ASRock
Kezdőlap | Hungary / Magyar [Change]
ASRock channel on YouTube
Follow ASRock on facebook noew!
Intel 9 Series
M8
Cloud
FM2+
Fatal1ty

H67M-GE

 1. 100% All Solid Capacitor design
 2. Supports Intel® K-series CPU
 3. Supports Dual Channel DDR3 1333
 4. Intel® HD Graphics 2000/3000 and new Visual Features, DX10.1, Pixel Shader 4.1
 5. Supports Blu-ray Stereoscopic 3D with HDMI
 6. Graphics Output Options: D-Sub, DVI-D and HDMI
 7. 2 x USB 3.0 ports, 2 x SATA3 connectors, 1 x eSATA2 connector
 8. Supports ASRock XFast RAM, XFast LAN, XFast USB Technologies
 9. Supports ASRock Extreme Tuning Utility (AXTU), Graphical UEFI, Instant Boot, Instant Flash, Good Night LED, APP Charger
 10. Combo Cooler Option (C.C.O.)
 11. 7.1 CH HD Audio with Content Protection (Realtek ALC892 Audio Codec), Premium Blu-ray audio support
 12. Free Gift: 1 x 3D Red/Cyan Anaglyph Glasses
Ez az alaplap nem minden térségben elérhető. Lépjen kapcsolatba helyi viszonteladójával, hogy ez a modell elérhető-e térségében.

Youtube Demo

Díjak

Jellemzők

XFast 555 technológia: XFast RAM / XFast LAN / XFast USB

Teljesen optimalizált memóriahasználat
Gyorsabb internetelérés
Turbózza fel USB-je sebességét
5X gyorsabb Photoshop indítás
Az XFast RAM létrehoz egy virtuális lemezmeghajtót a rendszermemóriából, hogy növelje a Photoshop teljesítményét. Akár 5X gyorsabban dolgozik, mint korábban!
alacsony késleltetés a játékokban
AZ XFast LAN képes csökkenteni a játék során előforduló késést az által hogy az online játék számára prioritást biztosít.
Késleltetési idő a World of Warcraft: Cataclysm-ben
* Az alacsonyabb érték a jobb
USB teljesítmény-összehasonlítás
ATTO Disk Benchmark 4K olvasás
ASRock alaplap
Más alaplap


*A teljesítménynövekedés százaléka eltérő konfigurációk esetén változhat.
Intel® HD Graphics Built-in Visuals

Intel® Quick Sync Video
Az Intel® Quick Sync Video értékes időt takarít meg azon PC felhasználók számára, akik videót szeretnének létrehozni, szerkeszteni, szinkronizálni más eszközökkel, vagy megosztani – otthon vagy az interneten. Az Intel® Quick Sync Video a processzor hardverét használja a szoftver helyett, hogy gyorsítsa a videó kódolását.

Intel® InTru™ 3D
Élvezze a valódi 3DX élményt – zökkenőmentesen – a számítógépéről. Most megnézheti kedvenc 3D filmjeit Blu-ray sztereó 3D képpel az aktív zárszerkezetes 3D szemüvegekkel. Mindezt 1080p teljesen nagyfelbontású (HD) minőségben TV készülékén a HDMI 1.4 csatlakozáson keresztül.

Intel® Clear Video HD technológia
Az Intel® Clear Video HD technológia (Intel® CVT HD) gazdag médialejátszási élményt kínál élethű képekkel egy sor fejlett grafikai technológia segítségével, amelyek támogatják az optimalizált, nagyfelbontású videolejátszást és az éles képminőséget.

Intel® HD Graphics 2000/3000
Intel® HD Graphics egyenesen a processzorba építve! Ez az integráció alacsonyabb késleltetést jelent, ami kimagasló mainstream játék- és jobb 3D élményt eredményez.

Intel® Advanced Vector Extensions (AVX)
Az Intel® Advanced Vector Extensions (Intel® AVX) nagyobb számítási teljesítményt nyújt alkalmazásfejlesztők számára egy új, 256-bites utasításkészlet-kiterjesztéssel az Intel® SSE-hez.
C.C.O. (Combo Cooler Option – kombinált hűtési lehetőség)

A C.C.O. egy rugalmas lehetőség, amellyel három különféle CPU-hűtő típust alkalmazhat: Socket LGA 775*, LGA 1155 és LGA 1156.
*A C.C.O. nem minden Socket 775 CPU-hűtővel kompatibilis.
**Az O a Socket 1155 és Socket 1156 CPU-hűtőkhöz való.
Ingyenes ajándék - 3D vörös/cián anaglif szemüveg

Kétségtelen, hogy a "kiugrik a képernyőből" sztereoszkópikus 3D technológia egy terjedő divat a szórakoztatás világában. Azért, hogy felhasználóink megtapasztalhassák a 3D kijelzők nyújtotta élményeket, az ASRock egy 3D vörös/cián anaglif szemüveget is mellékelt a csomaghoz.

3D videorendszerek és 3D lejátszás
A 3D videorendszereket úgy tervezték, hogy visszaadják a valós világ élményét az által, hogy mindkét szemnek a videó egy egyedi képét nyújtják. A 3D kép úgy áll össze, hogy külön képet kap mindkét szem. Egy 3D videó tárgyai úgy tűnhetnek, hogy a képernyő előtt vagy mögött helyezkednek el. Ahhoz, hogy megnézhessen egy 3D videót, a megjelenítő technológia és a 3D szemüveg biztosítja, hogy a bal szem csak azt lássa, amit a bal szemnek látnia kell, és hasonló képpen a jobb szem is.

Anaglif 3D
Ha megemlíti a 3D videót, természetesen a legtöbben ismerni fogják a 3D szemüvegeket vörös és cián, kék vagy zöld lencsével. A vörös/kék rendszert leginkább a hagyományos tévés és számítógépes 3D hatásokhoz használják, valamint a régebbi 3D filmeken.
A szemüvegek anaglif (térhatású képpár) módszerrel jelenítik meg a 3D képet.
Az anaglif képeket színszűrők segítségével készítik, hogy eltávolítsák a látható színspektrum egy részét az egyes szemeknek szánt képekből. Így, ha a 3D szemüvegekben lévő színszűrőkön keresztül nézi azt, a szemek csak azokat a képeket látják, amelyben az a színspektrum található, amit nem szűr ki a lencse. Az anaglif 3D hátránya egyértelmű; az általános képminőség romlik, mivel a színspektrum jelentős részét kiszűrik az egyes szemeknek szánt képekből.
HDMI™ (High-Definition Multimedia Interface)

Ez a termék támogatja a HDMI™ (High-Definition Multimedia Interface) szabványt, amely egy olyan csatlakozószabvány, mely egyszerre képes tömörítetlen videoadatok és többcsatornás audiosávok továbbítására egyetlen kábelen. Mivel a HDMI™ interfészen továbbított videó és audio jelek is digitálisak, és a továbbítás során nem történik analóg konverzió, így lehető legjobb képek és hang kerül továbbításra.
AXTU – a "mindent egyben" tuningszoftver

Az ASRock extrém tuningprogramja (ASRock eXtreme Tuning Utility, AXTU) "mindent egyben" szoftver, mellyel több tulajdonságot tud finomhangolni egy felhasználóbarát felületen, amely tartalmaz hardver monitort, ventilátorvezérlést, túlhúzást, OC DNA-t és IES-t. A Hardware Monitor (hardver monitor) részben a rendszer fontosabb kiolvasott értékei találhatók. A Fan Control (ventilátorvezérlés) jelzi a ventilátor fordulatszámát és a hőmérsékletet, ami szabályozható. Az Overclocking (túlhúzás) alatt túlhúzhatja a GT frekvenciát, ami segít javítani a grafikus teljesítményt, valamint módosíthat néhány feszültség-beállítást az optimális rendszerteljesítményért. Az OC DNA-ban elmentheti túlhúzási beállításait profilként, hogy megoszthassa barátaival. Barátai ezután betölthetik túlhúzási profilját, hogy ugyanolyan túlhúzási beállításaik legyenek. Az IES (Intelligent Energy Saver – intelligens energiatakarékosság) alatt a feszültségszabályozó csökkentheti a kimenő fázisok számát, így javítva a hatékonyságot, ha a CPU magok készenéltben vannak, de nem áldozva a teljesítményből.
Grafikus UEFI – A forradalmi BIOS interfész

Az egységesített bővíthető firmware interfész (Unified Extensible Firmware Interface, UEFI) egy forradalmi BIOS segédprogram, amely fejlett kezelőfelületén kínál felhasználóbarát beállítási lehetőségeket. A hagyományos BIOS kialakítással szemben a legfrissebb UEFI sok fejlettebb funkcióval rendelkezik. Az UEFI főbb szolgáltatásai:
1. Grafikus vizuális élmény – az UEFI színes ikonjaival kínál egy fejlett felhasználói felületet, így teremtve egy sokoldalúbb környezetet a hagyományos, unalmas BIOS lap helyett.
2. Egér támogatás – a billentyűzet mellett szabadon használhatja egerét is, hogy megtalálja az ideális beállításokat az UEFI-ben.
3. Támogatja a 3TB-os rendszerindító HDD-t – az UEFI átlépi a hagyományos BIOS 2TB-os korlátját a rendszerindító HDD-k terén. Az UEFI-vel akár 3TB-os rendszerindító HDD-je is lehet.*

*Windows® Vista™ 64bit vagy Windows® 7 64bit operációs rendszer szükséges.
© 2002-2014 ASRock Inc. Minden jog fenntartva. | Fenntartjuk a jogot, hogy az ASRock.com-on található információkat előzetes bejelentés nélkül megváltoztassuk.
A fenti felhasználói felület képe csak példa. A tényleges felhasználói felület változhat a frissített szoftververzióval.