ASRock
Thuis | Netherlands / Dutch [Change]
ASRock channel on YouTube
Follow ASRock on facebook noew!
Intel 9 Series
M8
Cloud
FM2+
Fatal1ty

X58 Extreme3

 1. Supports Gulftown 6-Core CPU
 2. ASRock DuraCap (2.5 x longer life time), 100% Japan-made high-quality Conductive Polymer Capacitors
 3. Advanced V8 Power Phase Design
 4. Supports Triple Channel DDR3 2000(OC)
 5. Supports ATI™ CrossFireX™ and Quad CrossFireX™
 6. Supports NVIDIA® Quad SLI™ and SLI™
 7. 1 x Powered eSATA3/USB Connector, 2 x SATA3 6.0 Gb/s connector, 2 x USB 3.0 Ports
 8. ErP/EuP Ready, Dr. Debug
 9. Smart Switch Design : Power/Reset/Clear CMOS Switch with LED
 10. Supports ASRock XFast RAM, XFast LAN, XFast USB Technologies
 11. Supports ASRock Instant Boot, Instant Flash, OC DNA, Multi-Speed Fan Control, OC Tuner, IES, Good Night LED
 12. 7.1 CH HD Audio (VIA® VT2020 Audio Codec), SRN 110dB, Premium Blu-ray audio support
 13. Combo Cooler Option (C.C.O.)
 14. Free Bundle: CyberLink DVD Suite - OEM and Trial; Creative Sound Blaster X-Fi MB - Trial
Het is mogelijk dat dit model niet wereldwijd verkocht word. Neem contact op met uw lokale dealer voor beschikbaarheid in uw regio.

Onderscheidingen

Functionaliteiten

XFast 555 Technologie : XFast RAM / XFast LAN / XFast USB

Volledig Geoptimaliseerd Geheugen Gebruik
Snellere Internettoegang
Geeft uw USB snelheid een Boost
5X Sneller voor Photoshop Gebruik
XFast RAM maakt een virtuele schijf aan in het systeemgeheugen om de prestaties van Photoshop te verbeteren. Het kan zelfs 5X sneller dan voorheen werken.
Lagere Latency In Spellen
XFast LAN kan de latency in spellen verlagen, door de online game prioriteit te verhogen.
Regel de timing van de latency in World of Warcraft: Cataclysm
* Lager is beter
USB Prestatie Vergelijking
ATTO Disk Benchmark 4K Lezen
ASRock Moederbord
Ander Moederbord


*Het prestatieboost percentage kan verschillen, afhankelijk van uiteenlopende configuraties.
ASRock True 333

De ASRock True 333 moederborden bieden de ongeevenaarde prestaties met de geintegreerde accceleratie voor de nieuwste USB3.0 met de geavranceerde 10x Speed. Sata3 Technologie ondersteunt tot 6Gbps data doorvoersnelheden en de gemakkelijke aansluitmogelijkheden van eSATA3. Om een complete beleving te leveren bied de ASRock True 333 series de volledige snelheid van PCI-E voor VGA kaarten en USB 3.0 en SATA.

ASRock True 333 P.K. Andere 333
De ASRock True 333 series moederborden kunnen zowel PCI-E als USB3.0 en SATA3 op maximale snelheid laten presteren waar andere 333 series moederborden gelimiteerd zijn tot het op maximale snelheid laten presteren van een van deze interfaces. Als u als gebruiker altijd het maximale wilt dan is het nu tijd om te kiezen voor een ASRock True 333 series moederbord!
Gulftown 6-Core CPU Ready

Supports the Core i7 980X 6-Core CPU

Cool heatpipe ontwerp

De verwisselbare ventilator bied extreme overklockers en gamers de mogelikheid om te upgraden, dit kan de hitteafvoer veel verbeteren.

ASRock App Charger

Snel laden & altijd laden

Het installeren van het App Charger programma maakt het laden van uw iPhone tot 40% sneller dan voorheen. ASRock App Charger ondersteund continu laden zelfs wanneer de PC in stand-by staat (S1), suspend to RAM (S3), slaapstand (S4) of uitgeschakeld (S5). De App Charger technologie is toegepast op de gehele serie moederborden van Asrock.

more...

Smart Switch Ontwerp


Clear CMOS schakelaar

Aan/uit schakelaar

Reset schakelaar
Ondersteuning voor ATI™ CrossFireX™ en Quad CrossFireX™ / ondersteuning voor NVIDIA® SLI™ en Quad SLI™

CrossFireX™ en SLI™ zijn oplossingen voor het combineren van meerdere grafische kaarten. Deze technologie maakt het mogelijk om een stel grafische kaarten samen te laten werken in één computer, om zo de grafische te prestaties te verbeteren.
Multi Speed Fan Control

Stel uw ideale ventilatorsnelheid in door in het BIOS of de OC Tuner een level tussen de 1 en 10 te kiezen.
C.C.O. (Combo Cooler Option)

C.C.O. (Combo Cooler Option) bied een flexibele toepassing van verschillende type CPU koelblokken. (Socket LGA 775 en 1366).
*C.C.O. Is niet compatibel met alle type socket 775 CPU koelblokken.
**O is voor socket 1366 CPU koelblok.
EuP / ErP Ready

EuP / ErP staat voor Energy Using Product (energie gebruikend product). Dit is een norm gereguleerd door de Europese Unie om het sluipverbruik van een uit staand systeem in kaart te brengen. Volgens de EuP / ErP moet het energieverbruik van een uit staand systeem onder de 1.00W uit komen. Om aan deze norm te voldoen heeft het EuP / ErP voorbereide moederbord een EuP / ErP voeding nodig. De EuP / ErP voeding moet voldoen aan de 50% efficiëntie norm onder 5V stand-by bij een verbruik van 100mA.
Premium Blu-ray Audio

Een uitstekende technologie dat is ontwikkeld op het ASRock moederbord! Het biedt de perfecte audio kwaliteit van 24-bit/192 kHz met Blu-ray DRM ondersteunende driver & programma's.


more...

OC DNA

Een exclusief programma ontwikkeld door ASRock uitmuntende RD team! Met OC DNA is het mogelijk om de overklock instellingen op te slaan en vervolgens te delen met vrienden. Deze kunnen het na het ontvangen importeren in hun BIOS en krijgen hiermee direct dezelfde instellingen!
Instant Boot

ASRock heeft technische obstakels overwonnen en een nieuwe technologie ontwikkeld dat de gebruiker in staat steld de PC in maar 4 seconden op te starten naar Windows® . ASRock Instant Boot accelereerd niet alleen de opstart snelheden, het biedt ook een schoon besturingssysteem en bespaard de meeste energie.

more...

Instant Flash

ASRock Instant Flash is een door ASRock ontwikkelde exclusieve en voornamelijk gebruiksvriendelijke BIOS flash hulpprogramma. Het zit ondergebracht in het Flash ROM welke wordt gebruikt voor het opwaarderen van het BIOS. Dit zonder gebruik van enig besturingssysteem zoals MS-DOS of Windows.

more...

ASRock Software Suite

ASRock software suite is ontworpen met een klantgericht concept. Het levert de best mogelijke ervaring voor de meest veeleisende gebruikers.

more...

© ASRock Inc. Alle rechten voorbehouden. | Op ASRock.com gepubliceerde informatie kan zonder voorafgaande berichtgeving worden gewijzigd.
De bovenstaande gebruikersinterface is een voorbeeld ter referentie. De echte gebruikersinterface kan hiervan afwijken door nieuwere software versies.