 май, 2019 г. - Водещия световен производител на дънни платки, графични карти и малки форм-фактори, ASRock, с гордост обявява и демонстрира най-новите PC продукти, които включват дънни платки, малък форм-фактор PC и графични карти, на предстоящия COMPUTEX Taipei 2019. ASRock посреща посетителите, за да изпитат нашите водещи продукти и технологии на щанд # L0410 на изложбен център Taipei Nangang Hall 1 в Тайпе, Тайван, от 28 май до 1 юни 2019 година.

Новите дънни платки AMD X570

ASRock ще разкрие най-новата разработка, базирана на революционния чипсет AMD X570. Новият продукт е изпълнен с много вълнуващи характеристики и нови технологии, като например поддръжката на стандарта PCI Express® 4.0, тази спецификация удвоява пропускателната способност на PCIe 3.0 и осигурява скорост до зашеметяващите 16 GT / s. И не само това, новите дънни платки X570 се предлагат и с Wi-Fi 6 (802.11ax) високоефективна безжична мрежа, по-добри решения за охлаждане, още по-впечатляващи проекти, както и RGB светлинни ефекти, осигурявайки цялостно решение и пълна технология. пробив за приемане на центрове за данни и високоскоростни потребителски приложения.

По време на COMPUTEX 2019 ASRock се обедини с Phison Electronics и ще демонстрира невероятната скорост на PCI Express 4.0 с най-новото PCIe 4.0 x4 NVMe M.2 SSD решение. Тъй като този нов стандарт беше поддържан в цялата серия X570 дънни платки, устройствата за съхранение на PCI Express 4.0 скоро ще бъдат бъдещето за всеки ентусиаст на производителността.

"Ние сме развълнувани от разпространението на дънната платка на базата на чипсет AMD X570 в COMPUTEX 2019, който ускорява скоростта на PCI Express до следващото ниво, за да се справим с високопроизводителните изчисления, изискващи по-бърза честотна лента на PCI Express," каза Крис Лий, генерален мениджър на ASRock Дънни платки и игрални периферни устройства BU. Партньорството с Phison ще демонстрира невероятната скорост на трансфер на данни с ASRock X570 серията дънни платки и Phison PCIe Gen4x4 NVMe SSD, за да посрещне най-взискателните изисквания на PC ентусиастите за различни приложения."

„Щастливи сме, че сме силен сътрудник на AMD PCIe 4.0 екосистемата. В съвместна работа с ръководството на AMD, чипсетите Ryzen ™ и X570 и партньорите на дънната платка на Gen4, Phison ще пуснат на пазара собственото си PCIe Gen4x4 NVMe PS5016-E16 SSD решение, допълвайки първата в света потребителска PCIe 4.0 платформа за достъпни компютри ". Пуа, председател и главен изпълнителен директор на PHISON. "Чрез стратегическите съюзи партньорите в екосистемата могат най-накрая да прегърнат растежа на нововъзникващите пазари на приложения, които могат да се възползват от високопроизводителни компютри, като 5G услуги и 8K HD съдържание, като отключват портата към новата технологична ера."

Новите Phantom Gaming and Taichi серия графични карти

Що се отнася до графичната карта, ASRock също има много новини: ASRock ще демонстрира чисто новите 2019 концептуални графични карти, включително текущата серия Phantom Gaming и първата серия на Taichi. Новата видеокарта Phantom Gaming U Radeon™ RX 590 8G OC е първата в света графична карта AMD Radeon-RX 590 с ARGB светодиоди. С дънните платки на ASRock ARGB / RGB LED, той позволява на потребителите да изградят своя собствена уникална система за осветление. Заедно с флагманската графична карта AMD Radeon VII, както и с Radeon RX Vega и Radeon RX 500, Phantom Gamning U създава линия от графични карти, които да задоволят нуждите на всеки клиент.

Първата в света графична карта Thunderbolt ™ 3

ASRock ще покаже първия в света тънка мини-ITX форм-фактор - RX570TM-ITX / TBT графична карта, която се адаптира с AMD Radeon ™ RX570 графична карта и поддържа технологията Intel® Thunderbolt ™ 3.

Графичната карта RX570TM-ITX / TBT е не само първата графична карта с Thunderbolt ™ 3 Type-C интерфейс, която поддържа скорост на предаване 40GB / s и мощност, но също така разполага с 4 USB 3.1 Gen1 порта, Gigabit Ethernet и SATA. 6Gb / s интерфейс. Графичната карта RX570TM-ITX / TBT е базирана на концепцията Thin Mini-ITX. С тази графична карта, производителите на компютри All-in-One могат да разработят собствени Thunderbolt монитори с 3D производителност и зареждане на енергия с по-малко усилия. Освен това, тя ще може да се побере в мини ITX шаси. Свързвайки преносим компютър чрез Thunderbolt ™ 3 Type-C интерфейс, той помага да се увеличи 3D изчислителната мощност на лаптопа и да се зареди едновременно ноутбука.

Дати и часове на изложението:

- Май 28 th ~ 31st , 2019 – 9:30 am ~ 5:30pm
- Юни 1st , 2019 - 9:30 am ~ 4:00 pm
- Място на провеждане: изложбен център Тайпе Нанган, зала 1 (No.1, Jingmao 2nd Rd.,Район Нанганг, град Тайпе 11568, Тайван)
- кабина: L0410