ASRock
Thuis | Netherlands / Dutch [Change]
ASRock channel on YouTube
Follow ASRock on facebook noew!
Intel 9 Series
M8
Cloud
FM2+
Fatal1ty

X58 Extreme6

 1. ASRock DuraCap (2.5 x longer life time), 100% Japan-made high-quality Conductive Polymer Capacitors
 2. 6-Core CPU Ready
 3. Supports Triple Channel DDR3 2000(OC)
 4. Supports ATI™ Quad CrossFireX™,3-Way CrossFireX™ and CrossFireX™
 5. Supports NVIDIA® Quad SLI™,3-Way SLI™ and SLI™
 6. 2 x Front USB 3.0 ports, 4 x Rear USB 3.0 ports, 6 x SATA3 6.0 Gb/s connectors, 2 x IEEE 1394 ports
 7. Dr. Debug, Smart Switch Design: Power/Reset/Clear CMOS Switch with LED
 8. Supports ASRock XFast RAM, XFast LAN, XFast USB Technologies
 9. Supports ASRock Instant Boot, Instant Flash, OC Tuner, IES, OC DNA, Good Night LED, Multi-Speed Fan Control, APP Charger
 10. Combo Cooler Option (C.C.O.)
 11. 7.1 CH HD Audio with Content Protection (Realtek ALC892 Audio Codec), Premium Blu-ray audio support
 12. Free Software : CyberLink DVD Suite - OEM and Trial
 13. Free Bundle: 1 x Front USB 3.0 Panel, 1 x ASRock SLI_Bridge_2S Card, 1 x ASRock 3-Way SLI-2S2S Bridge Card
 14. ErP / EuP Ready
Het is mogelijk dat dit model niet wereldwijd verkocht word. Neem contact op met uw lokale dealer voor beschikbaarheid in uw regio.

Onderscheidingen

Functionaliteiten

XFast 555 Technologie : XFast RAM / XFast LAN / XFast USB

Volledig Geoptimaliseerd Geheugen Gebruik
Snellere Internettoegang
Geeft uw USB snelheid een Boost
5X Sneller voor Photoshop Gebruik
XFast RAM maakt een virtuele schijf aan in het systeemgeheugen om de prestaties van Photoshop te verbeteren. Het kan zelfs 5X sneller dan voorheen werken.
Lagere Latency In Spellen
XFast LAN kan de latency in spellen verlagen, door de online game prioriteit te verhogen.
Regel de timing van de latency in World of Warcraft: Cataclysm
* Lager is beter
USB Prestatie Vergelijking
ATTO Disk Benchmark 4K Lezen
ASRock Moederbord
Ander Moederbord


*Het prestatieboost percentage kan verschillen, afhankelijk van uiteenlopende configuraties.
6-Core CPU Support / 6 USB 3.0 / 6 SATA3

Gulftown 6-Core CPU Ready
Supports the Core i7 980X 6-Core CPU


6 x USB 3.0 - World's First Motherboard supporting Front USB 3.0
Delivering data transfer rates up to 10X faster than USB 2.0 with optimized power efficiency. USB 3.0 technology advances the data transfer rate up to 5Gb/s. ASRock provides 4 x USB3.0 ports onboard allows you to have a stunning data transfer experience.

6 x SATA3 - Enjoy 6Gb/s high transer speed now!
Maximum your harddisk performance with SATA3.0. SATA3 technology enables the incredible data transfer rate up to 6 Gb/s speed which is 2X faster speed over SATA2.
Heatpipe Design

Heatpipe design for CPU power Mosfet.

Ondersteuning voor ATI™ CrossFireX™ en Quad CrossFireX™ / ondersteuning voor NVIDIA® SLI™ en Quad SLI™

CrossFireX™ en SLI™ zijn oplossingen voor het combineren van meerdere grafische kaarten. Deze technologie maakt het mogelijk om een stel grafische kaarten samen te laten werken in één computer, om zo de grafische te prestaties te verbeteren.
ASRock App Charger

Snel laden & altijd laden

Het installeren van het App Charger programma maakt het laden van uw iPhone tot 40% sneller dan voorheen. ASRock App Charger ondersteund continu laden zelfs wanneer de PC in stand-by staat (S1), suspend to RAM (S3), slaapstand (S4) of uitgeschakeld (S5). De App Charger technologie is toegepast op de gehele serie moederborden van Asrock.

more...

Premium Blu-ray Audio

Een uitstekende technologie dat is ontwikkeld op het ASRock moederbord! Het biedt de perfecte audio kwaliteit van 24-bit/192 kHz met Blu-ray DRM ondersteunende driver & programma's.


more...

C.C.O. (Combo Cooler Option)

C.C.O. (Combo Cooler Option) bied een flexibele toepassing van verschillende type CPU koelblokken. (Socket LGA 775 en 1366).
*C.C.O. Is niet compatibel met alle type socket 775 CPU koelblokken.
**O is voor socket 1366 CPU koelblok.
Smart Switch Ontwerp


Clear CMOS schakelaar

Aan/uit schakelaar

Reset schakelaar
Good Night LED

Kutn u niet wachten op een nog betere stanby oplossing als voorheen? ASRock Good Night LED technologie bied u een betere omgeving door alle niet noodzakelijk LED verlicjting in uw PC uit te schakelen. Door Good Night LED in het BIOS in the schakelen wirden de power, HDD en LAN LED uitgeschakeld terwijl het systeem aanstaat. Daarnaast schakelt het ook automatisch de power en toetsenbord led’s uit als het systeem in standby of hybernation gaat.
Dr. Debug

Dr. Debug helt u een diagnose uit te voeren van de POST BIOS status van uw systeem.

OC DNA

Een exclusief programma ontwikkeld door ASRock uitmuntende RD team! Met OC DNA is het mogelijk om de overklock instellingen op te slaan en vervolgens te delen met vrienden. Deze kunnen het na het ontvangen importeren in hun BIOS en krijgen hiermee direct dezelfde instellingen!
ErP / EuP 2.0 Ready

EuP/ErP staat voor Energy using Product en is in het leven geroepen door de Europese Unie om het energieverbruik voor systemen te definieren.
Volgens de EuP/ErP moet de totale opname van AC stroom minder als 1.00 Watt zijn als het apparaat uit staat. Om aan de EuP/ErP standaard te voldoen is een EuP/Erp moederbord en voeding nodig. De EuP/ErP voeding moet aan de standaard van de 5v standby efficientie van 50% voeldoen bij een opname van 100mA.

Vergeleken met de ErP/EuP standaard is de EuP/ErP2 standaard strikter. Gebaseerd op EuP/ErP 2 standaard moet in het jaar 2013 het opgenomen vermogen van een compleet systeem onder de 0.5W zijn als het uitstaat.
Instant Boot

ASRock heeft technische obstakels overwonnen en een nieuwe technologie ontwikkeld dat de gebruiker in staat steld de PC in maar 4 seconden op te starten naar Windows® . ASRock Instant Boot accelereerd niet alleen de opstart snelheden, het biedt ook een schoon besturingssysteem en bespaard de meeste energie.

more...

Instant Flash

ASRock Instant Flash is een door ASRock ontwikkelde exclusieve en voornamelijk gebruiksvriendelijke BIOS flash hulpprogramma. Het zit ondergebracht in het Flash ROM welke wordt gebruikt voor het opwaarderen van het BIOS. Dit zonder gebruik van enig besturingssysteem zoals MS-DOS of Windows.

more...

ASRock Software Suite

ASRock software suite is ontworpen met een klantgericht concept. Het levert de best mogelijke ervaring voor de meest veeleisende gebruikers.

more...

© ASRock Inc. Alle rechten voorbehouden. | Op ASRock.com gepubliceerde informatie kan zonder voorafgaande berichtgeving worden gewijzigd.
De bovenstaande gebruikersinterface is een voorbeeld ter referentie. De echte gebruikersinterface kan hiervan afwijken door nieuwere software versies.