Az ASRock egy évre szóló ingyenes garancia-meghosszabbítást kínál azokhoz a termékekhez, amelyek hibás Intel® 6 sorozatú lapkakészlettel kerültek forgalomba

Január 31-én az Intel Corporation tervezési hibát talált egy nemrégiben piacra dobott segédlapkában, az Intel® 6 sorozatú, Cougar Point névre hallgató lapkakészletben. A lapkakészletet olyan számítógépek alkalmazzák, amelyek az Intel legújabb processzoraival, az ún. Sandy Bridge processzorokkal működnek. Bizonyos esetekben a Serial-ATA (SATA) portok különböző eszközök, például a merevlemez- és DVD-meghajtók működését károsan befolyásolhatják. Az ASRock a továbbiakban nem szállít olyan terméket, amely hibás Intel® 6 sorozatú lapkakészlettel került forgalomba.

Miután az új lapkakészletek február végén megérkeznek, az ASRock csereszolgáltatást biztosít majd azoknak a vásárlóknak, akik hibás lapkakészletet tartalmazó ASRock terméket vásároltak. Ha a csereszolgáltatás már rendelkezésre áll, a vásárlókat a www.asrock.com webhelyen keresztül értesítjük. A vásárlók bizalmának visszanyerése érdekében az ASRock egy évre szóló ingyenes garancia-meghosszabbítást kínál a cserétől számítva, ha a cserére 2011. június 30. előtt kerül sor. Az érintett vásárlóknak a cserével és garancia-meghosszabbítással kapcsolatban azzal az üzlettel kell felvenniük a kapcsolatot, ahol a terméket eredetileg megvásárolták.

Az ASRock és az Intel mindent megtesz a probléma megoldása érdekében. Az Intel valószínűleg február végén megkezdheti a lapkakészlet javított verziójának szállítását, és tervei szerint a hibás lapkakészletek javítását áprilisban végzi el. Az ASRock a lehető leghamarabb megkezdi kiszállítani a termékeket az Intel® 6 sorozatú lapkakészlet új verziójával.

Az érintett típusok listája:

Fatal1ty P67 Professional
P67 Extreme6
P67 Extreme4
P67 Pro3
P67 Pro
P67 Transformer
H67DE3
H67M-GE/HT
H67M-GE
H67M
H67M/SI

Questions & Answers - Intel 6 sorozatú lapkakészlettel kapcsolatos problémák ( Kattintson a részletekért )


© 2002-2011 ASRock Inc. Minden jog fenntartva. | Fenntartjuk a jogot, hogy az ASRock.com-on található információkat előzetes bejelentés nélkül megváltoztassuk.