ASRock
Thuis | Netherlands / Dutch [Change]
ASRock channel on YouTube
Follow ASRock on facebook noew!
Intel X99 Series
Intel 9 Series
M8
Cloud
FM2+
Fatal1ty

890GM Pro3

 1. Phenom II X6 6-Core CPU Ready
 2. Supports UCC feature (Unlock CPU Core)
 3. ASRock DuraCap (2.5 x longer life time), 100% Japan-made high-quality Conductive Polymer Capacitors
 4. Supports CPU up to 140W
 5. Supports Dual Channel DDR3 2000(OC)
 6. Supports ATI™ Hybrid CrossFireX™
 7. Integrated AMD Radeon HD 4290 graphics, DX10.1 class iGPU, Shader Model 4.1, Max. shared memory 512MB
 8. Built-in 128MB DDR3 1333MHz SidePort Memory
 9. Graphics Output Options: D-Sub, DVI-D and HDMI
 10. 1 x eSATA3 Connector, 5 x SATA3 6.0 Gb/s connectors, 1 x USB 3.0 port, 2 x IEEE 1394 ports
 11. Supports ASRock Instant Boot, Instant Flash, OC Tuner, IES, OC DNA
 12. ErP/EuP Ready
 13. 7.1 CH HD Audio with Content Protection, DAC with 110dB dynamic range (VIA® VT2020 Audio Codec) , Premium Blu-ray audio support
 14. Free Software : CyberLink DVD Suite - OEM and Trial; Creative Sound Blaster X-Fi MB - Trial
Het is mogelijk dat dit model niet wereldwijd verkocht word. Neem contact op met uw lokale dealer voor beschikbaarheid in uw regio.

Onderscheidingen

Functionaliteiten

Turbo UCC
Een klik verwijderd van de alles in een functie!

De Turbo UCC technologie bied u de alles in een oplossing voor het ulocken van verborgen CPU cores. Krijg de geweldige prestatieboost door het automatisch overklocken of laat uw systeem in een energiezuinige stand zijn werk doen. Druk tijdens het opstarten van uw PC op de X en het systeem zal zichzelf automatisch opnieuw opstarten met de Turbo UCC functies.Door Turbo UCC in te schakelen helpt het u door automatisch de verborgen core te unlocken en bied u hiermee direct extra prestaties. Daarnaast krijgt u nog een prestatieboost door de automatische overklock van de CPU en geheugenfreqtentie evenals een voltage aanpassing. Anders dan andere overklockmethodes bied ASRock u de mogelijkheid om een energiezuinige overklock uit te voeren!
ASRock UCC
De sleutel tot het unlocken van CPU cores

Unlock tot een maximum van 6 cores! AMDx2/X3 core à AMD X4 core à X6 core
Maximale performance boost van 100%!

Vergelijking tussen UCC ingeschakeld en UCC uitgeschakeld* Het succes van het unlocken hangt volledig af van de gebruikte CPU
*De geimplementeerde technologie van UCC kan per model afwijken.


more...

USB 3.0

10 keer snellerer! Snelheden tot wel 5Gb/s

Met datadoorvoersnelheden van wel 10 maal sneller als USB2.0 met geoptimalizeerde stroom efficientie. USB3.0 technologie verhoogd deze snelheid tot wel 5Gb/s.

more...

SATA3 & eSATA3

Geniet nu van de 6Gb/s hoge overdrachtssnelheid!
Haal de maximale prestatie uit uw harddisk met SATA3.0. SATA3 technologie maakt het mogelijk ongelooflijke overdrachtssnelheden te behalen tot wel 2x zo snel als SATA2.

eSATA, de veelzeidige interface, niet enkel de snelste overdracht snelheden die tot wel 6Gbps kunnen halen, maar ook een erg gemakkelijke manier van uw data overal en altijd bij kunnen hebben.
Phenom II X6 6-Core CPU Ready

ASRock App Charger

Snel laden & altijd laden

Het installeren van het App Charger programma maakt het laden van uw iPhone tot 40% sneller dan voorheen. ASRock App Charger ondersteund continu laden zelfs wanneer de PC in stand-by staat (S1), suspend to RAM (S3), slaapstand (S4) of uitgeschakeld (S5). De App Charger technologie is toegepast op de gehele serie moederborden van Asrock.

more...

DDR3 1333 128MB Side Port Memory

Boost performance up to 8.13% which is rarely seen on other 890GX boards.

AMD Radeon HD 4290 DirectX 10.1 Onboard Graphics, Supports ATI™ Hybrid CrossFireX

Key features of DirectX 10.1 include an updated shader model, improved anti-aliasing support, more flexible data access, and tighter specifications for better applicationcompatibility.
EuP / ErP Ready

EuP / ErP staat voor Energy Using Product (energie gebruikend product). Dit is een norm gereguleerd door de Europese Unie om het sluipverbruik van een uit staand systeem in kaart te brengen. Volgens de EuP / ErP moet het energieverbruik van een uit staand systeem onder de 1.00W uit komen. Om aan deze norm te voldoen heeft het EuP / ErP voorbereide moederbord een EuP / ErP voeding nodig. De EuP / ErP voeding moet voldoen aan de 50% efficiëntie norm onder 5V stand-by bij een verbruik van 100mA.
HDMI™ (High-Definition Multimedia Interface)

Dit product ondersteunt HDMI™ (High-Definition Multimedia Interface). Dit is een aansluitstandaard voor de overdracht van ongecomprimeerde videodata en multi-kanaal geluid door een enkele kabel. Zowel video en audio data verstuurd door de HDMI™ interface zijn digitaal zonder omgezet te worden naar een analoog signaal, hierdoor zorgt het voor de beste beeldkwaliteit en het meest realistische geluid.
Premium Blu-ray Audio

Een uitstekende technologie dat is ontwikkeld op het ASRock moederbord! Het biedt de perfecte audio kwaliteit van 24-bit/192 kHz met Blu-ray DRM ondersteunende driver & programma's.


more...

OC DNA

Een exclusief programma ontwikkeld door ASRock uitmuntende RD team! Met OC DNA is het mogelijk om de overklock instellingen op te slaan en vervolgens te delen met vrienden. Deze kunnen het na het ontvangen importeren in hun BIOS en krijgen hiermee direct dezelfde instellingen!
Instant Boot

ASRock heeft technische obstakels overwonnen en een nieuwe technologie ontwikkeld dat de gebruiker in staat steld de PC in maar 4 seconden op te starten naar Windows® . ASRock Instant Boot accelereerd niet alleen de opstart snelheden, het biedt ook een schoon besturingssysteem en bespaard de meeste energie.

more...

Instant Flash

ASRock Instant Flash is een door ASRock ontwikkelde exclusieve en voornamelijk gebruiksvriendelijke BIOS flash hulpprogramma. Het zit ondergebracht in het Flash ROM welke wordt gebruikt voor het opwaarderen van het BIOS. Dit zonder gebruik van enig besturingssysteem zoals MS-DOS of Windows.

more...

ASRock Software Suite

ASRock software suite is ontworpen met een klantgericht concept. Het levert de best mogelijke ervaring voor de meest veeleisende gebruikers.

more...

© ASRock Inc. Alle rechten voorbehouden. | Op ASRock.com gepubliceerde informatie kan zonder voorafgaande berichtgeving worden gewijzigd.
De bovenstaande gebruikersinterface is een voorbeeld ter referentie. De echte gebruikersinterface kan hiervan afwijken door nieuwere software versies.