ASRock
Acasă | Romania / Romanian [Change]
ASRock channel on YouTube
Follow ASRock on facebook noew!
Intel 9 Series
M8
Cloud
FM2+
Fatal1ty

Fatal1ty P67 Professional

 1. Premium Gold Caps (2.5 x longer life time), 100% Japan-made high-quality Conductive Polymer Capacitors
 2. Digi Power, Advanced V16 + 2 Power Phase Design
 3. Supports Intel® K-Series unlocked CPU
 4. Supports Dual Channel DDR3 2133(OC)
 5. Integrated PLX PEX8608 chip onboard to offer sufficient PCI-E lanes
 6. Supports ATI™ Quad CrossFireX™, 3-Way CrossFireX™ and CrossFireX™
 7. Supports NVIDIA® Quad SLI™ and SLI™
 8. Dual PCIE GLAN with Teaming function
 9. 1 x Fatal1ty Mouse Port, 2 x Front USB 3.0 ports, 4 x Rear USB 3.0 ports, 6 x SATA3 connectors, 1 x eSATA3 connector, 2 x IEEE 1394 ports
 10. Dr. Debug, Smart Switch Design: Power/Reset/Clear CMOS Switch with LED
 11. Supports Fatal1ty XFast RAM, XFast LAN, XFast USB Technologies
 12. Supports Fatal1ty F-Stream, Graphical UEFI, Instant Boot, Instant Flash, Good Night LED, APP Charger
 13. Combo Cooler Option (C.C.O.)
 14. 7.1 CH HD Audio with Content Protection (Realtek ALC892 Audio Codec), Premium Blu-ray audio support
 15. Free Bundle : 1 x SLI_Bridge_2S Card, 1 x Front USB 3.0 Panel, 1 x Rear USB 3.0 Bracket
Acest model nu poate fi vândut oriunde în lume. Te rugăm să iei legătura cu dealerul tău local pentru a vedea dacă acest model este adecvat pentru utilizarea în zonă.

Youtube Live Demo

Premii

Caracteristici

Tehnologie XFast 555 : XFast RAM / XFast LAN / XFast USB

Utilizare optimade memorie
Acces la Internet mai rapid
Mareste viteza USB
De 5 ori mai rapid pentru rularea Photoshop
XFast RAM va crea un disc virtual din memoria sistemului pentru a spori performanta pentru Photoshop. Poate sa lucreze de 5 ori mai rapid ca inainte.
Latenta mica in joc
XFast LAN poate cobora latenta din joc dupa setarea prioritatii online game la un nivel superior.
Latenta din World of Warcraft: Cataclysm
* O valoare mai mica este mai buna
Comparatie de performanta USB
ATTO Disk Benchmark 4K Read
Placa de baza ASRock
Alta placa de baza


*Procentajul de boost al performantei poate varia in functie de configuratie.
Port Fatal1ty pentru Mouse

Fatal1ty Mouse Port este o tehnologie personalizabila pentru gamerii PC care este un subansamblu al F-Stream. Dupa conectarea mouse-ului USB in portul Fatal1ty si F-Stream este activat, gamerii pot ajusta polling rate-ul Fatal1ty la 500Hz. F-Stream ofera de asemenea flexibilitate gamerilor pentru ajustarea de polling rate de la 125 Hz pana la 1000Hz. Este util pentru gameri profesionisti pentru a experimenta un gameplay mai constant si timpi de reactie mai buni din partea mouse-ului.

Limitari:
1. Unii soricei USB ar putea sa nu suporte 1000Hz de polling rate
2. Portul Fatal1ty nu suporta mouse USB 2.0
3. Portul Fatal1ty ar putea sa nu suporte unii soricei USB
4. Portul Fatal1ty nu suporta mouse-ul USB care este conectat la hubul USB
Design Digital PWM

Modulatie Digitala Pulse-width

Prin adoptarea modulatiei Pulse-width(PWM), seria Fatal1ty poate furniza voltaj CPU Vcore mai efficient si lin. In comparative cu PWM analogic, PWM digital poate optimiza solutia de putere CPU si sa ofere un Vcore adecvat si stabil procesorului.
PLX PEX8608 chip onboard

Placa de baza Fatal1ty trece dincolo de limite si ofera suficiente solutii pentru banda PCI-E prin incorporarea PLX PEX8608 pe placa.

Placa de baza Fatal1ty cu chip PLX PEX8608 ( Spre exemplu P67 Extreme4 )

Cu chipul PLX PEX 8608, genereaza mai multe benzi PCI-E pentru dispozitivele PCI-E, asadar toate dizpozitivele pot functiona la aceeasi viteza simultan!

Alt brandP67 de placa de baza fara chip PLX PEX8608

Cu comutatorul obisnuit, daca utilizatorii vor sa porneasca slotul PCI-Ex4 la PCI-E, atunci celelalte 3 sloturi 3 PCI-Ex1 nu pot fi folosite. Daca utilizatorii instaleaza dispozitivul in oricare slot PCI-Ex1, atunci slotul PCI-E x4 va suferi downgrade functionand pe PCI-Ex1.
Putere fazata V16+2 CPU

Placa de baza din seria Fatal1ty este realizata cu putere fazata V16+2, ce dispune de component rezistente si livrare de putere constanta catre CPU. Seria Fatal1ty ofera capabilitate de overclocking neegalata si performanta imbunatatia cu cele mai scazute temperaturi pentru gamerii de computer impatimiti.
6 USB 3.0 (2 x Frontal, 4 x Spate) + 6 SATA3

Echipata cu sase porturi USB 3.0 si sase porturi SATA3, placa de baza Fatal 1ty ofera o multime de optiuni de stocare. Avand la baza conceptual personalizarii, aceasta placa este special echipata cu sase porturi USB 3.0 (doua de la panoul frontal extern USB 3.0, patru de la I/O) si sase conectori SATA 3 pentru a satisface nevoile PC DIYer’s.
Capacele de aur Premium

Calitate de top garantata

Capacelele Gold Cap Premium de pe placile ASRock sunt realizate 100% in Japonia; acesti condensatori sunt netezi, iar capacele de inalta stralucire cu un invelis de aur premium ce simbolizeaza performanta stabila si durata lunga de viata.
3 sloturi PCIE 2.0 - Suport CrossFireX, SLI

Suporta ATI™ 3-way / Quad CrossFireX™ and NVIDIA® Quad SLI™. Interfetele de grafica 3 PCI Express 2.0 suporta atat CrossFireX si SLI pentru performanta grafica extrema.
Dual LAN - Teaming

Dual LAN cu functia Teaming activata pe aceasta placa de baza permite folosirea a doua conexiuni unice sub forma unei singure conexiuni dar cu o latime de banda dubla, transmisia de date devenind mai eficienta.
C.C.O.(Optiunea de Cooler Combo)

C.C.O.ofera optiunea flexibila de a adopta 3 tipuri diferite de cooler CPU, Soclu LGA 775*, LGA 1155 si LGA 1156.
*C.C.O ar putea sa nu fie compatibila cu toate coolerele Soclu 775 CPU.
**O pentru Soclu 1155 si cooler CPU cu Soclu 1156.
Fatal1ty F-Stream – Thle All-in-1 Tuning Software

Programul tuning Fatal1ty F-Stream este o utilitate software all-in-1 care suporta overclocking si tuning de hardware precum uz de energie, monitor H/W, control de viteza al ventilatorului si configurare port pentru mouse Fatal1ty. Pe monitorul hardware, sunt afisate citirile majore ale sistemului. In Controlul Ventilatorului, se afiseaza viteza ventilatorului si temperatura pentru a fi setate. In Overclocking, este permisa ajustarea frecventei CPU, raportul si voltajul pentru performanta optima.
UEFI grafic – Interfata revolutionara BIOS

Interfata Firmware Extensibia Unificata(UEFI) este o utilitate revolutionara BIOS ce ofera optiuni de ajustare simple intr-o interfata avansata de vizionare. In comparatie cu designul traditional BIOS, cea mai recenta utilitate UEFI ofera multe functii perfectionate. Functiile importante UEFI include:
1. Experienta vizuala grafica-UEFI ofera o interfata vizuala perfectionata cu iconite colorate si face mediul de computing mai versatile pentru a inlocui pagina anosta BIOS.
2. Pemite folosirea mouseului- Pe langa controlul tastaturii, mai puteti folosi si mouse-ul pentru a selecta setarile ideale din UEFI.
3. Suporta 3TB HDD bootable*- UEFI depaseste limitele ale HDD 2TB bootable din BIOS-ul traditional.Cu UEFI, va puteti bucura de HDD 3TB bootable.

*Windows® Vista-64bit or Windows® 7-64bit OS este necesar.
Panou frontal USB 3.0

Panoul frontal USB 3.0 suporta 2x porturi USB 3.0 si ofera support 2.5” SSD/HDD.

*HDD/SSD nu este inclus in pachetul retail al placii de baza.
© 2002-2014 ASRock Inc. Toate drepturile rezervate. | Informaţii publicate pe ASRock.com se pot schimba fără o notificare prealabilă.
Interfata utilizatorului din imaginea de mai sus este un exemplupentru referinte. Interfata utilizatorului actuala poate varia in functie de versiunea software-ului actualizat.