Creative

Creative Sound Blaster X-Fi MB - proef

X-Fi Xtreme Fidelity

X-Fi Xtreme Fidelity is de nieuwe audio technologie van Creative, welke u een hele nieuwe ervaring levert over premium audio kwaliteit in muziek dan ooit tevoren. Door gecomprimeerde bestand details te herstellen en deze te converteren naar surround sound staat u een schitterende geluidervaring te wachten!

EAX Advanced HD4

EAX® ADVANCED HD 4.0 komt met het nieuwste op technologie gebied en laat een immens realistisch geluid horen welke je nog nooit hebt ervaren bij welke ander moederbord dan ook!

X-Fi 24bit Crystalizer

X-Fi Crystalizer technologie levert een immense geluid kwaliteit en ervaring. deze herstelt alle slechte vibraties in de muziek en films. Elk kleine afwijking word aangepast, zodat het zeker is dat alles kristal helder overkomt.

X-Fi CMSS-3D

X-Fi CMSS-3D technologie maakt surround geluid preciezer. Daarbij breid het stereo MP3 en digitale films uit naar surround geluid, zelfs door normale stereo hoofdtelefoons. Met de accurate stem en toon positionering kan al het geluid zo geplaatst worden dat het net lijkt alsof u er middenin zit.

Creative ALchemy

Creative ALchemy is een innovatieve technologie welke in staat is om surround geluid te reproduceren. Met Creative alchemy kunt u een betere game ervaring beleven!

Click here to download Creative X-Fi MB Trial

CyberLink

CyberLink DVD Suite - OEM & Testversie

CyberLink Power2Go 6.1 LE - OEM is de alles in één media brander welke een gemakkelijke manier van het branden en backupen van uw films en data op Blu-ray en DVD aanbied.

CyberLink MediaShow 4.1 SE - OEM is een snelle en gemakkelijke manier om levens beste momenten te delen en te bewaren. Er zitten erg veel opties in de software zoals de “one click fix”, “face tagging” etc. ook geeft het programma een prettige manier van organiseren en delen van uw foto’s en films.

CyberLink PowerDVD 8.0 DTS - Testversie, een wereldbekend programma bekend om zijn uitstekende filmweergave voor uw pc.

CyberLink PowerDirector 8.0 - Testversie, is een krachtige video bewerkingprogramma met ongekende mogelijkheden. Het levert meer, mogelijkheden om videokwaliteit te verbeteren en aan te passen, aanpassingen in hoge definitie video waaronder AVCHD, en voor het leveren van PSP, Ipod en Blu-ray materiaal.

CyberLink PowerBackup 2.5 - Testversie, levert de veiligste manier om uw waardevolle data te beschermen. Met dit programma hoeft u zichzelf geen zorgen meer te maken over verloren of beschadigde data.