ASRock
Thuis | Netherlands / Dutch [Change]
ASRock channel on YouTube
Follow ASRock on facebook noew!
Intel 9 Series
M8
Cloud
FM2+
Fatal1ty

H61iCafe

  1. 100% All Solid Capacitor design
  2. Supports Intel® K-Series CPU
  3. Supports Dual Channel DDR3 1600
  4. Supports Intel® HD Graphics 2000/3000
  5. Graphics Output Options: D-Sub, DVI-D and HDMI
  6. 2 x USB 3.0, 2 x SATA3
  7. Supports ASRock XFast RAM, XFast LAN, XFast USB Technologies
  8. Supports AXTU, Graphical UEFI, Instant Boot, Instant Flash, APP Charger
  9. Combo Cooler Option (C.C.O.)
Het is mogelijk dat dit model niet wereldwijd verkocht word. Neem contact op met uw lokale dealer voor beschikbaarheid in uw regio.

Onderscheidingen

Functionaliteiten

XFast 555 Technologie : XFast RAM / XFast LAN / XFast USB

Volledig Geoptimaliseerd Geheugen Gebruik
Snellere Internettoegang
Geeft uw USB snelheid een Boost
5X Sneller voor Photoshop Gebruik
XFast RAM maakt een virtuele schijf aan in het systeemgeheugen om de prestaties van Photoshop te verbeteren. Het kan zelfs 5X sneller dan voorheen werken.
Lagere Latency In Spellen
XFast LAN kan de latency in spellen verlagen, door de online game prioriteit te verhogen.
Regel de timing van de latency in World of Warcraft: Cataclysm
* Lager is beter
USB Prestatie Vergelijking
ATTO Disk Benchmark 4K Lezen
ASRock Moederbord
Ander Moederbord


*Het prestatieboost percentage kan verschillen, afhankelijk van uiteenlopende configuraties.

High Density Glass Fabric PCB

What you’ve never understood about your computer is that it is scared to death of water, H2O, humidity or whatever you’d like to name it. And even though you do not see the water, actually there may be lots of excessive moist in the air killing your motherboard silently and slowly. No, your motherboard doesn’t melt when in contact with water like the wicked witch of the west, but it dies of short circuit. Luckily, ASRock has a new High Density Glass Fabric PCB design that reduces the gaps between the PCB to protect the motherboard against electrical shorts caused by humidity.

Intel® HD Graphics Built-in Visuals

Intel® Quick Sync Video
Intel® Quick Sync Video bepsaart kostbare tijd voor PC gebruikers die video willen maken en bewerken, te synchroniseren met andere apparaten, en het thuis en op het internet te delen. Intel® Quick Sync Video maakt gebruik van de hardware van de processor in plaats van software, voor het versnellen van video encoding.

Intel® InTru™ 3D
Geniet van de ultieme 3D visuele ervaring, naadloos van uw PC. Nu kan u uw favoriete 3D films bekijken met Blu-ray Stereo 3D weergave met behulp van actieve shutter 3D-bril. Het levert het allemaal in volledig 1080p hoge-definitie resolutie op uw TV over HDMI 1.4.

Intel® Clear Video HD Technology
Intel® Clear Video HD Technology (Intel® CVT HD) zorgt voor rijke media ervaringen, met foto perfecte afbeeldingen, met behulp van een groot aantal geavanceerde grafische technologieën welke ondersteuning geeft voor het afspelen van hoge-definitie video met een geoptimaliseerde scherpe beeldkwaliteit.

Intel® HD Graphics 2000/3000
Intel® HD Graphics is nu in de processor ingebouwd! Deze integratie betekend lagere latencies en leidt tot superieure mainstream spel mogelijkheden en geavanceerde 3D ervaringen.

Intel® Advanced Vector Extensions (AVX)
Intel® Advanced Vector Extensions (Intel® AVX) geeft meer rekenkracht voor applicatie-ontwikkelaars met een nieuwe 256 bit uitbreiding voor de Intel® SSE instructieset.
C.C.O. (Combo Cooler Option)

C.C.O. (Combo Cooler Option) bied een flexibele toepassing van verschillende type CPU koelblokken. (Socket LGA 775, 1155 en 1156).
*C.C.O. Is niet compatibel met alle type socket 775 CPU koelblokken.
**O is voor socket 1155 en socket 1156 CPU koelblok.
HDMI™ (High-Definition Multimedia Interface)

Dit product ondersteunt HDMI™ (High-Definition Multimedia Interface). Dit is een aansluitstandaard voor de overdracht van ongecomprimeerde videodata en multi-kanaal geluid door een enkele kabel. Zowel video en audio data verstuurd door de HDMI™ interface zijn digitaal zonder omgezet te worden naar een analoog signaal, hierdoor zorgt het voor de beste beeldkwaliteit en het meest realistische geluid.
AXTU – De alles in één overklock software

De ASRock Extreme Tuning Utility (AXTU) is het alles in een softwarepakket om uw systeem af te stellen en te overklocken. Met de gebruiksvriendelijk interface welke onderandere een hardware monitor, fancontroller, OC DNA, IES en overklock mogelijkheden bied, kunt u alles in uw systeem uitlezen en aanpassen. In de Fancontroller modus kunt u de temperaturen en de ventilatorsnelheden uitlezen, in overklockmodus kunt u de GT frequentie . aanpassen om uw grafische prestaties te verbeteren om de grafische prestaties te verbeteren. In OC DNA kunt u uw overklocking resultaten opslaan en uitwisselen met vrienden. In IES (Intelegent Energy Saver) kunt u het voltage reguleren en zo het aantal fasen uitschakelen als uw CPU niet belast word, wat ten goede komt aan het enegrieverbruik van uw systeem.
Grafische UEFI – De revolutionaire BIOS interface

De Unified Extensible Firmware Interface (UEFI) is een revolutionaire BIOS applicatie welke een gebruiksvriendelijke interface aanbied met een geavranceerde interface. Vergeleken met het oude BIOS bied UEFI een hoop verbeteringen. De belangrijkste onderdelen van UEFI:
1.Grafische omgeving – UEFI bied een verbeterde grafische interface met een duidelijke en overzichtelike layout en knoppen.
2. Muis besturing – Nu kunt u ook uw muis gebruiken, waar u in het ouderwetse BIOS enkel op het toetsenbord was aangewezen.
3. Ondersteunt opstarten van hardeschijven groter als 3TB* - UEFI breekte de limitatie van het opstarten van hardeschijven met een maximale grotte van 2.5TB in combinatie met het traditionele BIOS. Met UEFI kunt u nu gebruik maken van het opstarten van 3TB schijven.*

*Windows® Vista™ 64bit of Windows® 7 64bit OS is hier voor nodig.
© ASRock Inc. Alle rechten voorbehouden. | Op ASRock.com gepubliceerde informatie kan zonder voorafgaande berichtgeving worden gewijzigd.
De bovenstaande gebruikersinterface is een voorbeeld ter referentie. De echte gebruikersinterface kan hiervan afwijken door nieuwere software versies.