ASRock
Thuis | Netherlands / Dutch [Change]
ASRock channel on YouTube
Follow ASRock on facebook noew!
Intel 9 Series
M8
Cloud
FM2+
Fatal1ty

880GMH/U3S3

  1. Supports AM3+ Processor, 8-Core CPU Ready
  2. 100% All Solid Capacitor design
  3. Supports Dual Channel DDR3 2000(OC)
  4. Supports ATI™ Hybrid CrossFireX™
  5. Integrated AMD Radeon HD 4250 graphics, DX10.1 class iGPU, Shader Model 4.1
  6. Graphics Output Options : D-Sub, DVI-D and HDMI
  7. 2 x USB 3.0, 2 x SATA3, C.C.R. (Combo Cooler Retention Module)
  8. Supports ASRock XFast RAM, XFast LAN, XFast USB Technologies
  9. Supports AXTU, Graphical UEFI, Instant Boot, Instant Flash, APP Charger
  10. 7.1 CH HD Audio with Content Protection (Realtek ALC892 AUdio Codec)
Het is mogelijk dat dit model niet wereldwijd verkocht word. Neem contact op met uw lokale dealer voor beschikbaarheid in uw regio.

Functionaliteiten

XFast 555 Technologie : XFast RAM / XFast LAN / XFast USB

Volledig Geoptimaliseerd Geheugen Gebruik
Snellere Internettoegang
Geeft uw USB snelheid een Boost
5X Sneller voor Photoshop Gebruik
XFast RAM maakt een virtuele schijf aan in het systeemgeheugen om de prestaties van Photoshop te verbeteren. Het kan zelfs 5X sneller dan voorheen werken.
Lagere Latency In Spellen
XFast LAN kan de latency in spellen verlagen, door de online game prioriteit te verhogen.
Regel de timing van de latency in World of Warcraft: Cataclysm
* Lager is beter
USB Prestatie Vergelijking
ATTO Disk Benchmark 4K Lezen
ASRock Moederbord
Ander Moederbord


*Het prestatieboost percentage kan verschillen, afhankelijk van uiteenlopende configuraties.
AM3+ 8-Core processor ondersteuning

Dit bord is ontworpen voor de meest krachtige systemen en levert de meest veeleisende technologie voor gebruikers van tegenwoordig. Gewoon genieten van de volgende generatie computers met het ASRock 8-Core CPU klare moederbord.
C.C.R. (Combo Cooler Retention Module)

De unieke CCR module zorgt voor een sterke verbetering de processor en de koeler.Deze is ook toe te passen op eerdere typen AM3/AM2+ koelers.
HDMI™ (High-Definition Multimedia Interface)

Dit product ondersteunt HDMI™ (High-Definition Multimedia Interface). Dit is een aansluitstandaard voor de overdracht van ongecomprimeerde videodata en multi-kanaal geluid door een enkele kabel. Zowel video en audio data verstuurd door de HDMI™ interface zijn digitaal zonder omgezet te worden naar een analoog signaal, hierdoor zorgt het voor de beste beeldkwaliteit en het meest realistische geluid.
AXTU – De alles in één overklock software

De ASRock Extreme Tuning Utility (AXTU) is het alles in een softwarepakket om uw systeem af te stellen en te overklocken. Met de gebruiksvriendelijk interface welke onderandere een hardware monitor, fancontroller, OC DNA, IES en overklock mogelijkheden bied kunt u alles in uw systeem uitlezen en aanpassen. In de Fancontroller modus kunt u de temperaturen en de ventilatorsnelheden uitlezen, in overklockmodus kunt u de CPU frequentie aanspassen en voltages wijzigen,. In OC DNA kunt u uw overklocking resultaten opslaan en uitwisselen met vrienden. In IES (Intelegent Energy Saver) kunt u het voltage reguleren en zo het aantal fasen uitschakelen als uw CPU niet belast word, wat ten goede komt aan het enegrieverbruik van uw systeem.
Grafische UEFI – De revolutionaire BIOS interface

De Unified Extensible Firmware Interface (UEFI) is een revolutionaire BIOS applicatie welke een gebruiksvriendelijke interface aanbied met een geavranceerde interface. Vergeleken met het oude BIOS bied UEFI een hoop verbeteringen. De belangrijkste onderdelen van UEFI:
1.Grafische omgeving – UEFI bied een verbeterde grafische interface met een duidelijke en overzichtelike layout en knoppen.
2. Muis besturing – Nu kunt u ook uw muis gebruiken, waar u in het ouderwetse BIOS enkel op het toetsenbord was aangewezen.
3. Ondersteunt opstarten van hardeschijven groter als 3TB* - UEFI breekte de limitatie van het opstarten van hardeschijven met een maximale grotte van 2.5TB in combinatie met het traditionele BIOS. Met UEFI kunt u nu gebruik maken van het opstarten van 3TB schijven.*

*Windows® Vista™ 64bit of Windows® 7 64bit OS is hier voor nodig.
ASRock Software Suite

ASRock software suite is ontworpen met een klantgericht concept. Het levert de best mogelijke ervaring voor de meest veeleisende gebruikers.

more...

© ASRock Inc. Alle rechten voorbehouden. | Op ASRock.com gepubliceerde informatie kan zonder voorafgaande berichtgeving worden gewijzigd.
De bovenstaande gebruikersinterface is een voorbeeld ter referentie. De echte gebruikersinterface kan hiervan afwijken door nieuwere software versies.