ASRock
Acasă | Romania / Romanian [Change]
ASRock channel on YouTube
Follow ASRock on facebook noew!
Intel X99 Series
Intel 9 Series
M8
Cloud
FM2+
Fatal1ty

890FX Deluxe4

 1. World's First AMD 890FX Motherboard Supporting Front USB3.0
 2. ASRock DuraCap (2.5 x longer life time), 100% Japan-made high-quality Conductive Polymer Capacitors
 3. Phenom II X6 6-Core CPU Ready
 4. Supports ASRock Turbo UCC
 5. Supports ASRock UCC - Unlock CPU Core
 6. Supports Dual Channel DDR3 1866(OC)
 7. Supports ATI™ Quad CrossFireX™, 3-Way CrossFireX™ and CrossFireX™
 8. 2 x Front USB 3.0 ports, 2 x Rear USB 3.0 ports, 8 x SATA3 connectors, 2 x IEEE 1394 ports
 9. Dr. Debug, Smart Switch Design: Power/Reset/Clear CMOS Switch with LED
 10. Supports ASRock Instant Boot, Instant Flash, OC Tuner, IES, OC DNA, Multi-Speed Fan Control, APP Charger
 11. 7.1 CH HD Audio with Content Protection (Realtek ALC892 Audio Codec), Premium Blu-ray audio support
 12. Free Software : CyberLink DVD Suite - OEM and Trial
 13. Free Bundle: 1 x Front USB 3.0 Panel
 14. ErP/EuP Ready
Acest model nu poate fi vândut oriunde în lume. Te rugăm să iei legătura cu dealerul tău local pentru a vedea dacă acest model este adecvat pentru utilizarea în zonă.

Premii

Caracteristici

4 x USB 3.0

World's First Motherboard supporting Front USB 3.0

Delivering data transfer rates up to 10X faster than USB 2.0 with optimized power efficiency. USB 3.0 technology advances the data transfer rate up to 5Gb/s. ASRock provides 4 x USB3.0 ports onboard allows you to have a stunning data transfer experience.
8 x SATA3

Enjoy 6Gb/s high transer speed now!

Maximum your harddisk performance with SATA3.0. SATA3 technology enables the incredible data transfer rate up to 6 Gb/s speed which is 2X faster speed over SATA2.
Turbo UCC
Un singur click pentru functia All-in-one!

Tehnologia UCC va ofera o solutie all-in-one pentru a dezvalui nucleele cpu ascunse in CPU, obtineti impulsul de performanta al sistemului uimitor prin overclockarea automata, si functionarea sistemului cu un nivel de consum semnificativ mai scazut. Cand apasati “X” atunci cand porniti calculatorul, sistemul se va restarta automat, dupa aceea, sistemul va executa functia Turbo UCC. Activarea functiei Turbo UCC, va va ajuta sa deschideti nucleul, XPU extra pentru a va putea bucura de impulsul de performanta instant, iar performanta sistemului va creste prin overclockarea frecventei CPU, frecventei de memorie si tuturor setarile de voltaj! Diferit fata de consumul normal de energie pentru overclocking sau process de actualizare system, ASRock Turbo UCC permite un overclocking economic sau operatiune computing de actualizare sistem.
Phenom II X6 6-Core CPU Ready

Tehnologie ATI™ CrossFireX

CrossFireX este un nume de brand pentru ATI™ Technologies multi-GPU solution. Tehnologia permite unei perechi de carduri grafice sa fie folosita pe un singur computer pentru a spori performanta grafica.
Cool Heatpipe Design

Ventilator de racire comutabil ofera o ocazie de actualizare unui overclocker extrem sau gamer si poate imbunatati disiparea de caldura pe heatpipe.

ASRock App Charger

Incarcare rapida oricand

Prin instalarea driver-ului App Charger, iPhone-ul se poate incarca de pana la 40% mai rapid ca inainte.ASRock App Charger sustine incarcarea continua atunci cand computerul intra in modul Standby (S1), Suspendare la RAM (S3), modul hibernare (S4) sau power off (S5). Tehnologia App Charger a fost complet aplicata pe seria Full de placi de baza ASRock.
Multi Speed Fan Control

Seteaza viteza ideala prin ajustarea vitezei ventilatorului de la nivelul 1 la nivelul 10 in BIOS sau in OC Tuner.
Premium Blu-ray Audio

Tehnologie remarcabila dezvoltata pe placa de baza ASRock! Ofera iesire excelenta de 24-bit/192kHz cu respectabilul Blu-ray DRM software/driver compatibil.


more...

Smart Switch Design


Clear CMOS Switch

Power Switch

Reset Switch
EuP / ErP Ready

EuP/ErP, sunt acronimele pentru Produs consummator de energie, a fost o reglementare realizata de catre Uniunea Europeana pentru a define consumul de putere pentru sistemul complet. Conform EuP/ErP, puterea totala de current alternativ al sistemului complet va fi sub 1.00W in modul off. Pentru a face fata standardului EuP/ErP, placa de baza precum si sursa de putere trebuie sa dispuna de EuP/ErP.( Sursa de putere EuP/ErP trebuie sa faca fata standardului de 5v eficienta putere in standby).
Dr. Debug

Dr. Debug va ajuta sa diagnosticati statusul BIOS POST al sistemului dumneavoastra.

OC DNA

OC DNA, este o utilitate exclusivista dezvoltata de catre echipa remarcabila RD de la ASRock, oferind o modalitate mai convenabila pentru utilizator sa partajeze setarile OC cu altii. Va ajuta sa va salvati setarile overclocking din sistemul de operare si simplifica procesul complicat de inregistrare al setarilor overclocking. Cu OC DNA, puteti sa va salvati setarile OC sub forma de profil si trimiterea acestuia catre prieteni! Prietenii dumneavoastra pot apoi incarca profilul OC sistemului lor propriu pentru a obtine aceleasi setari ca ale voastre!
Setul software ASRock

Setul software ASRock este realizat prin conceptual orientare-client, ofera experienta maxima pentru utilizatorii exigenti de astazi.

more...

Instant Boot

ASRock a depasit obstacolele tehnice si a inventat in mod exclusivist o noua tehnologie care permite pornirea computerului in Windows® in doar 4 secunde. Nu numai ca exceleaza in pornirea sitemului in cateva secunde (3-4 secunde) dar ofera si un sistem de operare corect incarcat, si cu un consum energetic redus.
Instant Flash

ASRock Instant Flash este o utilitate exclusiva, usor de utilizat dezvoltata de catre ASRock. Este incorporata in Flash ROM care este folosit pentru a actualiza sistemul BIOS fara a fi nevoie de intrarea in sisteme precum MS-DOS sau Windows.
© 2002-2014 ASRock Inc. Toate drepturile rezervate. | Informaţii publicate pe ASRock.com se pot schimba fără o notificare prealabilă.
Interfata utilizatorului din imaginea de mai sus este un exemplupentru referinte. Interfata utilizatorului actuala poate varia in functie de versiunea software-ului actualizat.