ASRock
Acasă | Romania / Romanian [Change]
ASRock channel on YouTube
Follow ASRock on facebook noew!
Intel 9 Series
M8
Cloud
FM2+
Fatal1ty

G41MH/USB3 R2.0

  1. Solid Capacitor for CPU Power
  2. Supports FSB1333/1066/800/533 MHz CPUs
  3. Supports Dual Channel DDR3 1333(OC)
  4. Intel® Graphics Media Accelerator X4500, DirectX 10, Pixel Shader 4.0
  5. Graphics Output Options: D-Sub, DVI-D and HDMI
  6. 2 x USB 3.0 ports
  7. Supports ASRock XFast RAM, XFast LAN, XFast USB Technologies
  8. Supports Instant Boot, Instant Flash, OC Tuner, OC DNA
  9. Free Bundle: CyberLink MediaEspresso 6.5 Trial
Acest model nu poate fi vândut oriunde în lume. Te rugăm să iei legătura cu dealerul tău local pentru a vedea dacă acest model este adecvat pentru utilizarea în zonă.

Caracteristici

Tehnologie XFast 555 : XFast RAM / XFast LAN / XFast USB

Utilizare optimade memorie
Acces la Internet mai rapid
Mareste viteza USB
De 5 ori mai rapid pentru rularea Photoshop
XFast RAM va crea un disc virtual din memoria sistemului pentru a spori performanta pentru Photoshop. Poate sa lucreze de 5 ori mai rapid ca inainte.
Latenta mica in joc
XFast LAN poate cobora latenta din joc dupa setarea prioritatii online game la un nivel superior.
Latenta din World of Warcraft: Cataclysm
* O valoare mai mica este mai buna
Comparatie de performanta USB
ATTO Disk Benchmark 4K Read
Placa de baza ASRock
Alta placa de baza


*Procentajul de boost al performantei poate varia in functie de configuratie.
USB 3.0

De 10 ori viteza mai multa ! Accelerati pana la 5 Gb/s

Oferind rate de transfer de pana la 10 ori mai rapid fata de USB 2.0 cu eficienta de putere optimizata. Tehnologia USB 3.0 avanseaza ratele de transfer la 5Gb/s.
Free Bundle - Cyberlink MediaEspresso 6.5 Trial

Versiunea trial a CyberLink MediaEspresso 6.5 vine acum cu sport hardware transcoding si este optimizata pentru accelesarea conversiei filierelor media favorite. Acum este mult mai usor sa afisezi filmele favorite, melodiile si pozele de pe iPhone, PSP, Xbox, Youtube, Facebook etc. Complileaza, convertesre si bucura-te de poze si sunet cat de mult vrei! Creste nivelul fisierelor video cu TrueTheater Technology. Incerca-l chiar azi!

Limitari:
Perioada de proba de 30 de zile
50 de conversii video in formatul H.264
Instant Boot

ASRock a depasit obstacolele tehnice si a inventat in mod exclusivist o noua tehnologie care permite pornirea computerului in Windows® in doar 4 secunde. Nu numai ca exceleaza in pornirea sitemului in cateva secunde (3-4 secunde) dar ofera si un sistem de operare corect incarcat, si cu un consum energetic redus.
Instant Flash

ASRock Instant Flash este o utilitate exclusiva, usor de utilizat dezvoltata de catre ASRock. Este incorporata in Flash ROM care este folosit pentru a actualiza sistemul BIOS fara a fi nevoie de intrarea in sisteme precum MS-DOS sau Windows.
HDMI™ (Interfata multi-media de inalta definitie)

Acest produs ofera suport HDMI™ (Interfata multimedia de inalta definitie), o interfata standard ce poate transfera date video necomprimate si audio canal multiplu printr-un singur cablu. Atat semnalele de date audio cat si video transferate prin intermediul interfetei HDMI™ sunt digitale fara ca acestea sa fie convertite in semnale anaog, asadar poate oferi o claritate audio si video remarcabila.
OC Tuner

Tunerul ASRock OC este o unealta de overclockare ASrock usor de utilizat ce va permite sa va protejati sistemul prin functie monitor hardware si sa overclockati dispozitivele hardware pentru a obtine cea mai buna performanta de sistem.
OC DNA

OC DNA, este o utilitate exclusivista dezvoltata de catre echipa remarcabila RD de la ASRock, oferind o modalitate mai convenabila pentru utilizator sa partajeze setarile OC cu altii. Va ajuta sa va salvati setarile overclocking din sistemul de operare si simplifica procesul complicat de inregistrare al setarilor overclocking. Cu OC DNA, puteti sa va salvati setarile OC sub forma de profil si trimiterea acestuia catre prieteni! Prietenii dumneavoastra pot apoi incarca profilul OC sistemului lor propriu pentru a obtine aceleasi setari ca ale voastre!
ASRock App Charger

Incarcare rapida oricand

Prin instalarea driver-ului App Charger, iPhone-ul se poate incarca de pana la 40% mai rapid ca inainte.ASRock App Charger sustine incarcarea continua atunci cand computerul intra in modul Standby (S1), Suspendare la RAM (S3), modul hibernare (S4) sau power off (S5). Tehnologia App Charger a fost complet aplicata pe seria Full de placi de baza ASRock.
© 2002-2014 ASRock Inc. Toate drepturile rezervate. | Informaţii publicate pe ASRock.com se pot schimba fără o notificare prealabilă.
Interfata utilizatorului din imaginea de mai sus este un exemplupentru referinte. Interfata utilizatorului actuala poate varia in functie de versiunea software-ului actualizat.