ASRock
Thuis | Netherlands / Dutch [Change]
ASRock channel on YouTube
Follow ASRock on facebook now!
Intel Next Gen 1151
X99 Taichi
Fatal1ty X99 Professional Gaming i7
Intel Hyper
Content Creation
Intel 100
Beebox
Fatal1ty
close

990FX Extreme3

  1. ASRock DuraCap (2.5 x longer life time), 100% Japan made high quality conductive polymer capacitors
  2. Digi Power, Supports AM3+ Processor, 8-Core CPU
  3. Supports Dual Channel DDR3 2100(OC)
  4. Supports AMD Quad CrossFireX™, 3-Way CrossFireX™ and CrossFireX™
  5. Supports NVIDIA® Quad SLI™ and SLI™
  6. 2 x USB 3.1 Gen1, 5 x SATA3, 1 x eSATA3
  7. Supports ASRock XFast RAM, XFast LAN, XFast USB Technologies
  8. Supports On/Off Play, Graphical UEFI, AXTU, APP Charger, Turbo UCC, APP Shop
  9. 7.1 CH HD Audio with Content Protection
  10. Free Bundle : CyberLink MediaEspresso 6.5 Trial, 1 x 3.5mm Audio Cable
Het is mogelijk dat dit model niet wereldwijd verkocht word. Neem contact op met uw lokale dealer voor beschikbaarheid in uw regio.

Youtube Live Demo

Onderscheidingen

Functionaliteiten

XFast 555 Technologie : XFast RAM / XFast LAN / XFast USB

Volledig Geoptimaliseerd Geheugen Gebruik
Snellere Internettoegang
Geeft uw USB snelheid een Boost
5X Sneller voor Photoshop Gebruik
XFast RAM maakt een virtuele schijf aan in het systeemgeheugen om de prestaties van Photoshop te verbeteren. Het kan zelfs 5X sneller dan voorheen werken.
Lagere Latency In Spellen
XFast LAN kan de latency in spellen verlagen, door de online game prioriteit te verhogen.
Regel de timing van de latency in World of Warcraft: Cataclysm
* Lager is beter
USB Prestatie Vergelijking
ATTO Disk Benchmark 4K Lezen
ASRock Moederbord
Ander Moederbord


*Het prestatieboost percentage kan verschillen, afhankelijk van uiteenlopende configuraties.
AM3+ 8-Core processor ondersteuning

Dit bord is ontworpen voor de meest krachtige systemen en levert de meest veeleisende technologie voor gebruikers van tegenwoordig. Gewoon genieten van de volgende generatie computers met het ASRock 8-Core CPU klare moederbord.

Hoge Dichtheid Glas Materiaal PCB

Wat u nooit heeft begrepen over uw computer is dat hij doodsbenauwd is voor water, H2O, vochtigheid of hoe u het ook wilt noemen. Hoewel u het water misschien niet ziet, kan er toch uitzonderlijk veel vocht in de lucht zitten, wat uw moederbord langzaam en stil ombrengt. Nee, uw moederbord smelt niet wanneer het in contact komt met water, zoals de boze heks van het westen, maar hij komt om van kortsluitingen. Gelukkig heeft ASRock een nieuw Hoge Dichtheid Glas Materiaal PCB ontwerp dat de ruimte tussen de PCB verkleind om het moederbord tegen elektrische kortsluitingen door vochtigheid te beschermen.

Digi Power

Precieser, efficienter

Dankzij het implementeren van digitale Pulse Modulatie (PWM) bieden de ASRock moederborden een efficientere Vcore. Vergeleken met anagloge PWM optimaliseert digitale PWM de CPU stroomvoorziening en hiermee een stabiele Vcore.
C.C.R. (Combo Cooler Retention Module)

De unieke CCR module zorgt voor een sterke verbetering de processor en de koeler.Deze is ook toe te passen op eerdere typen AM3/AM2+ koelers.
On/Off Play Technology

Zelfs als het systeem uit staat (in de ACPI S5-modus) maakt On/Off Play Technology het gebruikers mogelijk om te genieten van de geweldige audio-ervaring van de draagbare audio-apparaten via de PC speaker.

NVIDIA® SLI Ready

SLI is een merknaam van de multi gpu opstelling van NVIDIA® . Deze technologie stelt u in staat om meerdere videokaarten met elkaar te laten samenwerken in een enkel systeem en zo de grafische prestaties te verbeteren.
ATI™ CrossFireX technologie

CrossFireX is een merknaam voor de ATI™ multi-GPU oplossing. Deze technologie maakt het mogelijk een paar grafische kaarten te gebruiken in een enkele computer om de grafische prestaties te verbeteren.

ASRock APP Shop

ASRock APP Shop is ontworpen voor uw gemak. Wij leveren verschillende apps en ondersteuningssoftware die gebruikers kunnen downloaden. U kunt gemakkelijk uw systeem optimaliseren en uw moederbord up-to-date houden met de ASRock APP Shop.


ASRock APP Winkel is het enige alles-in-een software pakket dat u de meest praktische PC apps en gereedschappen aanbiedt, in een geïntegreerde interface – van ASRock exclusieve tools tot de meest up-to-date opties van de nieuwste technologie.
Orbweb ME :
Maak Verbinding Met ASRock Cloud Altijd, Overal
App Charger :
Snel Laden & Altijd Laden
Google Chrome :
Beter Browsen met Google Opties
XFast LAN :
Uw Slimste Internet Toegang Manager

Grafische UEFI – De revolutionaire BIOS interface

De Unified Extensible Firmware Interface (UEFI) is een revolutionaire BIOS applicatie welke een gebruiksvriendelijke interface aanbied met een geavranceerde interface. Vergeleken met het oude BIOS bied UEFI een hoop verbeteringen. De belangrijkste onderdelen van UEFI:
1.Grafische omgeving – UEFI bied een verbeterde grafische interface met een duidelijke en overzichtelike layout en knoppen.
2. Muis besturing – Nu kunt u ook uw muis gebruiken, waar u in het ouderwetse BIOS enkel op het toetsenbord was aangewezen.
3. Ondersteunt opstarten van hardeschijven groter als 3TB* - UEFI breekte de limitatie van het opstarten van hardeschijven met een maximale grotte van 2.5TB in combinatie met het traditionele BIOS. Met UEFI kunt u nu gebruik maken van het opstarten van 3TB schijven.*

*Windows® Vista™ 64bit of Windows® 7 64bit OS is hier voor nodig.
Gratis Bundel – Cyberlink Media Espresso 6.5 trial

Cyberlink Media Espresso 6.5 trial ondersteunt nu ook hardwarematige versnelling, en is geoptimaliseerd om conversies te versnellen van al uw favoriete draagbare mediaspelers. U kunt nu gemakkelijk uw favoriete fims foto’s en muziek tonen op uw iPhone, iPad, PSP, Xbox, Youtube, Facebook en nog veel meer. Complieer, converteer en geniet van van uw foto’s en muziek zoveel u wilt. Verbeter uw video’s met een nieuwe level van TrueTheater Technologie. Probeer het vandaag!

Limitaties:
30 dagen trial
Converteer video’s naar het H.264 formaat 50 keer
AXTU – De alles in één overklock software

De ASRock Extreme Tuning Utility (AXTU) is het alles in een softwarepakket om uw systeem af te stellen en te overklocken. Met de gebruiksvriendelijk interface welke onderandere een hardware monitor, fancontroller, OC DNA, IES en overklock mogelijkheden bied kunt u alles in uw systeem uitlezen en aanpassen. In de Fancontroller modus kunt u de temperaturen en de ventilatorsnelheden uitlezen, in overklockmodus kunt u de CPU frequentie aanspassen en voltages wijzigen,. In OC DNA kunt u uw overklocking resultaten opslaan en uitwisselen met vrienden. In IES (Intelegent Energy Saver) kunt u het voltage reguleren en zo het aantal fasen uitschakelen als uw CPU niet belast word, wat ten goede komt aan het enegrieverbruik van uw systeem.
Turbo UCC
Een klik verwijderd van de alles in een functie!

De Turbo UCC technologie bied u de alles in een oplossing voor het ulocken van verborgen CPU cores. Krijg de geweldige prestatieboost door het automatisch overklocken of laat uw systeem in een energiezuinige stand zijn werk doen. Druk tijdens het opstarten van uw PC op de X en het systeem zal zichzelf automatisch opnieuw opstarten met de Turbo UCC functies.Door Turbo UCC in te schakelen helpt het u door automatisch de verborgen core te unlocken en bied u hiermee direct extra prestaties. Daarnaast krijgt u nog een prestatieboost door de automatische overklock van de CPU en geheugenfreqtentie evenals een voltage aanpassing. Anders dan andere overklockmethodes bied ASRock u de mogelijkheid om een energiezuinige overklock uit te voeren!
© ASRock Inc. Alle rechten voorbehouden. | Op ASRock.com gepubliceerde informatie kan zonder voorafgaande berichtgeving worden gewijzigd.
De bovenstaande gebruikersinterface is een voorbeeld ter referentie. De echte gebruikersinterface kan hiervan afwijken door nieuwere software versies.