ASRock
Thuis | Netherlands / Dutch [Change]
ASRock channel on YouTube
Follow ASRock on facebook now!
Intel Next Gen 1151
X99 Taichi
Fatal1ty X99 Professional Gaming i7
Intel Hyper
Content Creation
Intel 100
Beebox
Fatal1ty
close

Z87 Extreme11/ac

 1. A-Style : Home Cloud, Purity Sound™, 802.11ac WiFi
 2. 22 x SATA3 (16 x SAS3 12.0 Gb/s + 6 x SATA3 6.0 Gb/s) from LSI SAS 3008 Controller+ 3X24R Expander
 3. AMD 4-Way CrossFireX™ and NVIDIA® 4-Way SLI™ supported by PLX PEX 8747 Bridge
 4. Supports 4-Channel, Dual-Port Thunderbolt™ 2 Technology
 5. Supports New 4th and 4th Generation Intel® Core™ i7/i5/i3/Xeon®/Pentium®/Celeron® Processors (Socket 1150)
 6. Premium Gold Capacitor Design, Digi Power, 12 Power Phase Design, Dual-Stack MOSFET
 7. Supports Dual Channel DDR3/DDR3L 2933+(OC)
 8. 4 x PCIe 3.0 x16, 3 x PCIe 2.0 x1, 1 x mini-PCIe
 9. VGA Output/Input: 1 x HDMI, 1 x DisplayPort-In, 2 x mini DisplayPort/Thunderbolt™ 2
 10. Intel® Dual Gigabit LAN with Teaming
 11. 7.1 CH HD Audio with Content Protection (Realtek ALC1150 Audio Codec), Supports DTS Connect
 12. 1 x eSATA, 2 x mSATA, 12 x USB 3.0, 7 x USB 2.0
 13. 1 x ASRock Wi-SD BOX (Supports 4 USB 3.0 ports and an SD 3.0 card slot)
 14. WLAN : 1 x 802.11ac + BT v4.0 module
 15. Supports A-Tuning, XFast 555, Easy Driver Installer, FAN-Tastic Tuning, USB Key
Het is mogelijk dat dit model niet wereldwijd verkocht word. Neem contact op met uw lokale dealer voor beschikbaarheid in uw regio.

Youtube Live Demo

Onderscheidingen

Functionaliteiten

Home Cloud - Remote Desktop Waar dan ook

Dit moederbord ondersteunt remote wake met het onboard Intel® LAN, waardoor u verbinding met uw PC kunt leggen vanaf waar dan ook ter wereld. U kunt uw PC wakker maken of uitzetten, hem in de gaten houden of besturen via een smartphone, tablet of een andere computer.


Stel uzelf voor als een desperado, rijdend richting de zonsondergang, een paria van de samenleving, verbannen uit uw land, of simpelweg bij de supermarkt twee straten van huis. U mist uw computer vreselijk en heeft Home Cloud nodig voor de volgende realistische scenario's:

Mail
Houdt uw opgeslagen mail dichtbij, wanneer u het maar nodig hebt.
Multimedia
Stream uw geheime voorraad video's, muziek en afbeeldingen.
TV
Kijk uw favoriete lokale TV programma's door contact te leggen met uw PC.
Documenten
Gebruik of verstuur bestanden op afstand vanaf waar dan ook.
Toezicht
Houdt een oogje op uw huisdieren of kinderen wanneer u van huis bent.

Opmerking: Intel® Remote Wake wordt ondersteund op Win8 of Win8 64bit besturingssystemen
more
Purity Sound™ - Geniet van de Muziek

Purity Sound is een combinatie van verschillende hardware en software audio oplossingen en technologieën die zelfs de meest kieskeurige audiofielen tevreden zal stellen. Inclusief 7.1 CH HD audio met de Realtek ALC1150 audio codec, 115 SNR DAC met Differentieel Versterker, TI® 5532 Premium Hoofdtelefoon Versterker met ondersteuning voor hoofdtelefoons tot 600 ohm, condensatorloze Direct Drive technologie, EMI afschermkap, PCB isolatie afscherming en ondersteuning voor DTS Connect.
Purity Sound™ geeft u:
♦ 115dB SNR
♦ Uitstekende Bas
♦ Minder Geluid Vervorming
♦ Meer Details
♦ Ondersteuning voor hoofdtelefoons tot 600 ohm
Traditional Audio Solution:
♦ 110dB SNR
♦ Poor Bass
♦ More Sound Distortion
♦ Less Details
♦ Does not support high impedance headphonesThis frequency response chart is tested under 32 ohm loading to simulate normal headphones. It indicates how traditional audio solution’s frequency response drops drastically at low frequencies, while Purity Sound™ maintains its frequency response and provides better bass with the TI® NE5532 amplifier.
2T2R Dual Band 802.11ac WiFi + BT v4.0 - Geen Langzaam Internet Meer

Dit moederbord is uitgerust met een exclusieve WiFi 802.11ac (5G WiFi) module met ondersteuning voor draadloze netwerken tot 867Mbps en Bluetooth v4.0.
22 x SATA3 (16 x SAS-3 12.0 Gb/s + 6 x SATA3 6.0 Gb/s) - VANUIT LSI™ SAS 3008 Controller + 3X24R Uitbreider

Dit moederbord is volgepropt met meer opslag opties dan welke sterveling dan ook ooit nodig zal hebben! Een onvoorstelbare 22 aansluitingen, waaronder 6 SATA3 aansluitingen via de Intel® Z87 en 16 SAS-3 (12.0 Gb/s) / SATA3 (6.0Gb/s) aansluitingen via de LSI™ SAS 3008 Controller + 3X24R Uitbreider, die tot een onwerkelijke 6,1GB/s aan overdrachtssnelheid kan behalen!
4-Weg SLI & CrossFireX – Ondersteunt door PLX PEX 8747 Bridge

PLX PEX 8747 is een PCI-e Gen3 bridge chip die solide PCI-e 3.0 banen voor PCI-e apparaten levert en geoptimaliseerd is voor grafische applicaties met hoge prestaties. Met deze bridge onboard kan het moederbord tot vier VGA kaarten met 4-Weg SLI of 4-Weg CrossFireX op PCI-e Gen3 x8/x8/x8/x8 modus ondersteunen.

De ASRock heeft twee Thunderbolt™ aansluitingen met ondersteuning voor 4-Kanaals technologie, met zinderend-snelle data overdracht.


‧ Tot 20 Gbps : De snelste verbinding naar uw PC
‧ Bi-directionele dataoverdrachten met PCI Express en DisplayPort
‧ Doorkoppelen : Tot 12 Thunderbolt™ apparaten
‧ Grote, hoge resolutie beeldschermen (Ondersteunt 4K)
‧ Intel® Thunderbolt™ 2 is backwards compatibel met alle Thunderbolt™ kabels en apparaten

Exclusief DP-In Ontwerp voor Ondersteuning van Grafische Kaarten via Thunderbolt™
Sluit uw grafische kaart aan op ASRock’s exclusieve DP-in poort op het moederbord met een mini-DP naar DP kabel (zie rode pijl) en link uw Thunderbolt™ apparaten en beeldscherm met een Thunderbolt™ kabel (zie groene pijl), dan kunt u de extreme prestaties van uw grafische kaart via Thunderbolt™ technologie aanschouwen!
more

Hoge Dichtheid Glas Materiaal PCB

Wat u nooit heeft begrepen over uw computer is dat hij doodsbenauwd is voor water, H2O, vochtigheid of hoe u het ook wilt noemen. Hoewel u het water misschien niet ziet, kan er toch uitzonderlijk veel vocht in de lucht zitten, wat uw moederbord langzaam en stil ombrengt. Nee, uw moederbord smelt niet wanneer het in contact komt met water, zoals de boze heks van het westen, maar hij komt om van kortsluitingen. Gelukkig heeft ASRock een nieuw Hoge Dichtheid Glas Materiaal PCB ontwerp dat de ruimte tussen de PCB verkleind om het moederbord tegen elektrische kortsluitingen door vochtigheid te beschermen.

Premium Gold Caps

Premium Gold Caps zijn 100% gemaakt in Japan; deze solide condensatoren zijn strak uitziende, hoogglans condensatoren met een premium gouden coating, die staat voor hun lange levensduur en stabiele prestaties.
Digi Power

Precieser, efficienter

Dankzij het implementeren van digitale Pulse Modulatie (PWM) bieden de ASRock moederborden een efficientere Vcore. Vergeleken met anagloge PWM optimaliseert digitale PWM de CPU stroomvoorziening en hiermee een stabiele Vcore.
4 x DDR3 2933+(OC)

Esta placa-mãe desbloqueia o desempenho máximo de memória, vindo com 4 slots DIMM para memória dual-channel, suportando DDR 3 até 2933+(OC) MHz!
12 Power Phase Ontwerp

Ontwikkeld met een 12 Power Phase Ontwerp, biedt dit moederbord robuuste componenten en een volledig vlakke stroomvoorziening naar de CPU. Daarbij biedt het ook ongeëvenaarde overklok capaciteiten en verbeterde prestaties met de laagste temperatuur voor gevorderde gamers.
8-Laags PCB

Het 8-Laags PCB is voorzien van 4 sets 56,7 gram koper binnenlagen, met enkel zorgvuldig gekozen kopermateriaal, waardoor lagere temperaturen en een betere energie efficiëntie worden behaald voor overklokken.
Multiple Filter Cap (MFC)

Door de kracht en voordelen van drie verschillende condensatoren te combineren, waaronder de DIP cap, POSCAP en MLCC, maakt Multiple Filter Caps het voor hardcore overklokkers en liefhebbers mogelijk hun moederborden naar extreme niveaus te overklokken, zonder zich zorgen te hoeven maken over de rest van hun componenten.
Dual-Stack MOSFET (DSM)

Dual-Stack MOSFET (DSM) is een innovatief nieuw MOSFET ontwerp. Het silicium die gebied is vergroot door twee dies in een MOSFET te stapelen. Hoe groter de die, hoe lager de Rds(on). In vergelijking met traditionele MOSFETs biedt DSM een groter die oppervlak en lagere Rds(on), waardoor de stroomvoorziening voor de CPU Vcore efficiënter is.
Intel® Dual Gigabit LAN

Dual LAN met Teaming functie op dit moederbord maakt het mogelijk om twee aparte verbindingen te laten werken als een enkele verbinding voor dubbele bandbreedte, waardoor dataoverdracht effectiever wordt.
Triple Monitor

Dit moederbord ondersteunt Triple-Monitor. U kunt tot drie display interfaces kiezen om beeldschermen op aan te sluiten en deze tegelijkertijd gebruiken.
4K/2K

4K is een nieuwe standaard voor display resoluties met een minimum van 3840 x 2160 pixels, wat twee keer de horizontale en verticale resolutie van het 1080p formaat is, en vier maal zoveel pixels in totaal beslaat.
X-FAN

Betere airflow en een betere hitteverspreiding! De ASRock X-FAN houd het moederbord cool. Het systeem zal automatisch geactiveerd worden als bepaalde onderdelen van het systeem te warm worden onder zware belasting. Doorgaans zal dit systeem uitblijven om gebruikers een fijne en stille werkomgeving te garanderen.
Wi-SD

Deze gratis meegeleverde front tray beschikt over 4 USB 3.0 poorten en een SD 3.0 kaartsleuf.

ASRock APP Shop

ASRock APP Shop is ontworpen voor uw gemak. Wij leveren verschillende apps en ondersteuningssoftware die gebruikers kunnen downloaden. U kunt gemakkelijk uw systeem optimaliseren en uw moederbord up-to-date houden met de ASRock APP Shop.


ASRock APP Winkel is het enige alles-in-een software pakket dat u de meest praktische PC apps en gereedschappen aanbiedt, in een geïntegreerde interface – van ASRock exclusieve tools tot de meest up-to-date opties van de nieuwste technologie.
Orbweb ME :
Maak Verbinding Met ASRock Cloud Altijd, Overal
App Charger :
Snel Laden & Altijd Laden
Google Chrome :
Beter Browsen met Google Opties
XFast LAN :
Uw Slimste Internet Toegang Manager

A-Tuning

A-Tuning is ASRock’s multifunctionele software met een nieuwe interface, meer nieuwe features en verbeterde hulpprogramma’s, waaronder XFast RAM, OC Tweaker en nog veel meer.
Volledig Geoptimaliseerd Geheugen Gebruik
Snellere Internettoegang
Geeft uw USB snelheid een Boost
5X Sneller voor Photoshop Gebruik
XFast RAM maakt een virtuele schijf aan in het systeemgeheugen om de prestaties van Photoshop te verbeteren. Het kan zelfs 5X sneller dan voorheen werken.
Lagere Latency In Spellen
XFast LAN kan de latency in spellen verlagen, door de online game prioriteit te verhogen.
Regel de timing van de latency in World of Warcraft: Cataclysm
* Lager is beter
USB Prestatie Vergelijking
ATTO Disk Benchmark 4K Lezen
ASRock Moederbord
Ander Moederbord


*Het prestatieboost percentage kan verschillen, afhankelijk van uiteenlopende configuraties.
FAN-Tastic Tuning

Stel verschillende ventilator snelheden in voor verschillende temperaturen met behulp van het diagram. De ventilatoren zullen automatisch naar het volgende snelheidsniveau gaan wanneer de opgegeven temperatuur wordt bereikt.
Ontvochtiger

Gebruikers kunnen schade aan hun moederbord door vochtigheid voorkomen door de “Dehumidifier Function” aan te zetten. Wanneer deze functie staat aangezet zal de computer zichzelf automatisch opstarten om het systeem te ontvochtigen, nadat het in een S4/S5 stand terecht is gekomen.

ASRock OMG (Online Management Guard)

ASRock OMG (Online Management Guard) technologie maakt het u mogelijk een internet avondklok in te stellen, of internet toegang te limiteren, op aangegeven tijdstippen. Beheerders kunnen de begin- en eindtijden van internet toegang, toegekend aan andere gebruikers, inplannen.
Herstart naar UEFI

ASRock’s "Herstart naar UEFI" technologie is ontworpen voor mensen die regelmatig het UEFI in moeten. Het laat gebruikers automatisch de UEFI Setup inkomen bij het opnieuw opstarten van de PC.
UEFI Tech Service

Neem contact op met de ASRock Tech Service door een ondersteuningsaanvraag in te dienen vanuit het UEFI setup hulpprogramma als u problemen heeft met uw PC.
UEFI Systeem Browser

De UEFI systeem browser is een applicatie geintegreerd in de grfaische UEFI. Het kan systeemdrivers detecteren en configureert deze precies zo de gebruiker deze in het systeem heeft. Met de UEFI systeem browser kunt u gemakkelijk de huidige staat van configuratie van uw PC onderzoeken.
DTS Connect is een verzamelnaam voor een tweedelig systeem, waaronder DTS Interactive en DTS Neo: C, het wordt enkel in computersystemen gebruikt, om PC audio naar het DTS formaat te converteren.

DTS, DTS-HD, the Symbol, & DTS or DTS-HD and the Symbol together are registered trademarks of DTS, Inc. © DTS, Inc. All Rights Reserved.
Dit product ondersteunt HDMI™ (High-Definition Multimedia Interface). Dit is een aansluitstandaard voor de overdracht van ongecomprimeerde videodata en multi-kanaal geluid door een enkele kabel. Zowel video en audio data verstuurd door de HDMI™ interface zijn digitaal zonder omgezet te worden naar een analoog signaal, hierdoor zorgt het voor de beste beeldkwaliteit en het meest realistische geluid.
© ASRock Inc. Alle rechten voorbehouden. | Op ASRock.com gepubliceerde informatie kan zonder voorafgaande berichtgeving worden gewijzigd.
De bovenstaande gebruikersinterface is een voorbeeld ter referentie. De echte gebruikersinterface kan hiervan afwijken door nieuwere software versies.