ASRock
Kezdőlap | Hungary / Magyar [Change]
ASRock channel on YouTube
Follow ASRock on facebook noew!
Intel 9 Series
M8
Cloud
FM2+
Fatal1ty

Z68 Extreme4

 1. ASRock DuraCaps (2.5 x longer life time), 100% Japan-made high-quality Conductive Polymer Capacitors
 2. Digi Power, Advanced V8 Power Phase Design
 3. Supports Intel® K-Series unlocked CPU
 4. Supports Intel® Smart Response Technology
 5. Supports Dual Channel DDR3 2133(OC)
 6. Integrated PLX PEX8608 chip onboard to offer sufficient PCI-E lanes
 7. Supports ATI™ Quad CrossFireX™, 3-Way CrossFireX™ and CrossFireX™
 8. Supports NVIDIA® Quad SLI™ and SLI™
 9. Supports Intel® HD Graphics with Built-in Visuals
 10. Graphics Output Options: D-Sub, DVI-D, HDMI and DisplayPort
 11. 2 x Front USB 3.0 ports, 2 x Rear USB 3.0 ports, 4 x SATA3 connectors, 1 x eSATA3 connector
 12. Supports ASRock XFast RAM, XFast LAN, XFast USB Technologies
 13. Supports ASRock Extreme Tuning Utility (AXTU), Graphical UEFI, Lucid Virtu, On/Off Play, Instant Boot, Instant Flash, Good Night LED, APP Charger
 14. Combo Cooler Option (C.C.O.)
 15. 7.1 CH HD Audio with Content Protection (Realtek ALC892 Audio Codec)
 16. Free Software: Cyberlink MediaEspresso 6.5 Trial
 17. Free Bundle : 1 x Front USB 3.0 Panel, 1 x Rear USB 3.0 Bracket, 1 x 3.5mm Audio Cable
Ez az alaplap nem minden térségben elérhető. Lépjen kapcsolatba helyi viszonteladójával, hogy ez a modell elérhető-e térségében.

Youtube Demo

Díjak

Jellemzők

XFast 555 technológia: XFast RAM / XFast LAN / XFast USB

Teljesen optimalizált memóriahasználat
Gyorsabb internetelérés
Turbózza fel USB-je sebességét
5X gyorsabb Photoshop indítás
Az XFast RAM létrehoz egy virtuális lemezmeghajtót a rendszermemóriából, hogy növelje a Photoshop teljesítményét. Akár 5X gyorsabban dolgozik, mint korábban!
alacsony késleltetés a játékokban
AZ XFast LAN képes csökkenteni a játék során előforduló késést az által hogy az online játék számára prioritást biztosít.
Késleltetési idő a World of Warcraft: Cataclysm-ben
* Az alacsonyabb érték a jobb
USB teljesítmény-összehasonlítás
ATTO Disk Benchmark 4K olvasás
ASRock alaplap
Más alaplap


*A teljesítménynövekedés százaléka eltérő konfigurációk esetén változhat.
Lucid Virtu™

A Lucid Virtu szoftverrel a 2. generációs Intel® Core™ processzorokra épülő PC-ken a rendszer az energia, a teljesítmény és a jellemzők alapján dinamikusan, valós időben rendeli a feladatokat az elérhető legjobb grafikus erőforráshoz.

Ingyenes csomag – Cyberlink MediaEspresso 6.5 próbaverzió

A Cyberlink MediaEspresso 6.5 próbaverziója már támogatja a hardveres átkódolást, és úgy optimalizálták, hogy gyorsítsa kedvenc médiafájljai konverzióját kedvenc hordozható lejátszóihoz. Így már könnyedén lejátszhatja kedvenc filmjeit, dalait és megnézheti fotóit iPhone, iPad, PSP, Xbox készülékén, a YouTube-on, Facebook-on stb. Válogassa össze, konvertálja és élvezze képeit és dalait kedve szerint, és javítsa videóit egy egészen új szintre a TrueTheater technológiával. Próbálja ki ma!

Korlátozások:
30 napos próbaverzió
50 alkalommal konvertálható videó a H.264 formátumba
PLX PEX8608 chippel felszerelve

Más Z68 chipsetes alaplapokhoz képest, amelyek korlátozott PCI-E sávokat kínálnak, az ASRock Z68 alaplap átlépi a korlátokat, és elegendő PCI-E sávot kínál a PLX PEX8608 chip alaplapra ágyazásával. A felhasználók egyszerűen élvezhetik az összes PCI-E eszközt.

ASRock alaplap PLX PEX8608 chippel (például a Z68 Extreme4)

A PLX PEX8608 chippel több PCI-E sávot képez a PCI-E eszközök számára, hogy minden PCI-E eszköz egyszerre tudjon a megfelelő sebességen üzemelni.

Más márkák P67 alaplapjai PLX PEX8608 chip nélkül

Hagyományos switch használatával, ha a felhasználó a PCI-E x4 csatlakozót használja PCI-E sebességen, a másik 3 PCI-E x1 csatlakozókat nem lehet használni. Ha a felhasználó bármilyen eszközt telepít a PCI-E x1 csatlakozóba, a PCI-E x4 csatlakozó ez megszenvedi, és csak PCI-E x1 sebességen fog üzemelni.
Intel® Smart Response technológia

Az olyan felhasználók számára, akik gondoltak az SSD és a HDD összekötésére az alaplapon, az Intel® Smart Response technológiájával az SSD-t használhatják a "HDD gyorsítótáraként", hogy gyorsítsák a HDD elérési sebességét.

On/Off Play technológia

Az On/Off Play technológia még a rendszer kikapcsolt (ACPI S5 üzemmód) állapotában is lehetővé teszi a kiváló audiolejátszási élményt a hordozható audioeszközökről a PC hangszóróin keresztül.

Grafikus UEFI – A forradalmi BIOS interfész

Az egységesített bővíthető firmware interfész (Unified Extensible Firmware Interface, UEFI) egy forradalmi BIOS segédprogram, amely fejlett kezelőfelületén kínál felhasználóbarát beállítási lehetőségeket. A hagyományos BIOS kialakítással szemben a legfrissebb UEFI sok fejlettebb funkcióval rendelkezik. Az UEFI főbb szolgáltatásai:
1. Grafikus vizuális élmény – az UEFI színes ikonjaival kínál egy fejlett felhasználói felületet, így teremtve egy sokoldalúbb környezetet a hagyományos, unalmas BIOS lap helyett.
2. Egér támogatás – a billentyűzet mellett szabadon használhatja egerét is, hogy megtalálja az ideális beállításokat az UEFI-ben.
3. Támogatja a 3TB-os rendszerindító HDD-t – az UEFI átlépi a hagyományos BIOS 2TB-os korlátját a rendszerindító HDD-k terén. Az UEFI-vel akár 3TB-os rendszerindító HDD-je is lehet.*

*Windows® Vista™ 64bit vagy Windows® 7 64bit operációs rendszer szükséges.
AXTU – a "mindent egyben" tuningszoftver

Az ASRock extrém tuningprogramja (ASRock eXtreme Tuning Utility, AXTU) "mindent egyben" szoftver, mellyel több tulajdonságot tud finomhangolni egy felhasználóbarát felületen, amely tartalmaz hardver monitort, ventilátorvezérlést, túlhúzást, OC DNA-t és IES-t. A Hardware Monitor (hardver monitor) részben a rendszer fontosabb kiolvasott értékei találhatók. A Fan Control (ventilátorvezérlés) jelzi a ventilátor fordulatszámát és a hőmérsékletet, ami szabályozható. Az Overclocking (túlhúzás) részben beállíthatja a CPU frekvenciáját, szorzóját és néhány feszültséget az optimális rendszerteljesítményhez. Az OC DNA-ban elmentheti túlhúzási beállításait profilként, hogy megoszthassa barátaival. Barátai ezután betölthetik túlhúzási profilját, hogy ugyanolyan túlhúzási beállításaik legyenek. Az IES (Intelligent Energy Saver – intelligens energiatakarékosság) alatt a feszültségszabályozó csökkentheti a kimenő fázisok számát, így javítva a hatékonyságot, ha a CPU magok készenéltben vannak, de nem áldozva a teljesítményből.
Digi Power

Precízebb, hatékonyabb

A hagyományos, analóg tápellátást alkalmazó alaplapokkal szemben, ez az alaplap az új generációs, digitális PWM (pulzushossz modulációs) kialakítást alkalmazza, mely sokkal egyenletesebben és hatékonyabban adja le a CPU Vcore feszültséget, így az alaplap stabilitása nagyobb és élettartama hosszabb lesz.
C.C.O. (Combo Cooler Option – kombinált hűtési lehetőség)

A C.C.O. egy rugalmas lehetőség, amellyel három különféle CPU-hűtő típust alkalmazhat: Socket LGA 775*, LGA 1155 és LGA 1156.
*A C.C.O. nem minden Socket 775 CPU-hűtővel kompatibilis.
**Az O a Socket 1155 és Socket 1156 CPU-hűtőkhöz való.
HDMI™ (High-Definition Multimedia Interface)

Ez a termék támogatja a HDMI™ (High-Definition Multimedia Interface) szabványt, amely egy olyan csatlakozószabvány, mely egyszerre képes tömörítetlen videoadatok és többcsatornás audiosávok továbbítására egyetlen kábelen. Mivel a HDMI™ interfészen továbbított videó és audio jelek is digitálisak, és a továbbítás során nem történik analóg konverzió, így lehető legjobb képek és hang kerül továbbításra.
Intel® HD Graphics Built-in Visuals

Intel® Quick Sync Video
Az Intel® Quick Sync Video értékes időt takarít meg azon PC felhasználók számára, akik videót szeretnének létrehozni, szerkeszteni, szinkronizálni más eszközökkel, vagy megosztani – otthon vagy az interneten. Az Intel® Quick Sync Video a processzor hardverét használja a szoftver helyett, hogy gyorsítsa a videó kódolását.

Intel® InTru™ 3D
Élvezze a valódi 3DX élményt – zökkenőmentesen – a számítógépéről. Most megnézheti kedvenc 3D filmjeit Blu-ray sztereó 3D képpel az aktív zárszerkezetes 3D szemüvegekkel. Mindezt 1080p teljesen nagyfelbontású (HD) minőségben TV készülékén a HDMI 1.4 csatlakozáson keresztül.

Intel® Clear Video HD technológia
Az Intel® Clear Video HD technológia (Intel® CVT HD) gazdag médialejátszási élményt kínál élethű képekkel egy sor fejlett grafikai technológia segítségével, amelyek támogatják az optimalizált, nagyfelbontású videolejátszást és az éles képminőséget.

Intel® HD Graphics 2000/3000
Intel® HD Graphics egyenesen a processzorba építve! Ez az integráció alacsonyabb késleltetést jelent, ami kimagasló mainstream játék- és jobb 3D élményt eredményez.

Intel® Advanced Vector Extensions (AVX)
Az Intel® Advanced Vector Extensions (Intel® AVX) nagyobb számítási teljesítményt nyújt alkalmazásfejlesztők számára egy új, 256-bites utasításkészlet-kiterjesztéssel az Intel® SSE-hez.
Előlapi USB 3.0 panel

Az előlapi USB 3.0 panel 2 db USB 3.0 csatlakozónak ad helyet, valamint egy 2.5" SSD/HDD racknek.

*A HDD/SSD nem része az alaplap kereskedelmi csomagjának.
© 2002-2014 ASRock Inc. Minden jog fenntartva. | Fenntartjuk a jogot, hogy az ASRock.com-on található információkat előzetes bejelentés nélkül megváltoztassuk.
A fenti felhasználói felület képe csak példa. A tényleges felhasználói felület változhat a frissített szoftververzióval.