Over MAGIX:
MAGIX is een internationaal marktleider als het gaat om het aanbieden van hoge kwaliteit software, online services en digitale content voor multimedia en communicatie.

Sinds 1993 ontwikkelt MAGIX toonaangevende software voor het creeren, aanpassen en beheren van presentaties, foto's, films en muziek.

MAGIX opereert vanuit branches in de VS, Canada, UK, Frankrijk, Italië, Spanje en Nederland.
Het productaanbod is zowel gericht op leken als op professionals, en gaat verder door middel van naadloze integratie in online en mobiele applicaties.

Volgens haar retail verkoopcijfers, is MAGIX leider in de multimedia-software sector in Duitsland en de belangrijkste Europese markten, en is een van de meest succesvolle concurrenten in de Verenigde Staten. Vijftien jaar van aanwezigheid op de markt, alsook duizend awards wereldwijd getuigen van de macht en innovatie van het bedrijf.

Exclusief aanbod voor ASRock gebruikers

Als ASRock gebruiker kunt u onze multimedia tool gratis downloaden voor het verbeteren van uw multimedia ervaring. Van muziek beheren, muziek creëren tot videobewerking en foto’s ordenen. Deze vier producten zullen al uw multimediawensen vervullen.

Doe meer met uw media dan u ooit voor ogen had.

mufin player

mufin player

Deze nieuwe generatie muziek speler ondersteunt alle standaard audioformaten, beheert grote muziek collecties, helpt u nieuwe muziek ontdekken en bied een gratis online harddrive aan en nog veel meer.

Bekijk video | Download nu! (58.09 MB)

taalondersteuning: CZ, DK, DE, GR, UK, US, ES, FR, IT, JP, NL, PL, PT, RU, SE, TR, CN, TW, FI, HU, KR

Music Maker Silver

Music Maker Silver

De makkelijkste manier om te sorteren, mixen, op te nemen en zelf muziek te creeren. Ontdek nieuwe muziekstijlen zonder verregaande kennis nodig te hebben van mixen!

Bekijk video | Download nu! (159.73 MB)

taalondersteuning: DE, ES, FR, IT, NL, UK, US

Video easy SE

Video easy SE

Met dit programma kunt u gemakkelijk video's aanpassen, dingen toevoegen en zelfs gamakkelijk en snel beeld en geluid kwaliteit verhogen.

Bekijk video | Download nu! (102.27 MB)

taalondersteuning: CZ, DK, DE, GR, UK, US, ES, FR, IT, JP, NL, PL, PT, RU, SE, TR, CN, TW

Photo Manager 10

Photo Manager 10

Roep nu een halt toe aan uw rommelige digitale fotocollectie en begin nu met organiseren met Photo Manager 10! Dit programma is uitgerust om snel foto's en video's te importeren en te beheren, bij te werken en aan te passen.

Bekijk video | Download nu! (67.85 MB)

taalondersteuning: DE, ES, FR, IT, NL, UK, US

Youtube