ASRock
Acasă | Romania / Romanian [Change]
ASRock channel on YouTube
Follow ASRock on facebook noew!
Intel X99 Series
Intel 9 Series
M8
Cloud
FM2+
Fatal1ty

880G Extreme3

 1. Phenom II X6 6-Core CPU Ready
 2. Supports UCC feature (Unlock CPU Core)
 3. ASRock DuraCap (2.5 x longer life time), 100% Japan-made high-quality Conductive Polymer Capacitors
 4. Supports Turbo 50 Technology
 5. Supports ATI™ Quad CrossFire™, 3-Way CrossFireX™, CrossFireX™ and Hybrid CrossFireX™
 6. Integrated AMD Radeon HD 4250 graphics, DX10.1 class iGPU, Shader Model 4.1, Max. shared memory 512MB
 7. 1 x eSATA3 connector, 6 x SATA3 6.0 Gb/s connectors, 2 x USB 3.0 ports, 2 x IEEE 1394 ports
 8. Supports ASRock Instant Boot, Instant Flash, OC DNA, OC Tuner, IES, Multi-Speed Fan Control
 9. 7.1 CH HD Audio with Content Protection, DAC with 110dB dynamic range (VIA® VT2020 Audio Codec), Premium Blu-ray audio support
 10. ErP/EuP Ready
 11. Free Software: CyberLink DVD Suite - OEM and Trial; Creative Sound Blaster X-Fi MB - Trial
Acest model nu poate fi vândut oriunde în lume. Te rugăm să iei legătura cu dealerul tău local pentru a vedea dacă acest model este adecvat pentru utilizarea în zonă.

Premii

Caracteristici

Turbo UCC
Un singur click pentru functia All-in-one!

Tehnologia UCC va ofera o solutie all-in-one pentru a dezvalui nucleele cpu ascunse in CPU, obtineti impulsul de performanta al sistemului uimitor prin overclockarea automata, si functionarea sistemului cu un nivel de consum semnificativ mai scazut. Cand apasati “X” atunci cand porniti calculatorul, sistemul se va restarta automat, dupa aceea, sistemul va executa functia Turbo UCC. Activarea functiei Turbo UCC, va va ajuta sa deschideti nucleul, XPU extra pentru a va putea bucura de impulsul de performanta instant, iar performanta sistemului va creste prin overclockarea frecventei CPU, frecventei de memorie si tuturor setarile de voltaj! Diferit fata de consumul normal de energie pentru overclocking sau process de actualizare system, ASRock Turbo UCC permite un overclocking economic sau operatiune computing de actualizare sistem.
ASRock UCC
Cheia pentru a deschide nucleul CPU

Deschide potentialul CPU de pana la 6 nuclee, AMD X2/ X3 Core ⇒ X4 Core, AMD X4 Core ⇒ X6 Core
Impuls de performanta CPU 100%!

Comparatie de performanta intre sisteme cu UCC activat si dezactivat* Rata de succes depinde de fiecare calculator in parte
*Implementarea tehnica pentru CPU Core deblocat poare varia de la model la model.


more...

ASRock True 333

Seria placilor de baza ASRock True 333 ofera performanta neegalata cu acceleratia onboard al celui mai recent USB 3.0 cu viteza avansata de 10 ori mai mare. Tehnologia SATA3 suporta pana la 6Gbps rate de transfer rapid sic ea mai rapida conectivitate a dispozitivelor eSATA3. Pentru a va bucura de un computing veritabil, seria placilor de baza ASrock 333 poate executa cardul VGA PCI-E, SATA3 si USB 3.0 simultan la viteza maxima.

ASRock True 333 P.K. Other 333
Seria placilor de baza ASrock 333 poate executa cardul VGA PCI-E, SATA3 si USB 3.0 simultan la viteza maxima. Totusi, celelalte placi de baza ale seriei 333 pot pot executa doar un singur dispozitiv o data la viteza maxima. Daca esti un utilizator ager care cauta experienta de computing extraordinara, este timpul sa incerci seriile 333 ale placilor de baza ASRock!
Turbo 50


Simply click the Turbo 50 button in BIOS, the system performance will boost up to 50% increase by automatically overclocking CPU, Memory, GPU frequency and all related voltage settings!
OSWindows® 7 Ultimate RTM
Model880G Extreme3
ChipsetAMD 880G
BIOSL0.04
CPUPhenom II X2 550
RAMKingston DDR3-1600 2GB*2
VGAATI™ Radeon HD 4250
HDDWD WD5000AAKS 500G

Turbo 50 Performance Test Result

Phenom II X2 550CPU FrequencyGPU Frequency3D Mark Vantage (Entry)
Turbo 50 Off3.1GHz560MHz2620
Turbo 50 On3.56GHz980MHz3945
Percentage Increase14.84%75.00%50.57%
Note1: The overclocking performance depends on the system configuration you adopt. We do not guarantee the overclocking performance.

Note 2: When using add-on VGA card with Turbo 50 / Turbo 100 technology, the overall performance will still improve, but it may not reach 50% / 100% performance boost ideally.


more...

Phenom II X6 6-Core CPU Ready

ASRock App Charger

Incarcare rapida oricand

Prin instalarea driver-ului App Charger, iPhone-ul se poate incarca de pana la 40% mai rapid ca inainte.ASRock App Charger sustine incarcarea continua atunci cand computerul intra in modul Standby (S1), Suspendare la RAM (S3), modul hibernare (S4) sau power off (S5). Tehnologia App Charger a fost complet aplicata pe seria Full de placi de baza ASRock.
Tehnologie ATI™ CrossFireX

CrossFireX este un nume de brand pentru ATI™ Technologies multi-GPU solution. Tehnologia permite unei perechi de carduri grafice sa fie folosita pe un singur computer pentru a spori performanta grafica.
Heatpipe Design

Heatpipe Design pentru putere CPU Mosfet.

Smart Switch Design


Clear CMOS Switch

Power Switch

Reset Switch
Dr. Debug

Dr. Debug va ajuta sa diagnosticati statusul BIOS POST al sistemului dumneavoastra.

AMD Radeon HD 4250 DirectX 10.1 Onboard Graphics, Supports ATI™ Hybrid CrossFireX

Key features of DirectX 10.1 include an updated shader model, improved anti-aliasing support, more flexible data access, and tighter specifications for better application compatibility.
DDR3 1333 128MB Side Port Memory

Boost performance up to 16.2% which is rarely seen on other 880G boards.

HDMI™ (Interfata multi-media de inalta definitie)

Acest produs ofera suport HDMI™ (Interfata multimedia de inalta definitie), o interfata standard ce poate transfera date video necomprimate si audio canal multiplu printr-un singur cablu. Atat semnalele de date audio cat si video transferate prin intermediul interfetei HDMI™ sunt digitale fara ca acestea sa fie convertite in semnale anaog, asadar poate oferi o claritate audio si video remarcabila.
EuP / ErP Ready

EuP/ErP, sunt acronimele pentru Produs consummator de energie, a fost o reglementare realizata de catre Uniunea Europeana pentru a define consumul de putere pentru sistemul complet. Conform EuP/ErP, puterea totala de current alternativ al sistemului complet va fi sub 1.00W in modul off. Pentru a face fata standardului EuP/ErP, placa de baza precum si sursa de putere trebuie sa dispuna de EuP/ErP.( Sursa de putere EuP/ErP trebuie sa faca fata standardului de 5v eficienta putere in standby).
Premium Blu-ray Audio

Tehnologie remarcabila dezvoltata pe placa de baza ASRock! Ofera iesire excelenta de 24-bit/192kHz cu respectabilul Blu-ray DRM software/driver compatibil.


more...

OC DNA

OC DNA, este o utilitate exclusivista dezvoltata de catre echipa remarcabila RD de la ASRock, oferind o modalitate mai convenabila pentru utilizator sa partajeze setarile OC cu altii. Va ajuta sa va salvati setarile overclocking din sistemul de operare si simplifica procesul complicat de inregistrare al setarilor overclocking. Cu OC DNA, puteti sa va salvati setarile OC sub forma de profil si trimiterea acestuia catre prieteni! Prietenii dumneavoastra pot apoi incarca profilul OC sistemului lor propriu pentru a obtine aceleasi setari ca ale voastre!
Instant Boot

ASRock a depasit obstacolele tehnice si a inventat in mod exclusivist o noua tehnologie care permite pornirea computerului in Windows® in doar 4 secunde. Nu numai ca exceleaza in pornirea sitemului in cateva secunde (3-4 secunde) dar ofera si un sistem de operare corect incarcat, si cu un consum energetic redus.
Instant Flash

ASRock Instant Flash este o utilitate exclusiva, usor de utilizat dezvoltata de catre ASRock. Este incorporata in Flash ROM care este folosit pentru a actualiza sistemul BIOS fara a fi nevoie de intrarea in sisteme precum MS-DOS sau Windows.
Setul software ASRock

Setul software ASRock este realizat prin conceptual orientare-client, ofera experienta maxima pentru utilizatorii exigenti de astazi.

more...

© 2002-2014 ASRock Inc. Toate drepturile rezervate. | Informaţii publicate pe ASRock.com se pot schimba fără o notificare prealabilă.
Interfata utilizatorului din imaginea de mai sus este un exemplupentru referinte. Interfata utilizatorului actuala poate varia in functie de versiunea software-ului actualizat.