A MAGIX-ről:
A MAGIX a magas minőségű szoftverek, online szolgáltatások és multimédia kommunikációhoz készült digitális tartalmak egyik vezető nemzetközi gyártója.

1993. óta a MAGIX piacvezető technológiákat fejlesztett fotók és grafikák, videók és zenék létrehozásához, szerkesztéséhez, kezeléséhez és bemutatásához.

A MAGIX az alábbi országokban üzemeltet leányvállalatokat USA, Kanada, az Egyesült Királyság, Franciaország, Olaszország, Spanyolország és Hollandia. A termékpaletta egyaránt célozza a laikus és professzionális felhasználókat, és túlmutat a PC palettán, így tartalmaz észrevétlenül integrálódó online és mobil alkalmazásokat is.

A viszonteladási mutatókat tekintve a MAGIX vezeti a multimédia szoftver szektort Németországban és a legfontosabb európai piacokon, és az egyik legsikeresebb piaci résztvevő az USÁ-ban. Tizenöt évnyi piaci jelenlét és a világon elnyert több ezernyi díj tanúsítja a cég innovációs erejét.

Exkluzív ajánlat az ASRock vásárlóinak

ASRock vásárlóként ingyenesen letöltheti multimédia eszközeinket, melyeket zenéi, videói és képei feljavítására terveztek. A zenék kezelésétől, zenék létrehozástól kezdve, a videók szerkesztésén át a képek kezeléséig. Négy termék, amely minden multimédia igényét kielégíti.

Egyszerűen tegyen meg többet médiafájljaival, mint amiről valaha is gondolta, hogy lehetséges.

mufin player

mufin player

A következő generációs zenelejátszó lejátssza az összes szabványos audioformátumot, kezeli a nagy zenei gyűjteményeket, segít felfedezni a zenét, valamint elérhető vele egy ingyenes online merevlemez, és így tovább.

Videó megtekintése | Letöltés most! (58.09 MB)

Nyelvi támogatás: CZ, DK, DE, GR, UK, US, ES, FR, IT, JP, NL, PL, PT, RU, SE, TR, CN, TW, FI, HU, KR

Music Maker Silver

Music Maker Silver

A legkönnyebb mód saját zenéinek komponálására, újrakeverésére és létrehozására. Alakítsa ki zenei stílusát most – előzetes ismeretek nélkül.

Videó megtekintése | Letöltés most! (159.73 MB)

Nyelvi támogatás: DE, ES, FR, IT, NL, UK, US

Video easy SE

Video easy SE

Ezzel a programmal könnyedén szerkesztheti filmjeit, adhat hozzájuk átmeneteket, szöveget és háttérzenét, valamint gyorsan javíthatja a kép- és hangminőségüket.

Videó megtekintése | Letöltés most! (102.27 MB)

Nyelvi támogatás: CZ, DK, DE, GR, UK, US, ES, FR, IT, JP, NL, PL, PT, RU, SE, TR, CN, TW

Photo Manager 10

Photo Manager 10

Vessen véget a digitális fényképei közt uralkodó káosznak, és tegye rendbe könnyedén fényképgyűjteményét. A program fel van szerelve gyors importálási, fénykép- és videoklip kezelési, fényképszerkesztési és prezentációs eszközökkel.

Videó megtekintése | Letöltés most! (67.85 MB)

Nyelvi támogatás: DE, ES, FR, IT, NL, UK, US

Youtube