ASRock
Kezdőlap | Hungary / Magyar [Change]
ASRock channel on YouTube
Follow ASRock on facebook noew!
Intel X99 Series
Intel 9 Series
M8
Cloud
FM2+
Fatal1ty

P67 Extreme4 Gen3

  1. Premium Gold Caps (2.5 x longer life time), 100% Japan-made high-quality Conductive Polymer Capacitors
  2. Digi Power, Advanced V8 + 2 Power Phase Design
  3. 2 x PCIe 3.0 x16 slots, 1 x PCIe 2.0 x16 slot, Supports AMD 3-Way CrossFireX™ and NVIDIA® Quad SLI™
  4. Dr. Debug, Smart Switch Design: Power/Reset/Clear CMOS Switch with LED
  5. Supports ASRock XFast RAM, XFast LAN, XFast USB Technologies
  6. Supports Graphical UEFI, ASRock Extreme Tuning Utility (AXTU), Dehumidifier
  7. Combo Cooler Option (C.C.O.)
  8. 7.1 CH HD Audio with Content Protection (Realtek ALC892 Audio Codec)
  9. Free Bundle : 1 x Front USB 3.0 Panel, CyberLink MediaEspresso 6.5 Trial, ASRock MAGIX Multimedia Suite Trial
Ez az alaplap nem minden térségben elérhető. Lépjen kapcsolatba helyi viszonteladójával, hogy ez a modell elérhető-e térségében.

Youtube Demo

Jellemzők

Következő generációs PCI-e 3.0 támogatás

Az ASRock alaplap támogatja az új generációs PCI-E 3.0 szabványt! A PCI Express 3.0 maximalizálja a sávszélességet a következő generációs PCI Express 3.0 VGA kártyák számára, a valódi grafikai teljesítményért.

Élvezze a PCI-E 3.0 előnyeit
• Magasabb bitráta - 8,0 GT/s
• Nagyobb sávonkénti sávszélesség - 1GB/s
• Nagyobb hatékonyság - 98,5%-os kódolási hatékonyság
• 100%-ig kompatibilis visszafelé a korábbi PCI-E 2.0 / 1.0 szabvánnyal

PCI-E architektúraTömörítetlen bitrátaSávonkénti és irányonkénti sávszélességKódolási hatékonyság
PCI-E 2.05.0GT/s500MB/s80%
PCI-E 3.08.0GT/s1GB/s98.5%

Megjegyzés:
Ahhoz, hogy a PCI Express 3.0 csatlakozók 3. generációs sebességen fussanak, 22nm CPU-t kell telepíteni, ami támogatja a PCI Express 3.0 technológiát. Ha Sandy Bridge CPU-t telepít, a PCI Express 3.0 csatlakozók csak 2. generációs sebességen fognak futni.
XFast 555 technológia: XFast RAM / XFast LAN / XFast USB

Teljesen optimalizált memóriahasználat
Gyorsabb internetelérés
Turbózza fel USB-je sebességét
5X gyorsabb Photoshop indítás
Az XFast RAM létrehoz egy virtuális lemezmeghajtót a rendszermemóriából, hogy növelje a Photoshop teljesítményét. Akár 5X gyorsabban dolgozik, mint korábban!
alacsony késleltetés a játékokban
AZ XFast LAN képes csökkenteni a játék során előforduló késést az által hogy az online játék számára prioritást biztosít.
Késleltetési idő a World of Warcraft: Cataclysm-ben
* Az alacsonyabb érték a jobb
USB teljesítmény-összehasonlítás
ATTO Disk Benchmark 4K olvasás
ASRock alaplap
Más alaplap


*A teljesítménynövekedés százaléka eltérő konfigurációk esetén változhat.
PLX PEX8608 chippel felszerelve

Az ASRock alaplap átlépi a határokat, és elegendő PCI-E sávot biztosít a PLX PEX8608 chip beágyazásával.

ASRock alaplap PLX PEX8608 chippel (például a P67 Extreme4)

A PLX PEX8608 chippel több PCI-E sávot képez a PCI-E eszközök számára, hogy minden PCI-E eszköz egyszerre tudjon a megfelelő sebességen üzemelni.

Más márkák P67 alaplapjai PLX PEX8608 chip nélkül

Hagyományos switch használatával, ha a felhasználó a PCI-E x4 csatlakozót használja PCI-E sebességen, a másik 3 PCI-E x1 csatlakozókat nem lehet használni. Ha a felhasználó bármilyen eszközt telepít a PCI-E x1 csatlakozóba, a PCI-E x4 csatlakozó ez megszenvedi, és csak PCI-E x1 sebességen fog üzemelni.
Előlapi USB 3.0 panel

Az előlapi USB 3.0 panel 2 db USB 3.0 csatlakozónak ad helyet, valamint egy 2.5" SSD/HDD racknek.

*A HDD/SSD nem része az alaplap kereskedelmi csomagjának.
C.C.O. (Combo Cooler Option – kombinált hűtési lehetőség)

A C.C.O. egy rugalmas lehetőség, amellyel három különféle CPU-hűtő típust alkalmazhat: Socket LGA 775*, LGA 1155 és LGA 1156.
*A C.C.O. nem minden Socket 775 CPU-hűtővel kompatibilis.
**Az O a Socket 1155 és Socket 1156 CPU-hűtőkhöz való.
Páramentesítő

A felhasználó megakadályozhatja a nedvességből adódó alaplapi károsodást a „Páramentesítő funkció” bekapcsolásával. Ha bekapcsolja a Páramentesítő funkciót, a számítógép bekapcsol, hogy automatikusan páramentesítse a rendszert, miután S4/S5 állapotba lépett.

Grafikus UEFI – A forradalmi BIOS interfész

Az egységesített bővíthető firmware interfész (Unified Extensible Firmware Interface, UEFI) egy forradalmi BIOS segédprogram, amely fejlett kezelőfelületén kínál felhasználóbarát beállítási lehetőségeket. A hagyományos BIOS kialakítással szemben a legfrissebb UEFI sok fejlettebb funkcióval rendelkezik. Az UEFI főbb szolgáltatásai:
1. Grafikus vizuális élmény – az UEFI színes ikonjaival kínál egy fejlett felhasználói felületet, így teremtve egy sokoldalúbb környezetet a hagyományos, unalmas BIOS lap helyett.
2. Egér támogatás – a billentyűzet mellett szabadon használhatja egerét is, hogy megtalálja az ideális beállításokat az UEFI-ben.
3. Támogatja a 3TB-os rendszerindító HDD-t – az UEFI átlépi a hagyományos BIOS 2TB-os korlátját a rendszerindító HDD-k terén. Az UEFI-vel akár 3TB-os rendszerindító HDD-je is lehet.*

*Windows® Vista™ 64bit vagy Windows® 7 64bit operációs rendszer szükséges.
Ingyenes csomag – Cyberlink MediaEspresso 6.5 próbaverzió

A Cyberlink MediaEspresso 6.5 próbaverziója már támogatja a hardveres átkódolást, és úgy optimalizálták, hogy gyorsítsa kedvenc médiafájljai konverzióját kedvenc hordozható lejátszóihoz. Így már könnyedén lejátszhatja kedvenc filmjeit, dalait és megnézheti fotóit iPhone, iPad, PSP, Xbox készülékén, a YouTube-on, Facebook-on stb. Válogassa össze, konvertálja és élvezze képeit és dalait kedve szerint, és javítsa videóit egy egészen új szintre a TrueTheater technológiával. Próbálja ki ma!

Korlátozások:
30 napos próbaverzió
50 alkalommal konvertálható videó a H.264 formátumba
MAGIX Multimedia Suite

Az igazi megoldás a médialejátszás élményének javítására. A zenék kezelésétől, zenék létrehozástól kezdve, a videók szerkesztésén át a képek kezeléséig. Egyszerűen tegyen meg többet médiafájljaival, mint amiről valaha is gondolta, hogy lehetséges.

mufin player
A következő generációs zenelejátszó lejátssza az összes szabványos audioformátumot, kezeli a nagy zenei gyűjteményeket, segít felfedezni a zenét, valamint elérhető vele egy ingyenes online merevlemez, és így tovább.

Music Maker Silver
A legkönnyebb mód saját zenéinek komponálására, újrakeverésére és létrehozására. Alakítsa ki zenei stílusát most – előzetes ismeretek nélkül.

Video easy SE
Ezzel a programmal könnyedén szerkesztheti filmjeit, adhat hozzájuk átmeneteket, szöveget és háttérzenét, valamint gyorsan javíthatja a kép- és hangminőségüket.

Photo Manager 10
Vessen véget a digitális fényképei közt uralkodó káosznak, és tegye rendbe könnyedén fényképgyűjteményét. A program fel van szerelve gyors importálási, fénykép- és videoklip kezelési, fényképszerkesztési és prezentációs eszközökkel.

more...
AXTU – a "mindent egyben" tuningszoftver

Az ASRock extrém tuningprogramja (ASRock eXtreme Tuning Utility, AXTU) "mindent egyben" szoftver, mellyel több tulajdonságot tud finomhangolni egy felhasználóbarát felületen, amely tartalmaz hardver monitort, ventilátorvezérlést, túlhúzást, OC DNA-t és IES-t. A Hardware Monitor (hardver monitor) részben a rendszer fontosabb kiolvasott értékei találhatók. A Fan Control (ventilátorvezérlés) jelzi a ventilátor fordulatszámát és a hőmérsékletet, ami szabályozható. Az Overclocking (túlhúzás) részben beállíthatja a CPU frekvenciáját, szorzóját és néhány feszültséget az optimális rendszerteljesítményhez. Az OC DNA-ban elmentheti túlhúzási beállításait profilként, hogy megoszthassa barátaival. Barátai ezután betölthetik túlhúzási profilját, hogy ugyanolyan túlhúzási beállításaik legyenek. Az IES (Intelligent Energy Saver – intelligens energiatakarékosság) alatt a feszültségszabályozó csökkentheti a kimenő fázisok számát, így javítva a hatékonyságot, ha a CPU magok készenéltben vannak, de nem áldozva a teljesítményből.
ASRock App Charger

Gyors töltés bármikor

Egyszerűen telepítse az App Charge illesztőprogramot, és töltse fel iPhone-ját akár 40%-kal gyorsabban, mint azelőtt. Az ASRock App Charger támogatja a folyamatos töltést, amikor PC-je készenléti üzemmódba (S1), felfüggesztett állapotba (S2), hibernált állapotba (S4) vagy kikapcsolt állapotba (S5) kapcsol. Az App Charger technológia elérhető az ASRock Full sorozat minden alaplapján.
© 2002-2014 ASRock Inc. Minden jog fenntartva. | Fenntartjuk a jogot, hogy az ASRock.com-on található információkat előzetes bejelentés nélkül megváltoztassuk.
A fenti felhasználói felület képe csak példa. A tényleges felhasználói felület változhat a frissített szoftververzióval.