ASRock
Acasă | Romania / Romanian [Change]
ASRock channel on YouTube
Follow ASRock on facebook noew!
Intel X99 Series
Intel 9 Series
M8
Cloud
FM2+
Fatal1ty

Fatal1ty 990FX Professional

 1. Premium Gold Caps (2.5 x longer life time), 100% Japan made high quality conductive polymer capacitors
 2. Digital PWM Design, Advanced V12 + 2 Power Phase Design
 3. Supports Dual Channel DDR3 2100(OC)
 4. Supports AMD Quad CrossFireX™, 3-Way CrossFireX™ and CrossFireX™
 5. Supports NVIDIA® Quad SLI™ and SLI™
 6. Dual PCIE GLAN with Teaming function
 7. Dr. Debug, Smart Switch Design: Power/Reset/Clear CMOS Switch with LED
 8. Supports Fatal1ty XFast RAM, XFast LAN, XFast USB Technologies
 9. Supports Fatal1ty F-Stream, Graphical UEFI, On/Off Play, Turbo UCC
 10. 7.1 CH HD Audio with Content Protection (Realtek ALC892 Audio Codec)
 11. Free Bundle : 1 x 3.5mm Audio Cable, 1 x Front USB 3.0 Panel, CyberLink MediaEspresso 6.5 Trial
Acest model nu poate fi vândut oriunde în lume. Te rugăm să iei legătura cu dealerul tău local pentru a vedea dacă acest model este adecvat pentru utilizarea în zonă.

Youtube Live Demo

Premii

Caracteristici

Tehnologie XFast 555 : XFast RAM / XFast LAN / XFast USB

Utilizare optimade memorie
Acces la Internet mai rapid
Mareste viteza USB
De 5 ori mai rapid pentru rularea Photoshop
XFast RAM va crea un disc virtual din memoria sistemului pentru a spori performanta pentru Photoshop. Poate sa lucreze de 5 ori mai rapid ca inainte.
Latenta mica in joc
XFast LAN poate cobora latenta din joc dupa setarea prioritatii online game la un nivel superior.
Latenta din World of Warcraft: Cataclysm
* O valoare mai mica este mai buna
Comparatie de performanta USB
ATTO Disk Benchmark 4K Read
Placa de baza ASRock
Alta placa de baza


*Procentajul de boost al performantei poate varia in functie de configuratie.
Suport AM3+ 8-Core Processor

Aceasta placa este conceputa pentru a asambla cel mai puternic sistem si ofera cea mai solicitanta tehnologie utilizatorilor din zilele noastre. Bucurati-va de noua generatie de computing alaturi de placa de baza ASRock 8-Core CPU Ready.

PCB de inalta densitate

Nu ai inteles poate niciodata de ce un calculator se teme de apa, H2O, umiditate sau cum altfel vrei sa ii spunem. Si chiar daca poate nu vezi clar apa, de fapt in aer poate exista destula umezeala in exces care iti omoara placa de baza incet si in liniste. Nu, placa ta de baza nu se va topi in contactul cu apa, precum o vrajitoare blestemata, dar va muri de scurt-circuit. Din fericire, ASRock a dezvoltat un design al PCB-ului denumit High Density Glass Fabric ce acopera spatiile PCB si protejeaza placa de baza impotriva scurtcircuitelor cauzate de umiditate.

Design Digital PWM

Modulatie Digitala Pulse-width

Prin adoptarea modulatiei Pulse-width(PWM), seria Fatal1ty poate furniza voltaj CPU Vcore mai efficient si lin. In comparative cu PWM analogic, PWM digital poate optimiza solutia de putere CPU si sa ofere un Vcore adecvat si stabil procesorului.
C.C.R. (Modul de retentie combo cooler)

Modulul unic de retentie combo cooler sporeste foarte mult disiparea de caldura si este compatibil cu precedentele coolere AMD AM3/AM2+.
Dual LAN - Teaming

Dual LAN cu functia Teaming activata pe aceasta placa de baza permite folosirea a doua conexiuni unice sub forma unei singure conexiuni dar cu o latime de banda dubla, transmisia de date devenind mai eficienta.
Port Fatal1ty pentru Mouse

Fatal1ty Mouse Port este o tehnologie personalizabila pentru gamerii PC care este un subansamblu al F-Stream. Dupa conectarea mouse-ului USB in portul Fatal1ty si F-Stream este activat, gamerii pot ajusta polling rate-ul Fatal1ty la 500Hz. F-Stream ofera de asemenea flexibilitate gamerilor pentru ajustarea de polling rate de la 125 Hz pana la 1000Hz. Este util pentru gameri profesionisti pentru a experimenta un gameplay mai constant si timpi de reactie mai buni din partea mouse-ului.

Limitari:
1. Unii soricei USB ar putea sa nu suporte 1000Hz de polling rate
2. Portul Fatal1ty nu suporta mouse USB 2.0
3. Portul Fatal1ty ar putea sa nu suporte unii soricei USB
4. Portul Fatal1ty nu suporta mouse-ul USB care este conectat la hubul USB
Capacele de aur Premium

Calitate de top garantata

Capacelele Gold Cap Premium de pe placile ASRock sunt realizate 100% in Japonia; acesti condensatori sunt netezi, iar capacele de inalta stralucire cu un invelis de aur premium ce simbolizeaza performanta stabila si durata lunga de viata.
Putere fazata V12+2 CPU

Placa de baza din seria Fatal1ty este realizata cu putere fazata V12+2, ce dispune de component rezistente si livrare de putere constanta catre CPU. Seria Fatal1ty ofera capabilitate de overclocking neegalata si performanta imbunatatia cu cele mai scazute temperaturi pentru gamerii de computer impatimiti.
Tehnologie ATI™ CrossFireX

CrossFireX este un nume de brand pentru ATI™ Technologies multi-GPU solution. Tehnologia permite unei perechi de carduri grafice sa fie folosita pe un singur computer pentru a spori performanta grafica.
NVIDIA® SLI Ready

SLI este un nume de brand pentru solutia NVIDIA® multi-GPU. Tehnologia permite unei perechi de carduri grafice sa fie utilizate intr-un singur computer pentru a imbunatati performanta grafica.
Tehnologie On/Off Play

Chiar si atunci cand sistemul este oprit (in modul ACPI S5), tehnologia On/Off Play permite utilizatorilor sa se bucure de experienta audio nemaipomenita de la dispozitivele audio portabile catre boxa PC-ului.

Turbo UCC
Un singur click pentru functia All-in-one!

Tehnologia UCC va ofera o solutie all-in-one pentru a dezvalui nucleele cpu ascunse in CPU, obtineti impulsul de performanta al sistemului uimitor prin overclockarea automata, si functionarea sistemului cu un nivel de consum semnificativ mai scazut. Cand apasati “X” atunci cand porniti calculatorul, sistemul se va restarta automat, dupa aceea, sistemul va executa functia Turbo UCC. Activarea functiei Turbo UCC, va va ajuta sa deschideti nucleul, XPU extra pentru a va putea bucura de impulsul de performanta instant, iar performanta sistemului va creste prin overclockarea frecventei CPU, frecventei de memorie si tuturor setarile de voltaj! Diferit fata de consumul normal de energie pentru overclocking sau process de actualizare system, ASRock Turbo UCC permite un overclocking economic sau operatiune computing de actualizare sistem.
Free Bundle - Cyberlink MediaEspresso 6.5 Trial

Versiunea trial a CyberLink MediaEspresso 6.5 vine acum cu sport hardware transcoding si este optimizata pentru accelesarea conversiei filierelor media favorite. Acum este mult mai usor sa afisezi filmele favorite, melodiile si pozele de pe iPhone, PSP, Xbox, Youtube, Facebook etc. Complileaza, convertesre si bucura-te de poze si sunet cat de mult vrei! Creste nivelul fisierelor video cu TrueTheater Technology. Incerca-l chiar azi!

Limitari:
Perioada de proba de 30 de zile
50 de conversii video in formatul H.264
Fatal1ty F-Stream – Thle All-in-1 Tuning Software

Programul tuning Fatal1ty F-Stream este o utilitate software all-in-1 care suporta overclocking si tuning de hardware precum uz de energie, monitor H/W, control de viteza al ventilatorului si configurare port pentru mouse Fatal1ty. Pe monitorul hardware, sunt afisate citirile majore ale sistemului. In Controlul Ventilatorului, se afiseaza viteza ventilatorului si temperatura pentru a fi setate. In Overclocking, este permisa ajustarea frecventei CPU, raportul si voltajul pentru performanta optima.
UEFI grafic – Interfata revolutionara BIOS

Interfata Firmware Extensibia Unificata(UEFI) este o utilitate revolutionara BIOS ce ofera optiuni de ajustare simple intr-o interfata avansata de vizionare. In comparatie cu designul traditional BIOS, cea mai recenta utilitate UEFI ofera multe functii perfectionate. Functiile importante UEFI include:
1. Experienta vizuala grafica-UEFI ofera o interfata vizuala perfectionata cu iconite colorate si face mediul de computing mai versatile pentru a inlocui pagina anosta BIOS.
2. Pemite folosirea mouseului- Pe langa controlul tastaturii, mai puteti folosi si mouse-ul pentru a selecta setarile ideale din UEFI.
3. Suporta 3TB HDD bootable*- UEFI depaseste limitele ale HDD 2TB bootable din BIOS-ul traditional.Cu UEFI, va puteti bucura de HDD 3TB bootable.

*Windows® Vista-64bit or Windows® 7-64bit OS este necesar.
© 2002-2014 ASRock Inc. Toate drepturile rezervate. | Informaţii publicate pe ASRock.com se pot schimba fără o notificare prealabilă.
Interfata utilizatorului din imaginea de mai sus este un exemplupentru referinte. Interfata utilizatorului actuala poate varia in functie de versiunea software-ului actualizat.