ASRock
Kezdőlap | Hungary / Magyar [Change]
ASRock channel on YouTube
Follow ASRock on facebook now!
Intel Next Gen 1151
X99 Taichi
Fatal1ty X99 Professional Gaming i7
Intel Hyper
Content Creation
Intel 100
Beebox
Fatal1ty
close

FM2A85X Extreme4

 1. Support for Socket FM2 100W processors
 2. ASRock DuraCap
 3. AMD A85X Hudson D4 Chipset Supports Native 8 x SATA3, 4 x USB 3.0 Ports
 4. Supports Dual Channel DDR3 2600+(OC)
 5. Supports Intel® XMP 1.3/1.2 and AMD Memory Profile
 6. Supports AMD Quad CrossFireX™, CrossFireX™ and Dual Graphics
 7. Integrated AMD Radeon HD 7000 series graphics in A-series APU
 8. Graphics Output Options : D-Sub, DVI-D, HDMI
 9. Supports Triple Monitor
 10. 7.1 CH HD Audio with Content Protection (Realtek ALC892 Audio Codec)
 11. Supports ASRock X-Boost, XFast 555, Fast Boot, Restart to UEFI, OMG, Dehumidifier, Easy RAID Installer, Interactive UEFI
 12. Supports Lucid Virtu MVP, AMD Steady Video 2.0
 13. Free Bundle : CyberLink MediaEspresso 6.5 Trial, Google Chrome Browser and Toolbar
Ez az alaplap nem minden térségben elérhető. Lépjen kapcsolatba helyi viszonteladójával, hogy ez a modell elérhető-e térségében.

Youtube Demo

Díjak

Jellemzők

X-Boost

Az ASRock X-Boost technológiája zseniális módon az intelligens órajelnövelésre lett kitalálva, és képes CPU-ja rejtett tartalékait előhozni. Egyszerűen csak nyomja meg az X-et a PC bekapcsolásakor, és az X-Boost automatikusan megnöveli a kapcsolódó alkatrészek órajelét, 15,77%-kal növelve a teljesítményt! Az intelligens X-Boost segítségével a CPU túlhúzása nagyjából egy gombos művelet.

AMD 2. generációs A-Series APU grafika: integrált grafika, amely áttöri a 3DMark Vantage P7800+ határt!

A következő generációs „Trinity” A-Series APU-k még ennél is nagyobb finomhangolási és órajelnövelési lehetőségeket kínálnak, és jobbak, mint bármikor ezelőtt, a számítási teljesítményt igénylő tevékenységekben (szórakoztatás, játékok). Támogatva az AMD Radeon HD 7000 grafikai és a DirectX 11 szabványokat, az AMD új generációs A-Series APU-i hasonló 3D játékélményt nyújtanak, mint a külön grafikus kártyás megoldások. Az ASRock FM2 platform kihasználja az AMD Trinity APU-k előnyeit, és a felhasználók tovább növelhetik az APU órajelét, hogy még több teljesítményt nyújtson. A nagy teljesítményű integrált grafikus kártyával az ASRock FM2 alaplapcsalád simán átlépi a 7800 pontos határt a 3DMark Vantage-ben (teljesítmény beállítás), így 48,92%-os teljesítménynövekedést mutat.

Konfiguráció órajelnöveléshez
ModellFM2A85X Extreme4
BIOSL0.07I
ProcesszorFM2-A10-5800K 3.8G
DRAMG.SKILL DDR3-2666 4Gx2
VGAAPU
MerevlemezWD SATA 160G


Grafikai teljesítmény órajelnövelés után
3DMark Vantage (teljesítmény)

*A 3DMark Vantage-ben elért 7800+ pontot megnövelt órajel mellett értük el.
Három monitor

Ez az alaplap támogatja a három monitort. Három monitorcsatlakozó közül választhat monitorjai csatlakoztatásához, amelyeket egyszerre is használhat.
Fast Boot

Az ASRock exkluzív Fast Boot technológiájával kevesebb mint 1,5 másodpercig* tart bejelentkezni a Windows® 8-ba hidegindítást követően. Nincs több várakozás! A gyors rendszerindítás teljesen meg fogja változtatni felhasználói élményét és viselkedését.

*A rendszerindítás ideje konfigurációnként változhat.
Restart to UEFI

A Fast Boot is annyira gyors, hogy a felhasználók nem tudnak a POST során belépni az UEFI setup segédprogramba. Így az ASRock Restart to UEFI technológia teszi lehetővé, hogy a felhasználók az UEFi setup segédprogramba lépjenek, amikor legközelebb újraindítják a PC-t. Azoknak készült, akiknek gyakran be kell lépniük az UEFI setup segédprogramba.
4 x DDR3 2600+(OC)

Az alaplap lehetővé teszi a lehető legnagyobb teljesítményű memóriamodulok használatát, 4 DIMM foglalattal rendelkezik kétcsatornás modulokhoz támogatja DDR3 2600+ (OC) MHz-es memóriákat is!
AMP és XMP

Nem csak az AMD Memory Profile (AMP) technológiát támogatja, az ASRock FM2 alaplapcsalád Intel® XMP memóriatuningoló készletet is tartalmaz, amellyel a maximális memóriateljesítményt hozhatja ki rendszeréből.
AMD Radeon HD 7000 Series grafika

Tökéletességre született, hatékonyságra tervezték, és telis-telerakták fantasztikus funkciókkal – az AMD Radeon HD 7000 Series a világ legfejlettebb grafikai megoldása.

A DirectX® 11 a legújabb a nagysebességű, nagyfelbontású játékok és számítástechnika terén. Nem csak játékai látványvilága lehet még lélegzetelállítóbb, de jelentősen javulhat kedvenc weboldalai és mindennapi alkalmazásai teljesítménye is.
Dual Graphics

Az AMD Dual Graphics technológia ötvözi az APU és a GPU számítási teljesítményét, hogy optimalizálja a felhasználó vizuális élményét.

Használjon olyan APU-t, amely támogatja az AMD Dual Graphics technológiát. Részletes információkért látogasson el az AMD hivatalos weboldalára.
AMD Steady Video™ 2.0

A legjobb videoélmény! Az 1.0-ás verzióhoz képest az AMD Steady Video 2.0 több technológiai előrelépést tartalmaz, mint a Letter-/Pillarbox tartalom, a visszajelző rásimítás, a hatékonyabb algoritmusok stb.
Virtu Universal MVP - Kompromisszummentes teljesítmény játék során

Az ASRock alaplap támogatja a Lucid Virtu Universal MVP technológiát, amely javítja a PC grafikai megjelenítési képességeit, segítségével rövidebb válaszidőket, jobb video-feldolgozást, zökkenőmentesebb médialejátszást érhet el, alacsonyabb energiafogyasztás mellett. Briliáns kialakítás játékhoz: A Virtu Universal MVP™ kapcsolható grafikus szoftver az egyes feladatokat dinamikusan a legjobb grafikus teljesítményforráshoz osztja ki mindemellett olyan, új érdekes technológiákat is tartalmaz, mint a HyperFormance™ és a Virtual Vsync™.

1. HyperFormance™ - Optimalizált válaszidő játékok során :
A játék válaszideje a következő folyamat sebességén múlik szem→ agy→ kattintás→ a játék válaszreakciót ad. Az Ön kapcsolatában a számítógéppel, a válaszidő nagyon fontos részét képezi a produktivitásnak és általában a rendszer által nyújtott élménynek. Játékok esetében, és ez különösen igaz a gyors mozgásokat tartalmazóakra, mint az FPS-ek, a válaszidő kritikusan fontos a játék elsajátításának és az azáltal nyújtott élvezeti érték szempontjából is.

HyperFormance intelligensen eltávolítja a szükségtelen renderelési feladatokat a grafikai megjelenítés folyamatából, a processzor-videokártya-kijelző rendszerből.


• Javítja a válaszidőket, növeli az elérhető FPS-t bármilyen játék esetébe
• Akár 30-70%-al is növeli a játék során másodpercenként megjelenő képkockák számát.
• Vsync megjelenítési sebesség növelés: 120 FPS+
• Szaggatás nélküli éles képek.
• Játékok százaival működik együtt észrevétlenül

2. Virtual Vsync™ - a megoldás a minőség és a teljesítmény örökös „harcában” :
A Lucid Virtual Vsync technológiája a vizuális megjelenítés és teljesítmény új szintjét teszi elérhetővé. A szabadalmazott Virtu Universal és Virtu MVP megoldások segítségével, Virtual Vsync lehetővé teszi, hogy a játékok bármilyen FPS-sel, szaggatás, fennakadás, „lag”, vagy késlekedés nélkül fussanak.


• Nagyobb teljesítmény- ha a rendszer rendelkezik különálló, és integrált grafikuskártyával is.
• Korlátlan képkocka-sebesség- a tradicionális Vsync-en túl
• Tökéletes megjelenítés, szaggatás nélkül.
• Akár 250%-al jobb válaszidő. standard Vsync

3. Kapcsolható grafika :
A feladatok kiosztása dinamikus módon történik a lehető legjobb grafikus erőforrás irányában a fizikai, vezetés kapcsolatoktól függetlenül.

* A LucidLogix Virtu MVP támogatás Windows® 7 / 8 használatával érhető el.
XFast 555 technológia: XFast RAM / XFast LAN / XFast USB

Teljesen optimalizált memóriahasználat
Gyorsabb internetelérés
Turbózza fel USB-je sebességét
5X gyorsabb Photoshop indítás
Az XFast RAM létrehoz egy virtuális lemezmeghajtót a rendszermemóriából, hogy növelje a Photoshop teljesítményét. Akár 5X gyorsabban dolgozik, mint korábban!
alacsony késleltetés a játékokban
AZ XFast LAN képes csökkenteni a játék során előforduló késést az által hogy az online játék számára prioritást biztosít.
Késleltetési idő a World of Warcraft: Cataclysm-ben
* Az alacsonyabb érték a jobb
USB teljesítmény-összehasonlítás
ATTO Disk Benchmark 4K olvasás
ASRock alaplap
Más alaplap


*A teljesítménynövekedés százaléka eltérő konfigurációk esetén változhat.
Páramentesítő

A felhasználó megakadályozhatja a nedvességből adódó alaplapi károsodást a „Páramentesítő funkció” bekapcsolásával. Ha bekapcsolja a Páramentesítő funkciót, a számítógép bekapcsol, hogy automatikusan páramentesítse a rendszert, miután S4/S5 állapotba lépett.

Interaktív UEFI

Az ASRock interaktív UEFI a konfigurációs eszközök, nagyszerű hanghatások és lélegzetelállító látványelemek ötvözete. A páratlan UEFI sokkal vonzóbb felületet kínál, és sokkal érdekesebb.
ASRock OMG (Online Management Guard – online őr)

Gyors, egyszerű és ingyenes – az ASRock OMG technológia segítségével kijárási tilalmat szabhat, vagy korlátozhatja az internetelérést bizonyos időszakokban. A rendszergazdák ütemezhetik más felhasználók számára engedélyezett internetelérés időszakát. Az internetszolgáltatók (ISP, Internet Service Provider) általában díjat számolnak fel az időszakos internet-korlátozásra. Ez a szolgáltatás „minden” otthoni PC-t távolról szabályoz a hálózatok keresztül, de az adott hálózatra csatlakozó összes PC internetelérését korlátozza az előre beállított időszakokban. Azonban az ASRock OMG egy ingyenes eszköz, amellyel minden egyes PC internetelérését beállíthatja. A szülők könnyedén szabályozhatják gyermekeik internetelérését a BIOS beállításaiban, hogy ne tudják a nem megfelelő időben elérni az internetet, miközben saját internet kapcsolatukat szabadon élvezhetik.
Internet Flash

Az Internet Flash megkeresi az elérhető UEFI firmware frissítéseket az ASRock szerverein. Más szóval a rendszer automatikusan észleli szervereinken a legfrissebb UEFI verziókat, és a Windows® operációs rendszer indítása nélkül flasheli azokat az UEFI beállításai közt. Kérjük vegye figyelembe, hogy ezen funkció aktiválásához a DNCP-t konfigurálni kell az adott számítógépen.
Egyszerű RAID telepítés

Az egyszerű RAID telepítő segít a RAID illesztőprogram könnyű telepítésében hajlékonylemez meghajtó nélkül. Átmásolhatja vele RAID illesztőprogramját segédprogram CD-jéről USB tárolóeszközére, mindössze egyetlen kattintással az UEFI beállításokban.
HDMI™ (High-Definition Multimedia Interface)

Ez a termék támogatja a HDMI™ (High-Definition Multimedia Interface) szabványt, amely egy olyan csatlakozószabvány, mely egyszerre képes tömörítetlen videoadatok és többcsatornás audiosávok továbbítására egyetlen kábelen. Mivel a HDMI™ interfészen továbbított videó és audio jelek is digitálisak, és a továbbítás során nem történik analóg konverzió, így lehető legjobb képek és hang kerül továbbításra.
Google Chrome böngésző és eszköztár

A Chrome egy gyors, egyszerű és biztonságos internet böngésző, melyet a modern webes felületekhez terveztek. A Google eszköztárt úgy tervezték, hogy gyorsan megtalálja, amit keres, és közben új dolgokat fedezhessen fel. Most az ASRock a Chrome-ot és a Google eszköztárt is mellékeli alaplapjaihoz, így a felhasználóknak jobb böngészési élményben lehet részük.
Ingyenes csomag – Cyberlink MediaEspresso 6.5 próbaverzió

A Cyberlink MediaEspresso 6.5 próbaverziója már támogatja a hardveres átkódolást, és úgy optimalizálták, hogy gyorsítsa kedvenc médiafájljai konverzióját kedvenc hordozható lejátszóihoz. Így már könnyedén lejátszhatja kedvenc filmjeit, dalait és megnézheti fotóit iPhone, iPad, PSP, Xbox készülékén, a YouTube-on, Facebook-on stb. Válogassa össze, konvertálja és élvezze képeit és dalait kedve szerint, és javítsa videóit egy egészen új szintre a TrueTheater technológiával. Próbálja ki ma!

Korlátozások:
30 napos próbaverzió
50 alkalommal konvertálható videó a H.264 formátumba
© 2002-2016 ASRock Inc. Minden jog fenntartva. | Fenntartjuk a jogot, hogy az ASRock.com-on található információkat előzetes bejelentés nélkül megváltoztassuk.
A fenti felhasználói felület képe csak példa. A tényleges felhasználói felület változhat a frissített szoftververzióval.