Az ASRock új P67/H67 B3-as stepping lapkakészletet tartalmazó alaplapja elkészült
Vásárolja meg most az ASRock új Sandy Bridge-alaplapját, és 1 évvel meghosszabbított garanciát biztosítunk Önnek

Az ASRock rajongóinak elvárásaira válaszul ezennel bejelentjük, hogy megkezdődött az Intel B3-as stepping lapkakészletet tartalmazó új P67-H67 alaplapok kiszállítása a boltokba. Az ASRock viszonteladói iránt tanúsított hosszú távú támogatást úgy szeretnénk meghálálni, hogy INGYENES EGY évre szóló garancia-meghosszabbítást kínálunk az eredeti garancián túl, amelyet a helyi forgalmazók biztosítottak az ASRock alaplapokhoz. Mostantól egészen 2011 júniusáig az ASRock Sandy Bridge P67/H67 B3-as stepping lapkakészletet tartalmazó alaplapsorozat vásárolói egy évvel meghosszabbított garanciában részesülnek.

A meghosszabbított garanciák a vásárlás helyétől függően eltérőek lehetnek. Ha például az ASRock P67/H67 B3-as stepping lapkakészletet tartalmazó alaplapot olyan régióban vásárolta meg, ahol 2 évre szóló garancia biztosított, a szervizgarancia automatikusan 3 év lesz összesen. Ha az alaplapot olyan régióban vásárolta meg, ahol 3 évre szóló garancia biztosított, a szervizgarancia automatikusan 4 év lesz összesen.

Kérjük, ne feledje, hogy a program 2011. június 30-án lejár. Ha az ASRock Sandy Bridge P67/H67 B3-as stepping sorozatú alaplapot 2011. július 1. után vásárolja meg, az eredeti szervizgarancia lesz érvényes.



Hogyan azonosíthatom az Intel B3-as stepping lapkakészletet jelző feliratot az ASRock P67/H67 sorozatú alaplapon?

(I) Az „Új B3-as stepping lapkakészlet” embléma az ajándékdobozon található.

(II) Az „Új B3-as stepping lapkakészlet” címke az alaplap PS/2 csatlakozóján található.

(III) Az „Új B3-as stepping lapkakészlet” embléma az UEFI BIOS indítási képernyőn található.

A részletesebb információkért kérjük, látogasson el http://www.asrock.com/.


© 2002-2011 ASRock Inc. Minden jog fenntartva. | Fenntartjuk a jogot, hogy az ASRock.com-on található információkat előzetes bejelentés nélkül megváltoztassuk.