ASRock
Acasă | Romania / Romanian [Change]
ASRock channel on YouTube
Follow ASRock on facebook noew!
Intel 9 Series
M8
Cloud
FM2+
Fatal1ty

H61M-VS

  1. Solid Capacitor for CPU Power
  2. Supports Intel® K-Series CPU
  3. Supports Dual Channel DDR3 1600
  4. Supports Intel® HD Graphics 2000/3000
  5. Supports ASRock XFast RAM, XFast LAN, XFast USB Technologies
  6. Supports AXTU, Graphical UEFI, Instant Boot, Instant Flash, APP Charger
  7. Combo Cooler Option (C.C.O.)
Acest model nu poate fi vândut oriunde în lume. Te rugăm să iei legătura cu dealerul tău local pentru a vedea dacă acest model este adecvat pentru utilizarea în zonă.

Caracteristici

Tehnologie XFast 555 : XFast RAM / XFast LAN / XFast USB

Utilizare optimade memorie
Acces la Internet mai rapid
Mareste viteza USB
De 5 ori mai rapid pentru rularea Photoshop
XFast RAM va crea un disc virtual din memoria sistemului pentru a spori performanta pentru Photoshop. Poate sa lucreze de 5 ori mai rapid ca inainte.
Latenta mica in joc
XFast LAN poate cobora latenta din joc dupa setarea prioritatii online game la un nivel superior.
Latenta din World of Warcraft: Cataclysm
* O valoare mai mica este mai buna
Comparatie de performanta USB
ATTO Disk Benchmark 4K Read
Placa de baza ASRock
Alta placa de baza


*Procentajul de boost al performantei poate varia in functie de configuratie.

PCB de inalta densitate

Nu ai inteles poate niciodata de ce un calculator se teme de apa, H2O, umiditate sau cum altfel vrei sa ii spunem. Si chiar daca poate nu vezi clar apa, de fapt in aer poate exista destula umezeala in exces care iti omoara placa de baza incet si in liniste. Nu, placa ta de baza nu se va topi in contactul cu apa, precum o vrajitoare blestemata, dar va muri de scurt-circuit. Din fericire, ASRock a dezvoltat un design al PCB-ului denumit High Density Glass Fabric ce acopera spatiile PCB si protejeaza placa de baza impotriva scurtcircuitelor cauzate de umiditate.

Imagistica incorporata Intel® HD Graphics

Intel® Quick Sync Video
Intel® Quick Sync Video salveaza timp pretios pentru utilizatorii care doresc sa creeze sis a editeze video, sa-l sincronizeze cu alte dispositive, si sa-l partajeze acasa pe internet. Intel® Quick Sync Video utilizeaza hardware pe procesor, in loc de software, pentru a accelera codarea video.

Tehnologie Intel® Clear Video HD
Tehnologia Intel® Clear Video HD ((Intel® CVT HD) permite experienta media bogata cu imagini perfecte utilizand un host de tehnologii cu grafica avansata care suporta, redare video de inalta definitie si imagine de inalta calitate.

Intel® HD Graphics 2000/3000
Grafica Intel® HD este acum integrata direct in procesor! Aceasta integrare inseamna latent mai mici si conduce catre un gaming mainstream si experiente 3D imbunatatite.

Extensiile de vector avansate intel® (AVX)
Intel® Advanced Vector Extensions (Intel® AVX ofera mai multa putere de computing dezvoltatorilor de aplicatiicu o noua extensie cu set de instruire de 256 catre to Intel® SSE.
C.C.O.(Optiunea de Cooler Combo)

C.C.O.ofera optiunea flexibila de a adopta 3 tipuri diferite de cooler CPU, Soclu LGA 775*, LGA 1155 si LGA 1156.
*C.C.O ar putea sa nu fie compatibila cu toate coolerele Soclu 775 CPU.
**O pentru Soclu 1155 si cooler CPU cu Soclu 1156.
AXTU – Software-ul de tuning All-in-1

Utilitatea ASRock de tuning extreme (AXTU) este un software all-in-one realizat pentru a regla diferitele caracteristici intr-o interfata usor de utilizat, care include Monitor Hardware, Controlul Ventilatorului, Overclocking, OC DNA si IES. In monitorul hardware, se afiseaza citirile importante ale sistemului. In Controlul Ventilatorului, sunt afisate viteza si temperature pentru ajustare. In overclocking estepermisa overclockarea frecventei GT care ajuta la sporirea performantei grafice si cateva setari de voltaj pentru performanta optima de system. In OC DNA, se pot salva setarile OC sub forma de profil si se pot partaja. Apoi se poate incarca profilul OC catre alt system pentru a obtine setarile OC. In IES (Economizor de energie inteligent), regulatorul de voltaj poate reduce numarul de faze output pentru a imbunatati eficienta atunci cand CPu-urile de nucleu sunt inactive fara a pierde din performanta de computing.
UEFI grafic – Interfata revolutionara BIOS

Interfata Firmware Extensibia Unificata(UEFI) este o utilitate revolutionara BIOS ce ofera optiuni de ajustare simple intr-o interfata avansata de vizionare. In comparatie cu designul traditional BIOS, cea mai recenta utilitate UEFI ofera multe functii perfectionate. Functiile importante UEFI include:
1. Experienta vizuala grafica-UEFI ofera o interfata vizuala perfectionata cu iconite colorate si face mediul de computing mai versatile pentru a inlocui pagina anosta BIOS.
2. Pemite folosirea mouseului- Pe langa controlul tastaturii, mai puteti folosi si mouse-ul pentru a selecta setarile ideale din UEFI.
3. Suporta 3TB HDD bootable*- UEFI depaseste limitele ale HDD 2TB bootable din BIOS-ul traditional.Cu UEFI, va puteti bucura de HDD 3TB bootable.

*Windows® Vista-64bit or Windows® 7-64bit OS este necesar.
© 2002-2014 ASRock Inc. Toate drepturile rezervate. | Informaţii publicate pe ASRock.com se pot schimba fără o notificare prealabilă.
Interfata utilizatorului din imaginea de mai sus este un exemplupentru referinte. Interfata utilizatorului actuala poate varia in functie de versiunea software-ului actualizat.